Допълнение към по-горното Ако шефа ти те пита къде си спирал със служебния автомобил който има GPS за 30 минути,кажи му "ми не знам,сигурно съм акъл"-незнам колко точки се получават,ама шефа няма повече да задава подобни въпроси-Факт
Това с американските коли не е много ....хм...актуално,тука нашите са също на толкова,ама само дето на километража пише 142к километра на повечето,щото да не се стресира шофьора
_________________ БЪДИ ГРАМОТЕН !Ако ползвате Mozilla Firefox, моля инсталирайте си добавката заБГ ПРАВОПИС "Един първомайски самоук майстор може да има по-добри идеи от един мюнхенски инженер" - народна мъдрост
Последна промяна Vlados на 01 Яну 2010, 00:00, променена общо 3 875 пъти
Кара: се на себе си Регистриран на: 25.08.2007 Мнения: 608 Местоположение: BMW factory in Dingolfing
Пътува си един пич през пустинята с камила ... ден ... седмица ... На втората седмица го ударил яко хормонът. "Абе колкото и да ми се иска, не мога с камилата!" - помислил човекът. Устискал още ден и кандисал, "Ако до един час не срещна жена, ще я почна тая камила и толкоз!" Минали три часа, въздъхнал, спрял и разчекнал камилата. Тя обаче усетила какво следва и търтила да бяга, мъжът - след нея. След половин час налитат на невероятна мацка, която изкусително изпърхала с мигли, свела свенливо поглед и полупрошепнала: - Какво мога да направя за теб, красавецо? Мъжът, обезумял от нагон, изкрещял: - Дръж тая камила, верицата и!
Един гинеколог не бил излзал в отпуск от 10г, защото нямало кой да го замества, а имал много работа. Писнало му обаче на човека и решил да си намери заместник поне за няколко дни. Обадил се на приятеля си фотограф и го помолил да го замести за 4-5 дни. Фотографит обаче започнал да се дърпа: - Ама как, аз нищо не разбирам от твоята професия, как така ще те замествам - Еее, няма страшно, приятел, не е нищо сложно - като дойде някоя жена, казваш и да се съблече, преглеждаш я обстойно навсякъде и ще и кажеш да взима аспирин 1 седмица и пак да дойде. До тогава аз ще съм се върнал от отпуск и ще си поема случаите... Увещали се накрая двамата и гинеколога отишъл на почивка. Фотографът заел новия си пост и приемал дамите с удоволствие, съветвал ги това, което му казал приятелят му. Един ден в кабинета влезли младо семейство чернокожи с проблем. - Докторе, - казал мъжът - ти си ми надеждата, кажи какво става - аз чернокож, жена ми чернокожа, а детето ни се роди бяло.. "Прегледал" фотографът жената и се чудил какво да им отговори, затова попитал: - Вие...като го правихте детето, жена ви колко си беше отворила краката? - Миии - почесъл се мъжът по главата - един лакът... - Какво да ви кажа, всичко е ясно - осветили сте го...
_________________ o/________\o (Оo=00=oO) []==***==[][img]http:]Да направят митниците казарма! Всеки българин да минава за по 1 година на служба в митниците! Така всеки ще заможен ще има къща и/или апартамент и нова кола!И 38 каси да има се тая-ще ви смучат кат за световно,оти сте скотоове и безсловесни добичета...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл