Гаранция 5 години или 120,000км
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Гаранция 5 години или 120,000км

Само с/у скромните 2235 лева за моя модел.
Мега благодарности на Бохос от Бова Кар Бургас, че моментално ме уведоми за новия продукт (които е от миналата седмица!) и ме направи първият клиент. Моята изтичаше на 04.04.2010 и тъкмо се бях засилил към едни изпускателни системи, интеркулери и т.н., ма реших, че това е по-добра инвестиция.
Нещастниците от Камор, от които купих колата, сигурно още не знаят за този продукт, щото никой балък от тамошните не ме потърси да ми вземе 2 бона. Няма да казвам с какво удоволствие си платих днес на Бова.
Евала и на БМВ Клуб България, и на форума, че ни свързват един с друг.

ПП: Камор Ауто, заповядайте -

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: Гаранция 5 години или 120,000км
Честито, това е маркетинг. Сега съм сигурен че следващото БМВ ще си го купиш от Бова, или греша ?
S_GonzaLes написа:Честито, това е маркетинг. Сега съм сигурен че следващото БМВ ще си го купиш от Бова, или греша ?
Ако ми дадат конкурента цена, с удоволствие, макър че в БГ Х6М почва от 213 хилки

При всички положения хората там определно знаят какво правят и са на много прав път. За сериозни ремонти (чук-чук на дърво) ще бия пътя до там с кеф.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
ДАНО НЯМА сериозни ремонти, а само хубави поводи да биеш път до там.
А за Х6М има и други държави с по-конкурентни цени
А за Х6М има и други държави с по-конкурентни цени

Честито ,ако е изтекла гаранцията има ли такива опции?
А по подробна информация за пакета?
Mitkui написа:Честито ,ако е изтекла гаранцията има ли такива опции?
Беше важно да го направим това преди да изтече, което ме навежда на мисълта, че не важи за колегите с изтекли, но за повече инфо се обърни към Бова.
Гаранцията е същата, с изключение на лака на боята, шум в уплътненията от вятър, горивото (!!!) и няколко други дребни тъпотии, на които се смяхме заедно с Бохос по телефона.
Интересното е, че даже не искат да ходиш с колата за проверка... само КМ в момента на сключването ги интересуват.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
За сериозни ремонти (чук-чук на дърво) ще бия пътя до там с кеф.
И не само ти

absix написа:Mitkui написа:Честито ,ако е изтекла гаранцията има ли такива опции?
Беше важно да го направим това преди да изтече, което ме навежда на мисълта, че не важи за колегите с изтекли, но за повече инфо се обърни към Бова.
Гаранцията е същата, с изключение на лака на боята, шум в уплътненията от вятър, горивото (!!!) и няколко други дребни тъпотии, на които се смяхме заедно с Бохос по телефона.
Интересното е, че даже не искат да ходиш с колата за проверка... само КМ в момента на сключването ги интересуват.
Вери бед колега,вери бед.Моята гаранция изтече преди 5 месеца.Ще звънна да попитам.

- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
е аз като си взех мойта кола от камор,дилъра ми каза че има такава опция,ама каза че щял да ми обясни по подробно като ми изтекат двете години задължителна гаранция
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Гаранцията заводска ли е или само за текущи ремонти?
Доколкото си спомням,тези опций ги имаше като купувах моята,но не беше гаранция,а просто си караш 5 години и ти сменят накладки,съединител,чистачки и други дреболий....
Доколкото си спомням,тези опций ги имаше като купувах моята,но не беше гаранция,а просто си караш 5 години и ти сменят накладки,съединител,чистачки и други дреболий....
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
да ти кажа честно не знам,не съм разпитвал подробно,имам още година и малко гаранция и като стане време ще се поинтересувам,но си спомням,че сумата беше сходна с тази която absix е заплатил.Ако в камор не е така ще се пренасочваме към Бова
- Bovacar
- кандидат ентусиаст
-
След като вече има тема по въпроса, счетох за необходимо да ви дам и повече яснота отностно сервизните пакети и удължаването на гаранцията. За тази цел прикачих файл с информация за всеки един пакет, който се предлага на българския пазар. Този пакет, за който говори колегата absix, се нарича Repair Inclusive, реално той дава възможността за удължаване на заводската гаранция. Всеки един пакет се закупува допълнително, като пакета Service Inclusive се получава безплатно за всеки произведен автомобил след 01.09.2007 година, това е изключително условие само за българския пазар.
Всички пакети, които са упоменати в документа могат да се закупуват допълнително.
P.S.
*Съответният пакет (Service Inclusive) не се предлага безплатно за коли в Германия или други страни членки на EU, освен ако не бъде закупен допълнително от клиента.
** Удължаване на гаранцията е възможно само в периода на първите 2 години от закупуването на автомобила (няма възможност за удължаване, ако този период е изтекъл).
*** Цената на всеки пакет зависи от съответния автомобил, на тази база се правят изчисленията. За да получите информация колко би струвало покупката на такъв пакет е нужно да предоставите VIN номера на вашия автомобил.
Всички пакети, които са упоменати в документа могат да се закупуват допълнително.
P.S.
*Съответният пакет (Service Inclusive) не се предлага безплатно за коли в Германия или други страни членки на EU, освен ако не бъде закупен допълнително от клиента.
** Удължаване на гаранцията е възможно само в периода на първите 2 години от закупуването на автомобила (няма възможност за удължаване, ако този период е изтекъл).
*** Цената на всеки пакет зависи от съответния автомобил, на тази база се правят изчисленията. За да получите информация колко би струвало покупката на такъв пакет е нужно да предоставите VIN номера на вашия автомобил.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bovacar на 20 Мар 2010, 17:51, променена общо 3 пъти
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
кажи и цената да видиме с какъв нож дерете
с тъп или остър 

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
LUCIFER'S написа:кажи и цената да видиме с какъв нож деретес тъп или остър
Бе точно Бова не дерат, но ако ти се иска да бъдеш съдран мое да посетиш камор
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
LUCIFER'S написа:кажи и цената да видиме с какъв нож деретес тъп или остър
Bovacar написа:*** Цената на всеки пакет зависи от съответния автомобил, на тази база се правят изчисленията. За да получите информация колко би струвало покупката на такъв пакет е нужно да предоставите VIN номера на вашия автомобил.
Предполагам колегата по силата на придобиване на навик да го дерат не е дочел:).
Интересно ми е какво ли точно се има предвид със "смяна/почистване на въздушен филтър"? Малко странно звучи да ти чистят филтъра, а и той е от евтините консумативи по мое впечатление.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3