За чистачките...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
За чистачките...
Интересува ме колко сантиметра е дълго оригиналното перо. Че са ми различни лявата и дясната (3 санта разлика) и не знам кое е вярното, а нещо взеха да мажат и мисля да ги сменям. Бош ли са оригиналните иначе?
It's not who You are, it's who You know...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
х53 са мойте и са малко oversize но чистотата е преди всичко 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Звънни ми утре за да ги премеря мойте щи гкажа, но са или 51 или 53, ама да те посъветвам, иди и си купи от практикер в картонена кутиика са бяло и жълто, страват скромните 5лв, но срещу тях получаваш, супер чистене поне 6-8 месеца при правилно използване на чистачките и второто важно нещо, ако ти ги откраднат печелиш хиляди гневни и безполезни деиствия и пожелания, щот за 5лв боли по-малко от колкото за 50 

- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
моите са 51см и са идеални имат си място да се разминават спокоино не опират и не закачат една в друга 

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
50 или 51 .... вчера гледах чистачките и на кутиите от 50 и 51 см пише че стават за е30.
Преди 3 години си взех чистачки БОШ от ОМВ и до ден днешен чистят идеално, само цената им е малко солена около ~30лв.
Преди 3 години си взех чистачки БОШ от ОМВ и до ден днешен чистят идеално, само цената им е малко солена около ~30лв.
- NAVIGATOR_
- Потребител
-
Sonny е много прав за чистачките в "Практикер" струват 6лв. марката е "Unitec" и са простро страшнни, моите 3 пъти ги пусках замръзнали(пустата му слана във Варна
) и продължават да чистят като нови. А за размера оригинално е 51см но си купи 53см - събират се идеално и чистят повече простраство 

NAVIGATOR_

- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
porostorm написа:Аз я купих с чистачки шампион, много съм доволен
аз също съм доволен от тез чистачки
0885/006808
ЕМО
ЕМО
От марковите чистачки съм ползвал, Валео, Бош и Шампион. Доволен бях само и единствено от Валеото, ама като ми ги гепиха, а бях дал за тях 90лв, за буса, от тогава купувам възможно най-евтината, но и там камък. имаше едни май графит се казват, не стават за нищо. Но жълтата кутия картонената, съм попадал на промоция на по 2лв и като циганин си купувам по няколко комплекта, ни ми ги крадат ни нищо, а си изкарват мноооооого време, ако ги пазиш, изкарват минимум година 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
E30325 написа:porostorm написа:Аз я купих с чистачки шампион, много съм доволен
аз също съм доволен от тез чистачки
ба май само аз съм набарал фалшивия Шампион
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Колеги дойде време да обърнем време пак на чистачките и понеже намерих тази тема реших да не пиша нова.
Миналата есен си купих едни от била за е36-цата и на другия ден ги изхвърлих обсолютно менте бяха с марка GRAPHITE. Даже си купих два комплекта защото и на мен едната ми беше по дълга.
Тази зима ще съм с е30-то и съм решил да дам повече от 12-15 лв мисля, че толкова ги купих.
Някой знае ли колко са в Дару Кар тия екстри
Миналата есен си купих едни от била за е36-цата и на другия ден ги изхвърлих обсолютно менте бяха с марка GRAPHITE. Даже си купих два комплекта защото и на мен едната ми беше по дълга.
Тази зима ще съм с е30-то и съм решил да дам повече от 12-15 лв мисля, че толкова ги купих.
Някой знае ли колко са в Дару Кар тия екстри

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
..
Ludmil написа:50 или 51 .... вчера гледах чистачките и на кутиите от 50 и 51 см пише че стават за е30.
аз купих преди година от ауто плюс бош за 28лв и бачкат,ама не са като нови -> за 1 година си се амортизираха...

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
и моите бош тлин се амортизираха, особенно едната, ама то е заради наглите гларуси дето цвъкат къде трябва и къде не
иначе все още си чистят добре, не оставят вода по стъклото и не скърцат м/у другото преди време бях попаднал на ето това: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=204

- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2