аз не видях нищо лошо в клипа....тази кола е правена за това да бъде под натиск...има достатачно по витрините.....а хората държат на нея, виж каква паника настана като видяха че пуши мотора...следователно им е доста скъпа на сърцето
Кара: BMW 528i sport Регистриран на: 22.08.2008 Мнения: 70 Местоположение: Враца
Ей,smeisterrr ли си,къв си...не знам.Обаче ще ти кажа едно,М3-та съществува още само благодарение на Христо,той я възстанови!И си мери приказките ако обичаш,ясно ли ти е?
Кара: колите даси мразят гумите Регистриран на: 24.08.2007 Мнения: 790 Местоположение: М-ду Бургас и София ..
Че какво и оскърбяването,за кво мислиш е създадена тази М-ка да се кара бавно и да се гледа лошо от нея както всички AMG-та ли ...
Явно Борко е свалил бронята и калника за боя
_________________ a b c d e f g h i j k l, butMis something Special ...
някой забеляза ли коментарите за клипа в youtube...обарнете внимание на коментара на tokiobulldog
"WE ARE A FUCKIN BULGARIANS YOU FUCKIN CUNT
YOU ARE GIPSY AND YOUR MOTHER IS ROMANIAN AND YOUR FATHER isHE IS COCKSUCKER"
иначе като я гледам тази ///М-ка така... сърцето ми се свива
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл