Поставяне на плафони в краката...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Поставяне на плафони в краката...
Колеги...скоро се возих в бмв-то на един мой приятел...та неговото имаше плафони долу в краката на шофьора и пасажера отдясно...
И реших и аз да си сложа,та искам да попитам лесно ли ще стане тази манипулация?Някой правил ли я е?И дали ще трябва да пускам кабели до горния плафон?
И реших и аз да си сложа,та искам да попитам лесно ли ще стане тази манипулация?Някой правил ли я е?И дали ще трябва да пускам кабели до горния плафон?
Еми колега то това не се слага допълнително.Това е екстра и колата си е излязла така от завода.Ти и да сложиш плафони едва ли ще стане като хората.Тази екстра се води Licht paket и има не само в краката,ами и на вратите,отзад и на сенниците май.Всичко се контролира от лайт модула,така че със сигурност няма да се получи,така както искаш!Но ако толкова си мераклия се пробвай,връзваш ги да светят заедно с плафона,но как ще ги монтираш незнам!
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Те нямат ли всичките моето има
служи като влизаш вечер да не се спъниш в педалите и да си начупиш краката
иначе мене ме кефи как си свети в колата изглежда по светла просто вечер
И да попитам тия плафони по тавана на вас кристални ли им са стъклата и на задните да има за четене защото видях едно като моето на които не му бяха с кристални стъкла

И да попитам тия плафони по тавана на вас кристални ли им са стъклата и на задните да има за четене защото видях едно като моето на които не му бяха с кристални стъкла

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
троиния плафон и тези отзад за четени кристалните са екстра,както светещите сенници и плафоните в краката също.плафоните в краката са еднакви като тези от Е36,на корите отдоло са отбелязани изрязваш и монтираш,връзваш към плафоните на вратите и мисля че ще стане.иаз смятам така да направя на моита
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
първото което ми хареса като взех колата е че изобилстват лампите вътре,а сега чувам че се водило екстра....най ми харесват диодите които са на средният и вечерта като караш по магистрала има лека светлина и виждаш цялото табло...направо евала на БМВ
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Колега продават се такива светодиодни лентички, с които можеш да си направиш желаната екстра. Един приятел си направи на ГОЛФА такава. Как да ти кажа голфаджийска работа стана (пернишки тунинг). Лично на мен не ми харесва тази екстра, но на теб ако ти харесва я направи! Светят силно тези диодчета и са с бяла светлина
Успех в начинанието

Успех в начинанието
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колеги плафоните в краката се слагат доста лесно, ето ви и упътването
http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php?t=124399
значи ако искате да го правите с оригинални части в началото на тамата към която ви давох линк се намират номерата на частите които са ви необходими. От снимките трябва да ви става ясно че плафониерите се вързват в кабелите зад жабката, като разкачите всички пластмаси ще видите релетата и под тях три глеми букси, плюса за плафоните в краката се взема от червения кабел със синя лента който влиза в средната букса (по този начин плафоните ще светят когато свети централната плафониера), значи трябва да включите двата плюса към него, а двата минуса към някоя маса (кафяв кабел, можете да ползвате масата на плафониерата която се намира в жабката за по сигурно). Ако има нещо неясно питайте
http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php?t=124399
значи ако искате да го правите с оригинални части в началото на тамата към която ви давох линк се намират номерата на частите които са ви необходими. От снимките трябва да ви става ясно че плафониерите се вързват в кабелите зад жабката, като разкачите всички пластмаси ще видите релетата и под тях три глеми букси, плюса за плафоните в краката се взема от червения кабел със синя лента който влиза в средната букса (по този начин плафоните ще светят когато свети централната плафониера), значи трябва да включите двата плюса към него, а двата минуса към някоя маса (кафяв кабел, можете да ползвате масата на плафониерата която се намира в жабката за по сигурно). Ако има нещо неясно питайте

много полезна тема !
аз лично не виждам никакъв смисъл от тази "екстра"
а ето ви още нещо за домашно http://www.bmwpassion.com/forum/showthr ... ?p=2365275
тези италианци са луди
а ето ви още нещо за домашно http://www.bmwpassion.com/forum/showthr ... ?p=2365275

тези италианци са луди

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
© написа:много полезна тема !
а ето ви още нещо за домашно http://www.bmwpassion.com/forum/showthr ... ?p=2365275![]()
![]()
![]()
тези италианци са луди
Този човек определено е мразел кехлибариния цвят на бмв-то си

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4