Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
И на мен нещо не тръгна и си сложих 2009, с нея си бях.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колеги, това, че Ви премигват екраните се дължи и на не добре записано копие на диска
. Ползвайте скорост не по-висока от х4, по възможност по-ниска и то на Вербатим DVD+R. При всеки друг вариант има опасност да не тръгне или да премигва
.

- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Някой да знае нещо за това http://www.youtube.com/watch?v=WEYNvNIuQiM&NR=1 Компютъра на кирилица и говор на Навито на руски.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Отдавна има Българско меню и глас на навигациите МК3 и МК4, а за МК4 има и активиране на звуково известяване на камери за скорост, които се слагат допълнително в картата
.

Но ако си забелязал това е за по-старите компове в БМВ, а не за ССС компютрите. За тях също може да се направи Българско меню, но ще има куп условия, които ще трябва да бъдат изпълнени и най-важното цената ще е дебела
.

Но ако си забелязал това е за по-старите компове в БМВ, а не за ССС компютрите. За тях също може да се направи Българско меню, но ще има куп условия, които ще трябва да бъдат изпълнени и най-важното цената ще е дебела

- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
А вариант да се сложи БГ карта от Профи на Бизнес има ли как да стане и кой да го направи?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Няма начин
. За около 2000лв., но не съм проверявал скоро за цени, можеш да си сложиш Проф. навигация на мястото на Бизнеса
.

- hackon
- Потребител
-
- Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
- Мечтае да кара: е21
ivo1bg написа:Колеги, това, че Ви премигват екраните се дължи и на не добре записано копие на диска. Ползвайте скорост не по-висока от х4, по възможност по-ниска и то на Вербатим DVD+R. При всеки друг вариант има опасност да не тръгне или да премигва
.
Колега мисля че трябва ъпдейт на навито, и при мен забива (про 2011). Строших 10 двд-та Вербатим записани на х2-х4

Човек се учи докато е жив...????
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Разбира се, че е най-добре ако навигацията е с последния ъпдейт. Ама за това............. в Камор, Дару и другите "изедници"
. След това, с правилно записана карта няма никакви проблеми
.

Предния ден ме спря една патрулка за нурешение, колата беше Е90 след фейслифт с профешънъл навигация. Заговорихме се малко и ми каза, че навигациата му имала подробна карта на Пловдив. Някой знае ли подробности относно тази карта ???
ilhano написа:Предния ден ме спря една патрулка за нурешение, колата беше Е90 след фейслифт с профешънъл навигация. Заговорихме се малко и ми каза, че навигациата му имала подробна карта на Пловдив. Някой знае ли подробности относно тази карта ???
Да това е премиум картата, на HDD Навигацията (CIC) в новите модели

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Kickdown написа:ilhano написа:Предния ден ме спря една патрулка за нурешение, колата беше Е90 след фейслифт с профешънъл навигация. Заговорихме се малко и ми каза, че навигациата му имала подробна карта на Пловдив. Някой знае ли подробности относно тази карта ???
А нея има ли как да я обновя, 'щото моята е няк'ва много стара и даже в София има само няколко булеварда или трябва в някой дилър на БМВ?
- itafraji
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
Аз съм с 2011 Professional. София е много зле. Може ли някой да ми прати линк за 2010 където София е уж детаилна.
Изчетох всичко и пак не мога да разбера как е вазможно 2010 да е ок, а 2011 да не е.
Изчетох всичко и пак не мога да разбера как е вазможно 2010 да е ок, а 2011 да не е.

TsvetanVR написа:Kickdown написа:ilhano написа:Предния ден ме спря една патрулка за нурешение, колата беше Е90 след фейслифт с профешънъл навигация. Заговорихме се малко и ми каза, че навигациата му имала подробна карта на Пловдив. Някой знае ли подробности относно тази карта ???
А нея има ли как да я обновя, 'щото моята е няк'ва много стара и даже в София има само няколко булеварда или трябва в някой дилър на БМВ?
Само при дилър засега - към 300 лева е май, но си заслужава опеределено.
itafraji написа:Изчетох всичко и пак не мога да разбера как е вазможно 2010 да е ок, а 2011 да не е.
Смениха снабдителите на картите за навигацията. Преди бяха Navteq, който бяха купени от Nokia и вече имат перфектна карта за цяла България, но BMW и Nokia нещо не се разбраха ииии...да. Сега TeleAtlas също имат почти перфектна карта за БГ, просто се бавят с адаптирането към софтуерната архитектура на навигацията на BMW, която е базирана на QNX OS.
Здравейте,
с BMW Business навигация съм, е90 - интересува ме може ли някой да каже с едно изречение - кой е най-бързия и евтин начин да си купя/запиша диск с подбробни имена на улици за София (примерно). И ме инетересува и още нещо - да разбирам, че видео може да се гледа само на Pro. навигацията? Благодаря предварително и поздрави на всички.
с BMW Business навигация съм, е90 - интересува ме може ли някой да каже с едно изречение - кой е най-бързия и евтин начин да си купя/запиша диск с подбробни имена на улици за София (примерно). И ме инетересува и още нещо - да разбирам, че видео може да се гледа само на Pro. навигацията? Благодаря предварително и поздрави на всички.
Трябва да имаш ДВД модул в автомобила...ако го нямаш дори да пише ДВД пак не чете такива...поне на моята беше така...