Какво ви е мнението за смъртното наказание?
Модератор: Общи модератори
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Какво ви е мнението за смъртното наказание?
Смятам,че е крайно време да върнем смъртното наказание
.Живеем в башибозушка държава,където всеки прави каквото си иска.Тази вечер пиян мангал е заклал полицай и е ранил негов колега в с.Енина (Казанлък)Мале толкова злоба съм събрал че ми идва да направя някоя простотия.

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
Re: Какво ви е мнението за смъртното наказание?
Смъртно наказание при неработеща правораздавателна система, кАжи верно
Дали ше ти е гот някой ден като пресечеш на някоя голяма уредена батка пътя да те умъртвят законно
Иначе що се касае до хуманност и т.н. аз лично съм на мнение, че наистина има хора, които не заслужават да живеят...

In Ban We Trust!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами според мен аз се двоумя 50-50,нали зависи от престъплението,то лесно е да се тегли куршума на изрода,според мен най добре е да се мъчи.чувал съм че навремето за много тежки престъпления бандюгите(само някой) са ги пращали във някакви уранови мини-тоест робски туд при нечовешки условиа облъчване и след определено време бандюгата гушвал букета заради ракови болести.според мен на най големите изроди и мафиози им се полага да бачкат във тези мини ама дали ги има и дали е било верно незнам 

- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
твърдо ЗА, в нашата любима държавица обаче.. едва ли някога ще стане реалност
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
Тук не става дума за кокошкарски изпълнения ала уредена батка бе колега!Тук иде реч,че в нашата държава се формира мнението за безнаказаност и надвластие над закона.Мога да отсвиря когото си искам и ми дреме на к*ра за обществото.Аз съм закона... не става така...Ебах я и демокрацията!!!
СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ за предумишлено убийство!ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ!За блудство и насилие над малолетни!За терористични прояви!
Тъй както съм я подкарал ще напълня гробищата ама на човек му писва.С какво ни защитава шибаната държава а? Как ще накажат българина от Нова Загора дето утрепа 5 човека в 3 катастрофи за 1 година а?Как ще санкционират пияния лайнар дето е заклал полицая а?Че той сигурно има семейство, деца...Има още много въпроси относно престъпленията и тяхното санкциониране...Аз съм за ВЪВЕЖДАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ за предумишлено убийство!ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ!За блудство и насилие над малолетни!За терористични прояви!
Тъй както съм я подкарал ще напълня гробищата ама на човек му писва.С какво ни защитава шибаната държава а? Как ще накажат българина от Нова Загора дето утрепа 5 човека в 3 катастрофи за 1 година а?Как ще санкционират пияния лайнар дето е заклал полицая а?Че той сигурно има семейство, деца...Има още много въпроси относно престъпленията и тяхното санкциониране...Аз съм за ВЪВЕЖДАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
+1 ЗА...
но на някой хора и куршума им е малко
но на някой хора и куршума им е малко
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
доживотна присъда или смъртна присъда ей тва се питам аз кое е по брутално наказание за изродите
смъртното наказание би следвало да е по хуманно , защото при доживотна до края нямаш свобода... , а иначе кво трепят те и не се мъчиш ... демек по-малко щи е гадно
кое е по суровото наказание , ако се стремим към най строги мерки

смъртното наказание би следвало да е по хуманно , защото при доживотна до края нямаш свобода... , а иначе кво трепят те и не се мъчиш ... демек по-малко щи е гадно

aureus_gold написа:Тук не става дума за кокошкарски изпълнения ала уредена батка бе колега!Тук иде реч,че в нашата държава се формира мнението за безнаказаност и надвластие над закона.Мога да отсвиря когото си искам и ми дреме на к*ра за обществото.Аз съм закона... не става така...Ебах я и демокрацията!!!
И сега, да речем, онези 4 момчета, които "изнасилиха" неква наскоро, според тебе трябваше в момента да са мъртви ... ?
Колко трудно е според тебе да се изфабрикува едно "изнасилване"...
За какво ти е смъртно наказание, те ако могат да осъдят заслужаващите на смърт щяха да ги осъдят на доживотен затвор в настоящата ситуация...
Колко такива случая познаваш?!
Хубаво е първо малко да се мисли, пък после да се скача с ГЛАВНИТЕ БУКВИ

In Ban We Trust!
Твърдо против!
Как двама полицаи с пистолети на задниците няма да се оправят с един ранен пияница с нож? Първо да вземат да оправят полицията, после съда и всичко ще си е 6 без да има нужда от смъртно наказание.
Как двама полицаи с пистолети на задниците няма да се оправят с един ранен пияница с нож? Първо да вземат да оправят полицията, после съда и всичко ще си е 6 без да има нужда от смъртно наказание.
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
Абе колега 19 годишна пожарна
малолетна ли е бе?А пък главните букви са израз на безсилието ми и възмущението ми от овчедушието на нашия мил крадлив,еблив и завистлив народ 

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Абе и полицаите са ни едни медузи дето са пълен смех, но и докато се чуваше думата Белене престъпниците бая се замисляха кви ги вършат щото бая гладни гусита имало там

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
Единствено се моля да не ми се случва на мен и моите близки!!!Да пази господ!Молете се и Вие за Вас и Вашите близки!!!
То пък ако нещо се случи на моите близки ( да не дава господ ) точно на полицията ще разчитам и на съда ... 

In Ban We Trust!