Прахово боядисване на джанти!Къде!?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Прахово боядисване на джанти!Къде!?
Здравейте колеги и колежки.
Закупих едни джанти преди няколко дни обаче една от тях има остра нужда от боядисване и както се досещате не ми се иска да я боядисвам със спрейчета от кварталната будка.
Та си търся къде да си боядисам джантите прахово.
Знам за една фирма в Дружба 2 във складовете с/у зеленчукова борса,зад Ивеко,но ми казаха,че май са се преместили.
Утре ако имам време ще мина да проверя каде са,ако не са там,но ми се ще да имам и други алтернативи освен тази.
Ако някой е боядисвал джантите си някъде моля нека сподели.
Ето какъв е проблема на джантата на която и се е олющила боята и лака.Става на въпрос за джанта от дясно.
Та ще ми се за запазя оригинални си цвят като в последствие може да отсека средата на джантата и да ми я боядишат в цвета на колата.
Но за това когато му дойде времето.
Ще съм благодарен,ако някой сподели дали е правил тази процедура и къде!

Закупих едни джанти преди няколко дни обаче една от тях има остра нужда от боядисване и както се досещате не ми се иска да я боядисвам със спрейчета от кварталната будка.
Та си търся къде да си боядисам джантите прахово.
Знам за една фирма в Дружба 2 във складовете с/у зеленчукова борса,зад Ивеко,но ми казаха,че май са се преместили.
Утре ако имам време ще мина да проверя каде са,ако не са там,но ми се ще да имам и други алтернативи освен тази.
Ако някой е боядисвал джантите си някъде моля нека сподели.
Ето какъв е проблема на джантата на която и се е олющила боята и лака.Става на въпрос за джанта от дясно.
Та ще ми се за запазя оригинални си цвят като в последствие може да отсека средата на джантата и да ми я боядишат в цвета на колата.
Но за това когато му дойде времето.
Ще съм благодарен,ако някой сподели дали е правил тази процедура и къде!

- Angel-E30drift
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 с50б32 :)
- Детайли за колата: само дразни
Колега ,минаваш карулката, посока божурище,завиваш на ляво по стария път за Банкя и от ляво ще видиш сервиз на субару,завиваш към него ,караш до дъното, завиваш на дясно и пише прахово боядисване и песъкоструйка,за 15 ки взимат около 90 лв,за 17ки около 140.....това е цена за песъкоструйка + прахово...Мн съм доволен от тях ,ползвал съм им услугите няколко пъти,имам им и тел.0878804884,0888516357
Да кажа за протокола,че днес ги оставих там за боя като избрах възможно най-светлия сив цвят.Имаше 6,7 комплекта различни като цветове,но този най-много ме радва.А и искам да е светло тъй като смятам,ако не си намеря капачки да си ги боядиша в средата както са в момента в цвета на колата!(за протокола тъмно синя почти като цвета който са джантите сега в центъра).
Иначе като цена за 15ка джанта е 115 лева като се включва песъкоструйка,боядисване и лак.
Като са готови ще се показваме!
Ако някой има идея къде да си направя капачки да свирка!
Иначе като цена за 15ка джанта е 115 лева като се включва песъкоструйка,боядисване и лак.
Като са готови ще се показваме!

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Това цена за 4 бр.нали....че иначе "кашля" малко!?slatanic написа:Да кажа за протокола,че днес ги оставих там за боя като избрах възможно най-светлия сив цвят.Имаше 6,7 комплекта различни като цветове,но този най-много ме радва.А и искам да е светло тъй като смятам,ако не си намеря капачки да си ги боядиша в средата както са в момента в цвета на колата!(за протокола тъмно синя почти като цвета който са джантите сега в центъра).
Като са готови ще се показваме!![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
titto написа:Това цена за 4 бр.нали....че иначе "кашля" малко!?slatanic написа:Да кажа за протокола,че днес ги оставих там за боя като избрах възможно най-светлия сив цвят.Имаше 6,7 комплекта различни като цветове,но този най-много ме радва.А и искам да е светло тъй като смятам,ако не си намеря капачки да си ги боядиша в средата както са в момента в цвета на колата!(за протокола тъмно синя почти като цвета който са джантите сега в центъра).
Като са готови ще се показваме!![]()
Дам 4 бройки.Ще са готови около 15 та ще има и снимки.
Сега мисля дали да ги отсека с боя в средата като преди или да им правя 4 капачки като на Алпина баш при бай стругар!

8 мнения
• Страница 1 от 1