новото робство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

новото робство

Мнение от sappa » 22 Май 2007, 0:23

не видях да е пускано. аз лично съм потресен :confused:

http://video.google.com/videoplay?docid=3586314619293278564

a shocking documentary about the muslim activities in contemporary Bulgaria

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Май 2007, 1:14

Това и аз днеска за първи път го бях видял и това е линк към първата част в дясно после може да цъкате за следващите 5.Както написах в темата за изборите,която беше колкото повече го гледах толкова повече се изнервях :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 22 Май 2007, 1:39

На сапун :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 22 Май 2007, 3:31

Добре си е правил бай Тошо с възродителния процес...на ви са толерантност :evil:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 22 Май 2007, 7:02

Ей хора, събудете се ...излезте от черупките си и вижте в кой век живеем...забележете, че нещата за се променили ...не виждам какво ви засртрашава...тва е нормалния ход на нещата...всички и се пробваха на България...
и ако тея смешни клипчета имат за цел да предизвикат етническо напрежение, то те явно успяват да ви повлияят по предназначение...
НОВОТО РОБСТВО !!!!
верно ли го мислите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
с претенциите ви за здравомислещи интелегентни человеци, обсъждащи всякакви важни теми, компетентни по какви ли не въпроси ...ми е трудно да повярвам, че наистина си вярвате на писаното в предните постове...

тва е майтап нали?!?!?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 22 Май 2007, 8:38

PeBaLs написа:Ей хора, събудете се ...излезте от черупките си и вижте в кой век живеем...забележете, че нещата за се променили ...не виждам какво ви засртрашава...тва е нормалния ход на нещата...всички и се пробваха на България...
и ако тея смешни клипчета имат за цел да предизвикат етническо напрежение, то те явно успяват да ви повлияят по предназначение...
НОВОТО РОБСТВО !!!!
с претенциите ви за здравомислещи интелегентни человеци, обсъждащи всякакви важни теми, компетентни по какви ли не въпроси ...ми е трудно да повярвам, че наистина си вярвате на писаното в предните постове...

тва е майтап нали?!?!?

Някой уикенд отиди на почивка в Родопите и гледай какво става около теб...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 22 Май 2007, 9:03

[Georgi] написа:
PeBaLs написа:Ей хора, събудете се ...излезте от черупките си и вижте в кой век живеем...забележете, че нещата за се променили ...не виждам какво ви засртрашава...тва е нормалния ход на нещата...всички и се пробваха на България...
НОВОТО РОБСТВО !!!!

тва е майтап нали?!?!?

Някой уикенд отиди на почивка в Родопите и гледай какво става около теб...

И си земи и преводач...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 22 Май 2007, 10:35

Няма нужда да ходиш до Родопите,иди в министерство на земеделието и после ела да ми кажеш пак,че били смешни тия клипчета.Смешни са тия дето си седят в къщи и не гласуват и после гледат тъпо мутрата на мазния Доган,който се хили,че взел най много гласове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 22 Май 2007, 10:40

Е, фактите са си факти. Прост народ лесно се управлява. Ама така е - младите и "умни" българи изоставиха България и станаха американци, англичани, немци, испанци италианци и т.н. Тука се наводни с араби, китайци, че дори и руснаци (украинци и други от бившия СССР). Не знам дали сте забелязали, но по поликлиниките има доста мед.сестри, говорещи смесено български-руски. В училищата (в София поне) използват рускини за занималните. Това е нормално, като се има предвид засилващата се глобализация. Дори във Франция и Германия живеят стотици хиляди турци. Там те също претендират за равни права и налгатат своята култура, свързана с исляма. И успяват. А понеже България се води от европейската политика, която е политика на толерантност и етнически мир, затова и тук никой нищо не прави срещу така нареченото турцизиране на населението. Което е жалко, разбира се, но така е, когато беднотията те е сграбчила с двете ръце за гушата - стиска, стиска и не пуска. Тогава се появява чичко-паричко и с малки суми и разни "услуги" успява да подкокороса постите и бедни хорица и да ги накара да приемат и да вярват в каквото им се каже. Една купчина дърва за огрев, по кило ориз, брашно, боб и захар, както и бутилка олио правят чудеса в някои райони. Днес в бедните райони само парите определят какъв си - ако отиде някой в Якоруда, направи завод и каже, че ще плаща по 2000 лева заплата, ама само на българи-християни, и докара един поп - всички ще се покръстят набързо и на следващото преброяване турци и мюсюлмани там няма да има ;) .

Не знам дали сте забелязали, но за ДПС в София са гласували под 1 процент, докато в Кърджали бяха над 70%. Обаче някои хора се заблуждават, че София е България. А и Доган си го каза - те се готвят за следващите избори още от деня, когато свършат текущите. Как? Ами лесно - с парите от Европа :mhihi: . Европа ги отпуска за хората - те част от тях пак там отиват, ама минават през "мръсни" ръце. Нали се сещате за вица: Иванчо отива при Марийка и й предлага да я опъне за 150 кинта. А тя си мисли "Та това е цяла заплата" и се навива. После идва бригадирът и я пита: "Иванчо даде ли ти заплатата?" :mhihi: Та и тука така - населението е на*бано отвсякъде. Жалко за хората, че така се продават, но те нямат избор просто - за тях е по-добре да ги управлява този, който им дава поне нещичко. За какво да се наричат българи, когато държавата България не се интересува от тях.

То на тая тема хората романи пишат, така че аз спирам дотук, че и без това стана дълго... :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Май 2007, 11:24

Ей сега чак пуснах да го гледам и честно казано ми се насълзяват очите. Преди 3 години, с баща ми искахме да си купим вила из Родопите. Обиколил съм всички селца от Смолян, До Благоевград, прибирахме се през родопите, пирин и рила, всичко съм обиколил. В едно единствено село само има ше Църква, без да има джамия и без да има турци. Това беше Полковник Серафимово, малко над Смолян е, оттам тръгна и идиеята, оттъм тръгнахме и ние. Влизахме в села, в който незнаеха български, неможеш хляб да си купиш, ако незнаиш български. Неотидох да гласувам на тези избори и сега откровенно съжалявам, но и да бях отишъл пак същото. Щото Доган си прави проучването и знае колко рейса да си докара от турция, за да гласуват, за ад се оправи тая работа, трябва, първо всички турци из парламента и властта да бъдат избити и изклани с кози рог, после всички налични турци в нашата държавица, да бъдат изселени, а които неискат или покръстени или избити. Само тогава ще имаме наша държава. Аз останах в България, незаминах като хилядите предатели, защото малко или много си обичам държавата, малко или много имам морални ценности и задължения към нея. Но ако това продължи, не ми остава нищо друго освен и аз да си набия камшика. Неможе "царя" да дойде в България, всеки да има надиждая в него и това гадно, мазно копеленце, да направи съюз с тези които го прокудиха преди 50години, да направи съюз и с тези които са изибавали родата и поколенията му 500 години. Този човек, трябваше да е олицетворението на думата БЪЛГАРИН. А то кво, нож в гърба и две палета кинти в домашния сейф. Ние сме си за бой, щото не се вдигаме, щото 97г се вдигнахме и свалихме виденов, ако се вдигнем и сега и изгоним пак мършата, следвамщите ще се позамислят дали да правят толкова очевадни гафове и далавери, щото и с тях ще се случи. Трябв да излезнат на сцената и нови, млади лица, хора които са закърмени с демокрация, а не с коран и комунизъм. Само тогава ще тръгнем напред. Ще се опитам да ги изгледам, всичките 6 части, но незнам дали ще успея да издържа.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 22 Май 2007, 11:32

Изнервих се докато го гледах. :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 22 Май 2007, 12:01

Чай малко сега, Сони - първо, не виждам защо тези, които са напуснали България са предатели - по-скоро самата държава е предала своите поданници и те са принудени да я напуснат, това е мойта гледна точка по тоя въпрос, ама всяка монета има 2 страни. А колкото до Сименочо - как може да кажеш, че турците са избивали неговите поколения 500 години, при положение, че този човек няма бългърска кръв във вените си ... Абе просто нямам думи за всички политици, и птичи грип не ги лови, и антракс, и нищо, само паветата ще ги оправят :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Май 2007, 12:43

е добре де ок тука едва ли някои е за доган ама я ми кажете тогава за кои ДОСТОЕН БЪЛГАРИН да гласуваме дееба??преди няколко години имаше светлина в тунела в лицето на царя и кво стана милиони българи останаха излъгани включително и аз и от тогава не съм гласувал не защото не изкам а защото няма за кои!!защото в момента тези които се барат за българи им е през оная работа за България тях ги интерсува тяхната и на бриближените им далаварата да върви, а родината кучета я яли както е през последните години!!И тези които сега се пъчат за евро депутати ако имаха поне малко доблест половината трябва да влезнат зад решетките!така че като няма такива хора логично е резания доган да си печели по изборите а не да ревеме кви сме били и че не сме гласували защото ако знаех че доган ще оправи положението тука за което дълбоко се съмнявам и аз бих гласувал за него

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Май 2007, 13:03

kiko написа:е добре де ок тука едва ли някои е за доган ама я ми кажете тогава за кои ДОСТОЕН БЪЛГАРИН да гласуваме дееба??преди няколко години имаше светлина в тунела в лицето на царя и кво стана милиони българи останаха излъгани включително и аз и от тогава не съм гласувал не защото не изкам а защото няма за кои!!защото в момента тези които се барат за българи им е през оная работа за България тях ги интерсува тяхната и на бриближените им далаварата да върви, а родината кучета я яли както е през последните години!!И тези които сега се пъчат за евро депутати ако имаха поне малко доблест половината трябва да влезнат зад решетките!така че като няма такива хора логично е резания доган да си печели по изборите а не да ревеме кви сме били и че не сме гласували защото ако знаех че доган ще оправи положението тука за което дълбоко се съмнявам и аз бих гласувал за него

По същия начин сега ще останат излъгани поддръжниците на новата партия на мошенници и измамници сещате се за коя става дума.

И по добре за БСП,Атака,или някое от СДС-тата ,от колкото Доган :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Май 2007, 13:15

vld написа:
kiko написа:е добре де ок тука едва ли някои е за доган ама я ми кажете тогава за кои ДОСТОЕН БЪЛГАРИН да гласуваме дееба??преди няколко години имаше светлина в тунела в лицето на царя и кво стана милиони българи останаха излъгани включително и аз и от тогава не съм гласувал не защото не изкам а защото няма за кои!!защото в момента тези които се барат за българи им е през оная работа за България тях ги интерсува тяхната и на бриближените им далаварата да върви, а родината кучета я яли както е през последните години!!И тези които сега се пъчат за евро депутати ако имаха поне малко доблест половината трябва да влезнат зад решетките!така че като няма такива хора логично е резания доган да си печели по изборите а не да ревеме кви сме били и че не сме гласували защото ако знаех че доган ще оправи положението тука за което дълбоко се съмнявам и аз бих гласувал за него

По същия начин сега ще останат излъгани поддръжниците на новата партия на мошенници и измамници сещате се за коя става дума.

И по добре за БСП,Атака,или някое от СДС-тата ,от колкото Доган :!:

еми ето както сам виждаш "новата партия" е от мошеник нагоре,дали ще гласуваш за дпс или бсп в момента е едно и също защото станишев само още публично свирка не е направил на доган ,а за сдс ако имах оръжие първо от там щях да почна за атака но комент от психар нагоре :mhihi:
и кво остана???тва което е в момента

Следваща

Назад към Извън Темата