330d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: 330d
Карал съм такъв автомобил близо седмица.За тази седмица сипъх рти резервоара. Разхода ми варираше от 6л/100км. до 15л/100км.
Всичко зависи от това колко е тежък крака ти.
Всичко зависи от това колко е тежък крака ти.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: 330d
Всъщност от останалите неща, който е написал ludia, а и от лични впечатления над колегата съм склонен да се съглася с казаното от него-казва го от опит
Не виждам огромен смисъл да се противоречи по този кардинален начин преди даже да се уточни аджеба тази кола автомат ли е, ръчка ли е и още куп неща!
Имаше тема "330д Размисли и страсти", където колегата V-max беше дал доста инфо за този агрегат...питайте него колко гори с чип, генерация и други жокери...той беше споменал, че разход от порядъка на 8-9 е просто немислим...ама пък той дава газ с 2та крака
П.с. Има тема "Е46 разход на гориво" - потърсете я малко - колеги с 330ки са дали отговор на въпроса

Не виждам огромен смисъл да се противоречи по този кардинален начин преди даже да се уточни аджеба тази кола автомат ли е, ръчка ли е и още куп неща!
Имаше тема "330д Размисли и страсти", където колегата V-max беше дал доста инфо за този агрегат...питайте него колко гори с чип, генерация и други жокери...той беше споменал, че разход от порядъка на 8-9 е просто немислим...ама пък той дава газ с 2та крака

П.с. Има тема "Е46 разход на гориво" - потърсете я малко - колеги с 330ки са дали отговор на въпроса

5 мнения
• Страница 1 от 1