Откраднат катализатор??!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Откраднат катализатор??!!
Направо не можах да повярвам...за пръв път виждам такова нещо!Историята е следната: един приятел си кули микробус Пежо Партнер.Паркира го пред тях и по стечение на обстоятелствата не го пали 1-2 седмици.Миналата вечер решихме да го покараме та да позареди акумолатора, че нещо бил слаб.Та палиме го ние и той забелязва, че работи много по-шумно от преди.И двамата решихме, че нещо по гърнето я се е откачило, я е пробило самото гърне и си направихме едно кръгче и го паркирахме обратно пред тях.Днес обаче той и баща му решили да видят къде по гърнето е проблема и легнали отдолу.Представете си колко са били изненадани когато установили, че катализатора е отрязан и на негово място няма нищо.Преди това буса е имал катализатор 100%.Не е оставян на майстор без надзор въобще по всичко личи, че някой е легнал отдолу и го е резнал с ножовката.Направо не очаквах да видя такова нещо.Чувал съм за кражби на огледала, емблеми, халогени и какво ли още не ама кражба на катализатор дори не подозирах.Ебаси държавата, ебаси хората...явно не е някой наркоман, защото предполагам че щеше да отмъкне нещо друго, но не и катализатора.Какво да направи човек в такъв момент освен да се прекръсти и да се моли да не му се случва повече!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Да дойдат да ми резнат крайното гърне, ще спестят малко работа на майсторите другата седмица 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
Archangel написа:Да дойдат да ми резнат крайното гърне, ще спестят малко работа на майсторите другата седмица
само да не те изчакат да се върнеш от майсторите и тогава да резнат новото

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на връх нова година през нощта съм си намирал колата с пробит резервоар отдолу и източен бензина явно в леген и чао...!! тва ако се върне -баси...!!
стар катализатор върви към 50тина лева-може би тва са гонили...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
абе как ше резнат катализатор с ножовка,то с флекса се пили 2 часа,освен това без гърне ,нали ще събудите целия квартал,няма да е "малко шумно" а направо ....
- borislav
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:на връх нова година през нощта съм си намирал колата с пробит резервоар отдолу и източен бензина явно в леген и чао...!! тва ако се върне -баси...!!
Това съм го чувал... слагали един леген и някакъв шиш и като натиснеш колата надолу шиша пробивал резервоара и после хем бензин нямаш хем и резервоар купуваш

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е.Димитров написа:абе как ше резнат катализатор с ножовка,то с флекса се пили 2 часа....
Не знаеш на какво са способни гладен циганин и абстинентен наркоман... Буса е удобен за работа, ако е бил и нов, ще вземат доста повче от 50 лв за катализатора

Never mistake motion for action...
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Има малко яснота по случая.Подочухме, че такива случки тепърва ще зачестяват.Реже се с една урутка дето я ползват газаджиите за рязане на тръбичките за газта.С нея за 4-5 минути и катализатора е долу.
11 мнения
• Страница 1 от 1