от къде мога да си купя и да ми монтират

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

от къде мога да си купя и да ми монтират

Мнение от martinelee » 09 Сеп 2009, 15:59

от къде мога да си купя и да ми монтират ангелски очи за е34 , интересуваме само да е с монтаж , и да е в софия по възможност 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 09 Сеп 2009, 18:20

инес ауто на бузлуджа до руски паметник ;)

Потребител
Аватар

Мнение от martinelee » 09 Сеп 2009, 18:54

за съжаление там има комплект туниговани готови фарове, които са над 600 лв , тоес малко скъпички :confused: някой да знае някое друго местенце??

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 09 Сеп 2009, 19:25

Имаш лс:)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от martinelee » 10 Сеп 2009, 13:25

не нямам , поне така мисля , но имам скайп (мартин_и1) на латиница написано

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 10 Сеп 2009, 16:19

martinelee написа:за съжаление там има комплект туниговани готови фарове, които са над 600 лв , тоес малко скъпички :confused: някой да знае някое друго местенце??
Или купуваш готови фарове и монтираш за 10мин или си вземаш само ринговете и си нямаш и представа какво те чака. Казвам ти го от опит. Тея дни гледам че ми е изгорял единият диод на късите и като знам за какво иде реч направо ми се плаче. Другият вариянт е да намериш някой който вече го е правил но се съмнявам да ти го направи евтино имайки в предвид какъв х** е ;) Но най добре ползвай търсачката и ще намериш доста теми отностно
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 10 Сеп 2009, 16:41

Бат ти Славян е прав :) ! Аз лично счупих стъклото на единия къс и си купувах после комплект и така и така неисках да рискувам втори път :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 10 Сеп 2009, 18:21

Той Славян май счупи няколко, а относно темата за ''хоум мейд'' ...... как да кажа , ......... бях приготвил и планки за '' Блек Хела '' :winky: , и овнешки очи щях да слагам , и след като я изчетох цялата все още не мога да се престраша да започна с разлепването на стъклата.
Май най добре е да стиснеш зъби и да си купиш фарове с ангели .
:roll:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 10 Сеп 2009, 18:57

Здравейте колеги,

Вие сериозно ли за хамалогията... :shock: :confused: :roll:

Аз такъв мерак имам за тези очички, ама все не стигам до заветните 75 лв + еконта... и все си викам "другия месец отделям парите, получавам очичките и щрак-щрик за нула време 8) "

Ама вие сега съвсем ме отчаехте... :confused:

Сега сериозно по темата: може ли някой да сподели (slavianko, бих бил благодарен) в какво всъщност се изразяват трудностите и защо се чупи стъклото?

Много здраво и дебело изглежда това стъкло, бе колеги!

Благодаря предварително.

Поздрави,
Д
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 10 Сеп 2009, 19:07

ddddk написа:Здравейте колеги,

Вие сериозно ли за хамалогията... :shock: :confused: :roll:

Аз такъв мерак имам за тези очички, ама все не стигам до заветните 75 лв + еконта... и все си викам "другия месец отделям парите, получавам очичките и щрак-щрик за нула време 8) "

Ама вие сега съвсем ме отчаехте... :confused:

Сега сериозно по темата: може ли някой да сподели (slavianko, бих бил благодарен) в какво всъщност се изразяват трудностите и защо се чупи стъклото?

Много здраво и дебело изглежда това стъкло, бе колеги!

Благодаря предварително.

Поздрави,
Д
Колега трябва съвсем малко да се поразровиш с търсачката из форума и ще откриеш толкова много теми с по над 10 страници със една камара изписано по тях. Не си ли виждал извадени фарове на Е34 ??? За да се сложи ринга вътре трябва да разлепиш стъклото а това става доста трудно без да счупиш поне едно. Аз лично имах късмет и не счупих но си бях подготвил за целта две резервни. Ако ти кажа обаче че два дни се занимавах ще ме разбереш ли какво те очаква ??? Все пак потърси с търсачкатра и ще намериш подробно всичко което те интересува.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ddddk » 10 Сеп 2009, 21:11

и така

след 110 минути четене на 68 теми... (някои излязоха въпреки, че не са за това...?) ми изтекоха очите и резултата е, че нещо май се разколебах... (май ме домързя...).

Истината е, че колкото много научих по темата, толкова нови въпроси имам, но не е възможно да се изчетат всичките 2496 поста :shock: и да се отсее техническата информация от коментарите и да се намерят точните отговори на възникналите въпроси... :confused:

Накратко: тъй и тъй е криза - ще отложа тез шукарийки за неопределено време.

А, колегата martinelee, ако въпреки всичко не се разколебае и се захване с тоз шукар, мога само най-благородно да му завидя за енергията :driving:

Поздрави и успех на всички :bchug:
Д
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ангелски очи

Мнение от klz97 » 10 Сеп 2009, 21:37

колеги: трябва да имате малко повече желание аз си купих А-очи. и си ги слойих сам НО отнема време.......фаровете се греят във фурната и така се разлепват стъклата а после се лепат с силикон (потърси в гугал - монтаж на ангелски очи за е34.)

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Re: ангелски очи

Мнение от santo_bansko » 10 Сеп 2009, 21:42

klz97 написа:колеги: трябва да имате малко повече желание аз си купих А-очи. и си ги слойих сам НО отнема време.......фаровете се греят във фурната и така се разлепват стъклата а после се лепат с силикон (потърси в гугал - монтаж на ангелски очи за е34.)

Аз правя така ама с сешоар :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: ангелски очи

Мнение от slavianko » 10 Сеп 2009, 21:46

klz97 написа:колеги: трябва да имате малко повече желание аз си купих А-очи. и си ги слойих сам НО отнема време.......фаровете се греят във фурната и така се разлепват стъклата а после се лепат с силикон (потърси в гугал - монтаж на ангелски очи за е34.)
Колега я сподели какви рингове си купи щото аз моите сам си ги правих и вече единит ми диод не свети. Така или иначе ще се наложи да ги вадя пак та може и аз да си взема някакви купешки и да монтирам тях този път белким изкарат повече ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от ddddk » 10 Сеп 2009, 21:56

теоретично светодиодът има 1`000`000 часа живот, което прави 114 години нон-стоп работа.
Факт е, обаче, че светодиодите си горят доволно много... ши**на работа... :confused:

...

китайска му работа.

за сравнение само: халогената крушка има точно 1000 часа живот. Ни минута повече, ни по-малко.
Изображение

Следваща

Назад към E34