българските пътни оскари....!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

българските пътни оскари....!!!

Мнение от SKISA » 26 Юли 2009, 20:12

....очаквайте тази вечер пряко от предмониторното устройство .....номинациите за Оскар за главна женска ,ма много женска роля,най-добър сценарий,режисура,главна мъжка роля и много второстепенни и треторазрядни роли в култовата продукция...
Последна промяна SKISA на 26 Юли 2009, 20:17, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2009, 20:13

добър вече драги зрители на първите награди оскар в българия!
приканваме ви към сдържано отношение към номинациите ,тъй като сценаристите и режисьорите са първо поколение професионалисти и нека бъдем снисходителни...

добър вечер и от мен...!!! благодаря на журите на академията за трите награди в разделите : най-добър сценарий,най-добър чуждоезичен филм и специални ефекти ,както и номинацията за главна мъжка роля с аспекти на женска-заради сексенето.

от тази висока трибуна искам да благодаря на :
мама и татко! без тях и техният блясък в очите през зимата на 67ма нямаше да мога да ви благодаря тази вечер!
благодаря от името на майките и лелите на целият сценарен екип от Пътния фонд ,както и лично от свое име и лично на другаря атанасов-шеф на фонда! без фашите усилия и участието ви в специалните ефекти в проекта нямаше да се получи същото! благонавръ ви от сърце!
благодаря и на агенция пътища и на лелите на професионалистите от агенция пътища! момчета....и момичета! без вашите усилия и себераздаване нямаше да можем да направим този чутовен подвиг и проекта щеше да остане само на лист хартия .
благодаря и на общините монтана, берковица,костинброд и особено на софия и околностите и техните кметове и общински съветници!! благодаря ви ,приятели за подкрепата в реализирането на това трудно начинание! отбора ви от про-спецове бе подготвил декорите в поверените ви обекти като за истинска холивудска продукция!
благодаря на финансовия министър -сегашният и бъдещият за отпуснатият колосален бюджет за продукцията,за това ,че направи възможно усвояването му от продуцентите и реализацията на това,което всички успяхме да направим за тези години заедно!

благодаря ви!!

п.с. в суматохата покрай еуфорията забравих и да благодаря на момчетата от кат-петрохан или там както се води!

още веднъж специално искам да благодаря за спомоществователството на фирма"овъргаз" !!! моля екипа да ме извини за рекламата!! фирмата се занимава с трансфер и продажба на газ! полагайки тръбите по общинските улици и пътища на градовете,те копаят за родину и за дончеву и правят едни много приятни преки окопчета през улиците в градовете ,както и през главен път :монтана-бързия! в последствие реквизита се замазва с асфалтче,което задължително пропада или остава като гърбица и създава допълнително приятно впечатление при каране!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2009, 20:15

извинявам се и на замесените случайно в снимките ! някои от тях проявиха "жив интерес" дали съм се пребил или ще мога ли и кога да се прибера в софия!! искам да ги уверя ,че оценявам тяхната загриженост!...за разлика от една камара други,които звъняха и спряха и после питаха дали съм се прибрал!!ма тва са некви дреболии....!!

искам да поясна ,че по време на снимките нямаше постадали животни и малтретирани деца под 21г!

също така искам............. да ви ева пу.ката майна скапана нещастна пеера.и долни ,крадливи и скодоумни!!!!! с откраднатите пари да си напраите часни хемодиализи в дворчетата на къщите си да не се разхождате по болниците!!!!!!!!! спукването на гума като заснемане на втора част от този филм да ви закара пред дверите на петър да му погостувате!!! лайнари нещастни морни .....!!!!!

архидията да ви цъфнат на ушите ,долни мръсни профани ,скапани!!!
п.ичка ви лелина !! да бехте откраднали по-малко -белкем и ние видиме път!!!
трапанация на тъпите кофи да си напраите с долнопробните си пачаври нещастни -сотаджийки!!!
недай си боже ,ма ако некой земе та се утрепа от тия дупки -сека нощ до главите да ви седи и с коса да ви гали!!!! прости,селяндури мръсни долни!!!! ви ева фичките лелини и на вас и на жените ви до девето коляно!!! ялови да са - да не се роите!!! копелдаци малоумни .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 26 Юли 2009, 20:23

кофти е да караш по непознат маршрут, а с ежедневния се свиква и за това не прави впечетление.
след още няколко години ще си спомняме сегашния асфалт и ще си мечтаем за него.
каквото е останало от бай Тошо това е, другото е кръпки, дупки, бабуни, ями и други
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 26 Юли 2009, 22:14

Първо си викам наркотици или алкохол ... ама и на теб ти се насабра много :confused: компютри тряя да зимаш сега спукана гума. Земи го пречупи този карък отиди почини малко в прованса ... моренце ала бала :)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 27 Юли 2009, 8:24

Хехе, не те слуша главата тебе, колега... Не знам обаче да се смея или да плача като ти чета писанията.
Si non confectus, non reficiat.

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Юли 2009, 8:55

смях през кървави сълзи стана мойта!!!
бях с около 50км/ч и така тресна в тая дупка ,а не я видях щото отпред беше колона и предната кола ми попречи да реагирам. удара беше съкрушителен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 27 Юли 2009, 9:37

на мен снимки не ми излизат та не мога да видя колко брутално е...но по това колко бесен звучиш мога да си представя за какво става въпрос...лошото е, че оправия няма и ще караме по още по-шибани пътища :roll:
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Юли 2009, 9:41

vectra написа:на мен снимки не ми излизат та не мога да видя колко брутално е...но по това колко бесен звучиш мога да си представя за какво става въпрос...лошото е, че оправия няма и ще караме по още по-шибани пътища :roll:

снимки нема! филма е забранен за деца под 91-на години!! просто го написах като снимане на лош,късометражен,хорър-филм!
няма такава простотия като с наще пътища по света! не румънци,не албанци -инките и маите ше ни се смеят скоро!!!
то бива да гепиш ,бива ,ма па тва не е човешко вече....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Юли 2009, 9:51

а дай снимки някакви да видим за какво толкова рънъ им сипваш все пак?
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Юли 2009, 9:57

бе кви снимки !!!?!?!? ако бех извадил апарат сигурно щех да го тресна у земята от яд!!
лепих,мазах,лепих ,мазах,помпах и накрая брат ми дойде с още една резервна да мога да се прибера...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 27 Юли 2009, 10:01

Просто незнам - няма оправия в нашата мила татковина :banghead:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 27 Юли 2009, 12:39

Такова е положението за съжаление. Или караш на някакви балони тип 65+ височина, или се молиш слалома от т.А до т.Б да е успешен. Аз за 2 години имам 5 или 6 гуми щета, като за щастие само 1 път ми се наложи да викам пътна помощ за да се прибера..

И да псуваме и да не псуваме, все тая ...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 27 Юли 2009, 12:52

Абе заеби гумата, тя може да се залепи или да си купиш нова, кажи ква е щетата по колата ако има такава?
Последна промяна Zagy на 27 Юли 2009, 19:30, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 27 Юли 2009, 13:37

Много негативни "страхотни истории" ти се насъбраха напоследък,дано тази да е последната...

Следваща

Назад към Страхотни истории