Помогнете моля ви, имам проблем с колата!
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете моля ви, имам проблем с колата!
Здравейте колеги имам бмв 520и '91 г. 24V 150 hp.
Днеска опитах да подам тон на един приятел 4е му паднал акумолатара ама не савсем като даде контакт му светеше таблото, а при мене се появи следниа проблем след неуспешния опит....:
1. Иведнуж колата докато беше свързана с неговата затри мосхност и едва се подаржаше запалена
2. лампите и газовия ми инжекцион отказах да работат... всичко са изклучи
3. Тругнах за университета на бензин карах и няма проблем... (имам гориво такаче не е от липса на бензин)
реших да махна келмите на акумолатора за да са опитам да си въстанова газовата уредпа по тоя начин след 5 мин ги качих обратно и тогавва като тръгнах да се прибирам колата почна да губи мощност и неще и неще.... пала я в началото и няма нищо и след 10-15 сек пада на 500 обората и неще да дигне оборитте дори и като и подавам каз отказва таблото премига само че не е огаснало..... и нз луднах днес просто деня беше превазходно скапан....
Ако някои може да ми каже от какво губи оборотите/мощноста си че и нз не сам запознат толкоз да каже да помогне моля... Благодаря!
Днеска опитах да подам тон на един приятел 4е му паднал акумолатара ама не савсем като даде контакт му светеше таблото, а при мене се появи следниа проблем след неуспешния опит....:
1. Иведнуж колата докато беше свързана с неговата затри мосхност и едва се подаржаше запалена
3. Тругнах за университета на бензин карах и няма проблем... (имам гориво такаче не е от липса на бензин)
реших да махна келмите на акумолатора за да са опитам да си въстанова газовата уредпа по тоя начин след 5 мин ги качих обратно и тогавва като тръгнах да се прибирам колата почна да губи мощност и неще и неще.... пала я в началото и няма нищо и след 10-15 сек пада на 500 обората и неще да дигне оборитте дори и като и подавам каз отказва таблото премига само че не е огаснало..... и нз луднах днес просто деня беше превазходно скапан....
Ако някои може да ми каже от какво губи оборотите/мощноста си че и нз не сам запознат толкоз да каже да помогне моля... Благодаря!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: Помогнете моля ви, имам проблем с колата!
Колета, няма да ти се решат всички проблеми, но ще помогне- аз лично съм го правил и има ефект. Откачи клемите на акомулатора за един-че и два дни. Дори можеш да ги свържеш двете, усучи им едно парче медна жица. При мене след тази интервенция, за голяма моя изненада имаше ефект.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
TheFoe написа:Здравейте колеги имам бмв 520и '91 г. 24V 150 hp.
На Македонски ли пишеш?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Много ми е чудно в кой университет са те взели, като си толкова неграмотен?
По темата, колегата ти е дал съвет. И аз щях да ти предложа същото.
По темата, колегата ти е дал съвет. И аз щях да ти предложа същото.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
ГИ компютъра малко блокира след рязък спад на напрежението, ресет ще го упрай
5 мнения
• Страница 1 от 1