Да направим повече деца щастливи – в Асеновград, навсякъде!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Да направим повече деца щастливи – в Асеновград, навсякъде!

Мнение от flame » 18 Окт 2010, 8:49

Миналата събота, на 16 октомври, задружна пловдивска БМВ агитка отидохме да видим дечицата от дома за сираци в Асеновград. Организацията за съжаление беше малко „локална” – само в рамките на пловдивския БМВ клуб, но пък се събрахме над 10 коли / 20 батковци и какички. :yes: Голямо евала на колегата lamas, който беше най-видния организатор на събитието (ако има съзаклятници да ги изкаже веднага!) и лично избра лакомствата, които занесохме на децата, че дори ги подреди за всяко дете в отделна опаковка! :bowdown:

Децата бяха предупредени и ни очакваха с трепет, подобно на предишните пъти. :) За мое лично най-голямо учудване малчуганите ни бяха запомнили и дори си имаха своите фаворити сред нас (еми така е – който те е возил „на конче” миналия път – нормално е да питаш за него и сега :lol: )! Имаше някои отсъстващи, които бяха издирвани под дърво от камък от дечицата! :help: Рекордът обаче държеше кака Зоя, чието отсъствие беше толкова осезаемо, че беше осъществен телефонна връзка в ефир с тази точно тогава разболяла се кака Зоя! :ok: Аз лично не чух съдържанието на „телемоста”, но след това видях изобразено искрено детско щастие!! :D

След няколко ходения при тези деца и доста осъществени контакти с тях, в мен лично се затвърди едно убеждение, на което в началото не бих повярвал – у тези деца почти няма и помен от някакво озлобление към света или към някого въобще! Ако трябва да бъда искрен – в началото, още преди първото ходене в дома, очаквах да видя едни малки гаврошчета, които нямат вяра в нищо и са отрицателно настроени към света, който ги е ощетил като ги е оставил без родителска обич. Нищо подобно! :nono: Това са едни невинни дечица от всякакви видове – малки и големи, светли и тъмни, срамежливи и не съвсем – които бяха обединени от едно нещо – празнината в техния живот, който някой трябва да запълни... Това обяснява как малките търсеха кой да хванат за ръчичка и да го разведат тук и там, а по-големите – да говорят за мечтите си, които искат да осъществят един ден и за други актуални неща, които ги вълнуват. :angel:

С всяко следващо ходене все повече се чудя какво правят такива хубави деца в този дом?!... :dunno: Няма ли кой да ги осинови?... Или може би да отидат в приемно семейство – нещо, което май е по-лесно и е доста актуално напоследък... Колеги, наистина – ако имате познати или приятели, които биха искали да си вземат едно детенце (ако не за цял живот, то поне за Коледа – май имаше такава възможност по програма „Приемно семейство”) – защо не ги доведете следващия път? Ей така, просто да си поиграят с децата, както ние правим всеки път, и да видят с очите си за какво става дума. Мисля, че дечицата няма да имат против да викат „Мамо!” и да гушкат не лелките от дома, както е сега, а някой друг, който да им се радва в един истински дом – пълен с родителска обич, а не такъв за сираци. :wave:

Около Коледа със сигурност ще отидем пак при малчуганите! :) Но почти сигурно е, че ще има още едно посещение преди това, най-вероятно през Ноември. Целта все пак е не отбиване на номер (да отидем да оставим подаръците и да си тръгнем), а да зарадваме децата – а тези невинни душички се радват много повече на нематериалното, на топлината, на контакта, на това някой да ги хване за ръчичка като мама и тати! :angel: :D

И затова ви призовавам още при следващото ходене да се присъедините и вие, за да сме повече хора! :wave: Това се отнася и за батковците и какичките от Хасково, Смолян и Пазарджик, които дойдоха предния път – да знаете, че дечицата и вас ви бяха запомнили и ние им обещахме, че ще дойдете пак! :mhihi: А колегите, които са далечко от асеновградския регион, могат да се организират за посещения на близки до тях домове! :yes: За да покажем, че БМВ е не само адреналин и стил, но също и отношение към света и начин на живот! 8) Но най-вече, за да правим щастливи други хора, които имат нужда от това – а всичко това, че и само една подарена ни искрена детска усмивка дори, неминуемо ни прави щастливи и нас самите! :D За да живеем всички в един по-щастлив свят! :D :D :D

„Аз искам да стана фризьорка като порасна! Аз пък искам кукла Барби!” :D
Две дечица с голяма разлика във възрастта, но привързани едно към друго :D
Изображение

При нас е весело! :D
Изображение

Уаааааааааааааа! :mhihi:
Изображение

„И да знаеш, че големите мъже не плачат!” ;)
Група батковци, успокояващи малчуган, нацелен фронтално с топка :)
Изображение

„Како Зоя, тази снимка е специално за теб и да знаеш, че много искам да дойдеш при мен!” :angel:
Изображение

Трибуна „Завет” се понапълни като позаваля по-силно :lol:
Изображение

Истинските футболисти не ги е страх от дъжда! 8)
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Да направим повече деца щастливи – в Асеновград, навсякъде!

Мнение от BMWPetar » 18 Окт 2010, 13:15

flame написа: За да покажем, че БМВ е не само адреналин и стил, но също и отношение към света и начин на живот! 8) Но най-вече, за да правим щастливи други хора, които имат нужда от това – а всичко това, че и само една подарена ни искрена детска усмивка дори, неминуемо ни прави щастливи и нас самите! :D За да живеем всички в един по-щастлив свят! :D :D :D

Браво за начинанието...Наистина трябва по-често да правим такива неща...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 18 Окт 2010, 13:52

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Евала това е групата ;) :yes:
Дано и в другите градове се организираме за подобни неща :)
Да сте живи и здрави всички,нека повече хора вземем пример от това :)
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Окт 2010, 14:36

Очевидно съм пропуснал това посещение .
Ако не те затруднявам пусни ми едно лс следващия път .

Знам ги тези деца . Толкова енергия има в тях ,че не е лесно да я поемеш .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 18 Окт 2010, 14:53

Аз съжалявам, че не успяхме да дойдем този път с DJJONNY, но и аз си мислех да отидем Ноември.
Просто да не излиза така че дбрини се правят сам по Коледа.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Окт 2010, 15:13

:evil: тОва за осиновяване и приемни семейства :banghead: идея нямате колко е бюрократщина и мега корупция :banghead: :censored: :ranting: :dummy:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pilota7575 » 18 Окт 2010, 15:19

Евала момчета и момичета за ощастливяването на дечицата :wave:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Окт 2010, 16:55

klintan66 написа:Очевидно съм пропуснал това посещение .
Ако не те затруднявам пусни ми едно лс следващия път .
Знам ги тези деца . Толкова енергия има в тях ,че не е лесно да я поемеш .

Ти да знаеш, че също си в most wanted списъка на дечурлигата :mhihi:
Следващият път ако дойдеш очаквай да те нападнат здраво :mrgreen:

А иначе ти си N-тия, който ми казва да му напомня с ЛС за следващото ходене :)
Не че имам против, но станахте много и мога да забравя някой ;)
Затова си мисля, че е по-добре да следим темата :wave:

EBEEMVACIA написа::evil: тОва за осиновяване и приемни семейства :banghead: идея нямате колко е бюрократщина и мега корупция :banghead: :censored: :ranting: :dummy:

И аз съм чувал такива неща - и като гледам май е истина... :confused:
Но едно е сигурно - ако не пробваме - със сигурност няма да успеем ;)
Така че моето предложение е - смело напред :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Окт 2010, 17:34

:yes: :bowdown: :yes: :bowdown: Браво!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 19 Окт 2010, 7:47

С кака Зоя миналата седмица си писахме и изразих мнение като натрупа малко сняг да идем да се бием със снежни топки с децата :lalala: Мисля че не само децата ще се зарадват :clap: Много бих се радвал да се съберем едно прилично количество хора да се разделим на два отбора и да се върнем към детството, защото тези деца живеят нашето детство от 90-те с игрите на криеница, гоненица и всички тези outdoor игри, които са вече отдавна забравени от нашите деца :banghead:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Окт 2010, 12:07

и аз бих се включил с радост в една такава инициатива :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 19 Окт 2010, 12:58

kiko написа:и аз бих се включил с радост в една такава инициатива :D

+1
Стига да има организация за софия-окръг,веднага !!! Бих помогнал и с каквото мога,като умаляли ми здрави дрешки,потребности от ежедневието,а ако имам възможност и с пари.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Окт 2010, 13:27

азззз написа:
kiko написа:и аз бих се включил с радост в една такава инициатива :D

+1
Стига да има организация за софия-окръг,веднага !!! Бих помогнал и с каквото мога,като умаляли ми здрави дрешки,потребности от ежедневието,а ако имам възможност и с пари.

Във форума всеки така говори, но като стане дума за действия - няма никой ;)
В София не веднъж сме се събирали и всеки път бяхме едни и същи, а последния път в темата бяха писали поне 10 човека, че ще дойдат и ходих сам накрая
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 19 Окт 2010, 15:48

Когато ходхме пролетта, бяхме ок. 10 коли от Пловдив и няколко софийски ентусиасти!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Окт 2010, 16:33

аз говоря за ходенията в Долна баня ;)

иначе евала на всички, които имат желанието да помагат и го правят наистина, а не трупат постове по форумите :yes:
Tux0 Ca !
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата