БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)
Колеги,
по традиция и тази година за пореден (втори) път ще се провде БМВ Фест, мястото тази
година е "Белото Камене" - http://www.byalokamane.com/home.php
Мястото се намира на 9 км. над Старосел, или казано по друг начин на 35 км. от писта
"Дракон"-Калояново. Изборахме това място, защото е в центъра на страната и е удобно
за всички фенове, мястото е в планината, отделено от всичко друго и ни позволява да
нямаме ограничения относно шум и изпълнения.
Клипче (50МБ) за да придобиете представа за терена - http://bmw.ctcms.net/BMW%20Club%20Bulga ... I_6010.AVI
по традиция и тази година за пореден (втори) път ще се провде БМВ Фест, мястото тази
година е "Белото Камене" - http://www.byalokamane.com/home.php
Мястото се намира на 9 км. над Старосел, или казано по друг начин на 35 км. от писта
"Дракон"-Калояново. Изборахме това място, защото е в центъра на страната и е удобно
за всички фенове, мястото е в планината, отделено от всичко друго и ни позволява да
нямаме ограничения относно шум и изпълнения.
Клипче (50МБ) за да придобиете представа за терена - http://bmw.ctcms.net/BMW%20Club%20Bulga ... I_6010.AVI
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Re: БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)
Базата разполага с 128 легла разпределени в няколко ценови категории
1. има 2 корпуса - тип хотелска база с двойки и тройки стаи:

2. Вили на 2 етажа с 2 спални и разтегателен диван долу:

1. има 2 корпуса - тип хотелска база с двойки и тройки стаи:
2. Вили на 2 етажа с 2 спални и разтегателен диван долу:
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
3. Вили на един етаж (това е най-луксозния вариант)

4. Бунгала - 4 двойни стаи с един санитарен възел

4. Бунгала - 4 двойни стаи с един санитарен възел
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Тъй като знаем, че местата са малко (миналата година Феста бе посетен от 158 ентусиаста)
сме се разбрали със собственицитена съоръжението даползваме стадиона за да разполагаме
там палатки, шатри, каравани и тем подобни ... колкото са ни необходими.

сме се разбрали със собственицитена съоръжението даползваме стадиона за да разполагаме
там палатки, шатри, каравани и тем подобни ... колкото са ни необходими.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Запазили сме целия комплекс за периода от 3 до 6 септември (6-ти септември е официален празник)
и днес с Явор оставихме капаро, това означава три нощувки - настаняване на 3-ти петък и отпътуване
на 6-ти понеделник. Цените са доста разумни в бунгалата цената на легло ще около 12-13 лева.
Подробна информация относно цените и други подобни - тези дни като се уточним с Гьорцето.
Ще има пакетна цена за Фест-а която ще включва нощувки, вечери и официална вечеря.
В ресторанта можем да разчитаме на 220 места (днес хапнхме с Явката всичко беше прясно и вкусно,
а цените бяха народни).
и днес с Явор оставихме капаро, това означава три нощувки - настаняване на 3-ти петък и отпътуване
на 6-ти понеделник. Цените са доста разумни в бунгалата цената на легло ще около 12-13 лева.
Подробна информация относно цените и други подобни - тези дни като се уточним с Гьорцето.
Ще има пакетна цена за Фест-а която ще включва нощувки, вечери и официална вечеря.
В ресторанта можем да разчитаме на 220 места (днес хапнхме с Явката всичко беше прясно и вкусно,
а цените бяха народни).
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Супер! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колеги,
информация за цени, места и други ще бъде пусната в средата на юли,
тогава ще започне и записването на желаещите да посетят събитието.
Примерна програма:
03.09 (Петък) - Пристигане и настаняване, свободна програма;
04.09 (Събота) - Конкурси, Официална вечеря;
05.09 (Неделя) - Свободна програма, Чеверме
06.09 (Понеделник) - Освобождаване и отпътуване (който е оцелял)
информация за цени, места и други ще бъде пусната в средата на юли,
тогава ще започне и записването на желаещите да посетят събитието.
Примерна програма:
03.09 (Петък) - Пристигане и настаняване, свободна програма;
04.09 (Събота) - Конкурси, Официална вечеря;
05.09 (Неделя) - Свободна програма, Чеверме
06.09 (Понеделник) - Освобождаване и отпътуване (който е оцелял)
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
"Бяло камене" е добре като избор, само се надявам пътя от с. Старосел до "Бяло камене" (12км) да са го оправили понеже е
отвратителен ( назъбени камъни, коловози, дупки, ако вали ще има доста кал) за ниски коли ще си е препяствие. Това го знам понеже съм ходил 4-5 пъти.
п.с. Има язовир преди "Бяло камене" за феновете на рибата, може да се организира и пейнтбол!!!
отвратителен ( назъбени камъни, коловози, дупки, ако вали ще има доста кал) за ниски коли ще си е препяствие. Това го знам понеже съм ходил 4-5 пъти.
п.с. Има язовир преди "Бяло камене" за феновете на рибата, може да се организира и пейнтбол!!!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Пътя от Старосел е около 9,5 км. преди около 2 седмици ходихме с Явор и аз поне
нямах проблем с пътя (бях с Е60) колата е доста ниска и никъде не опря, вярно че
пътя е половината асвалт другата половина дребен чакъл, но мисля че не е проблем.
нямах проблем с пътя (бях с Е60) колата е доста ниска и никъде не опря, вярно че
пътя е половината асвалт другата половина дребен чакъл, но мисля че не е проблем.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Tenata написа:"Бяло камене" е добре като избор, само се надявам пътя от с. Старосел до "Бяло камене" (12км) да са го оправили понеже е
Ако пътя е като след бомбандировка го казвайте, че с коли които са на една педя от земята ще е наистина проблемация!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Може да се насипвали нов чакъл, мойто инфо е от миналата година тогава беше "нездравословно" за пода на колата ми.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Последно ходих преди месец и половина, пътят беше равен и не съм имал проблеми, но имаше доста остри камъни с които трябва да се внимава.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и аз мисля,че няма да има проблем с качването...другата седмица на свободното на Калояново ще се кача с М3ката..ако няма проблем с нея,значи изобщо няма да има 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782