Да помогнем на Сашо!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Да помогнем на Сашо!

Мнение от Kinopi » 13 Дек 2009, 12:10

В момента Сашо който е на 19 години е парализиран от тежка катастрофа и за да бъде излекуван са необходими 100 000 които семейството му няма как да намери.Бившите съученици на Сашо от Образцова Математическа Гимназия Пловдив решават да организират благотворителен концерт на 25.11.2009 в Международен Панаир Пловдив на който присъстват повече от 5 000 човека и се събират над 10 000 лева.Тъй като парите не са достатъчни ще се организира и втори концерт на 18.12.2009 отново в панаира.Очаква се да има още по голям успех от предния ,но затова трябва да помогнем и ние.Мисля ,че би било страхотно ако успем и ние от BMWPower се включим в тази благотворителна инициатива.Да покажем ,че на пътя всички сме равни и човешкия живот няма цена.

П.П.Който изка да разбере повече може да посети http://www.novglas.bg/bg/news/read/4373
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Re: Да помогнем на Сашо!

Мнение от CA3108KM » 13 Дек 2009, 20:25

найстина едно добро дело според мен готов съм иа зда дам въпреки недоимъка ми.. според мен темата да стане важна.... и акде могат да се дадат парите ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kinopi » 13 Дек 2009, 20:33

CA3108KM написа:найстина едно добро дело според мен готов съм иа зда дам въпреки недоимъка ми.. според мен темата да стане важна.... и акде могат да се дадат парите ?

Пари могат да се оставят в касите пред панаира в Пловдив в навечерието на самия концерт.Надявам се да има повече ентусиасти все пак ние сме участиници в движението и на всеки може да му се случи.Затова нека се обеденим и да подкрепим Александър.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 13 Дек 2009, 20:45

така е а някаква банкова сметка или нещо няма ли открито друго ? ил исамо на концерта може

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 13 Дек 2009, 20:47

Колега , направете един номер за смс-си понеже не съм в час с банковите преводи , а така ще се съберат доста средства :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kinopi » 13 Дек 2009, 21:07

CA3108KM написа:така е а някаква банкова сметка или нещо няма ли открито друго ? ил исамо на концерта може

Мисля ,че няма не мога да ти кажа.

bivola написа:Колега , направете един номер за смс-си понеже не съм в час с банковите преводи , а така ще се съберат доста средства :yes:

До колкото знам от смс-и нищо не се получава ,това просто е една ученическа акция от бивши съученици и преподаватели на момчето.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 13 Дек 2009, 23:29

но п отози начин като се даде гласност.. ще се съберат по-бърз осредства защото не всек иима пари по 50-60 лв с наще коли да иде до Пловдив и да нарпаиви дарението.. нее ли по разумно тези 50-60 лв да ги пуснем със смс... вместо да ги хвърлим в ддс за гориво на скапаната държава ? другия начин да се прати банков запис или човек да ги отнесе примерно на веднъж всичките..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kinopi » 13 Дек 2009, 23:46

CA3108KM написа:но п отози начин като се даде гласност.. ще се съберат по-бърз осредства защото не всек иима пари по 50-60 лв с наще коли да иде до Пловдив и да нарпаиви дарението.. нее ли по разумно тези 50-60 лв да ги пуснем със смс... вместо да ги хвърлим в ддс за гориво на скапаната държава ? другия начин да се прати банков запис или човек да ги отнесе примерно на веднъж всичките..

Споделям твоята гледна точка и съм напълно съгласен с теб.Но аз не съм човекът който може да направи нещо по този въпрос.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 14 Дек 2009, 0:35

така е :| може д се обсъди с модераторите и админите темата и другите колеги .. и предложих ако някой има път натам а останалите желание и доверие да м усе дадат някакви пари и да ги пусне..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kinopi » 14 Дек 2009, 15:23

Ако може нека темата да стане важна поне до Петък когато е и самият концерт за да може повече хора да я видят и да се включат в тази инициатива.Нека не бъдем егоисти и всеки да помогне с каквото може.Това ще допринесе и много за BMWPower и ще покажем на хората ,че ние не сме някви боклуци които карат колите на бащите си. :help:
Изображение

Назад към Извън Темата