Странен проблем с ABS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Iceman 13
- Потребител
-
- Кара: Х5 3.0i
Re: Странен ПРОБЛЕМ с ABS!?
Преди около час излизам от сервиза и присъдата е модул на АБС. При мен няколко месеца
лампите ту светеха ту работеше ок, но от една седмица вече светят постоянно и скоростомера
отказа. Закарах колата в ДиН на диагностика и резултата е лош. Предлагат ми нов за 1650лв от
друго място, но са доста пари. Ако намеря нещо на прилична цена ще пиша.
лампите ту светеха ту работеше ок, но от една седмица вече светят постоянно и скоростомера
отказа. Закарах колата в ДиН на диагностика и резултата е лош. Предлагат ми нов за 1650лв от
друго място, но са доста пари. Ако намеря нещо на прилична цена ще пиша.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Странен ПРОБЛЕМ с ABS!?
Стига веее, с един колега, от Русе намерихме за фейсова кола модул за 250 кинта, кви са тия наркомани 700-800-1000 цирея да им изкочат на задниците да им го ***
ПС: я си попълнете профилите - за какви коли търсите модули.
ПС: я си попълнете профилите - за какви коли търсите модули.
Re: Странен проблем с ABS
Здравейте, колеги! Преди малко ми докараха колата от Пловдив, АБС-а не свети, работи.....АСЦ-то също...да се надяваме, че наистина са го ремонтирали
. Иначе и мойта диагноза беше модул
.Дано вече нямам проблеми с тая джаджа, че направо ме подлуди 

Здравейте колеги искам да ви кажа,че моят случай най-накрая е решен!!!
Мисля че тази тема или изобшо този проблем АБС/АСЦ трябва да се добави към "Детските болести на е39"
Решението на моят проблем се реши с съдействието на една доста добра фирма за електроника,която се занимава и от скоро с автомобили.
(скоро,скоро 5години има
)
Искам да оставя сайта на момчетата които доста бързо се справиха с проблема ми - http://www.softelectronic.com/
просто съм възхитен от тяхната работа!
ако някой има нужда от каквата и да е работа по електрониката на автомобила да знаете,че това е сайта !!!
Благодаря Ви
Мисля че тази тема или изобшо този проблем АБС/АСЦ трябва да се добави към "Детските болести на е39"
Решението на моят проблем се реши с съдействието на една доста добра фирма за електроника,която се занимава и от скоро с автомобили.
(скоро,скоро 5години има

Искам да оставя сайта на момчетата които доста бързо се справиха с проблема ми - http://www.softelectronic.com/
просто съм възхитен от тяхната работа!
ако някой има нужда от каквата и да е работа по електрониката на автомобила да знаете,че това е сайта !!!
Благодаря Ви
Здравейте!
Имам проблем с работата и непрекъснатото светене на ABS и ASC на таблото.
Колата е Е36 316i, комби, Автоматик, 05.1998 г., EK66412
Явно тези грешки и проблеми в помпата или модула (за който ми казаха да търся) оказват работа и на Автоматика и автоматичното превключване на скоростите се бърка заради ABS. Посъветвайте ме какво да правя. Вчера изчезна за момент и колата се оправи, но от днес почна пак да свети и да мъчи автоматика. Дано не са ми продали колата точно заради този проблем. (почетох малко тук и видях че на по-старите модели тази част се намира зад жабката, а след 1997 г. е в двигателя и има машинка на която пише ASC с тръбички. Моята е такава, но въпреки това жабката е отваряна (личи си ужасно много), дори леко счупена и разлепена и сигурно са търсили проблема там, но не са го открили, тъй като колата е 05.1998 г. Като се замисля няма защо иначе жабката да зее, да е разлепена и да не може да се затваря добре, а всичко друго вътре в купето да е перфектно. Болчетата също бяха хлабави на жабката.
Много Ви моля за съвет какво да правя за да се отстрани проблема и да не светят тези лампи на таблото за ABS и ASC, които над 80% пречат и на автоматика. Този номер сигурно ще ви е необходим: ЕК66412
Благодаря Ви предварително!
Явно тези грешки и проблеми в помпата или модула (за който ми казаха да търся) оказват работа и на Автоматика и автоматичното превключване на скоростите се бърка заради ABS. Посъветвайте ме какво да правя. Вчера изчезна за момент и колата се оправи, но от днес почна пак да свети и да мъчи автоматика. Дано не са ми продали колата точно заради този проблем. (почетох малко тук и видях че на по-старите модели тази част се намира зад жабката, а след 1997 г. е в двигателя и има машинка на която пише ASC с тръбички. Моята е такава, но въпреки това жабката е отваряна (личи си ужасно много), дори леко счупена и разлепена и сигурно са търсили проблема там, но не са го открили, тъй като колата е 05.1998 г. Като се замисля няма защо иначе жабката да зее, да е разлепена и да не може да се затваря добре, а всичко друго вътре в купето да е перфектно. Болчетата също бяха хлабави на жабката.
Много Ви моля за съвет какво да правя за да се отстрани проблема и да не светят тези лампи на таблото за ABS и ASC, които над 80% пречат и на автоматика. Този номер сигурно ще ви е необходим: ЕК66412
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Колега ако искаш някой да те насочи е хубаво да се знае от къде си,защото ако има конкретно решение може би няма да можеш да се справиш сам.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Ikito14 написа:Здравейте!
Жабката може да е отваряна много пъти, защото на твоя модел /Е36/ там се намира филтъра на климатика.

И моя модул го намерих за 250 лева. Не им се връзвайте на тия за по 700 кинта... баси... Разгледайте обявите за коли на части в мобиле, аз го взех от едни пичове, от Панагюрище, за съжаление не пазя телефона...
Иначе на мен като ми се прецака модула освен скоростомера спря и климатика...
Иначе на мен като ми се прецака модула освен скоростомера спря и климатика...
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3