Проблем с километража
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с километража
Привет колеги,от един месец насам и аз вече карам BMW -520 ,много сам доволен .Преди карах голф и сега просто нямам думи. Колата е супер но километража не ми работи ,кво да го правя ,ново табло ли трябва да взимам ?
Честито колега! Доста често причина да не работи километража (скоростомера) е липса на адекватен сигнал от датчика за скоростта, който се намира на задния капак (или на корпуса, не си спомням добре) на диференциала отзад. Повредите са различни - скъсан кабел, омаслена клема или пък дефектен датчик. Възможно е разбира се и самото табло да е причина. Съветвам те да прочетеш по-подробно многото теми свързани с табло или пък неработещ километраж, поиграй си с търсачката и ще стигнеш до тях.
Успех!
Успех!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
датчика е на задния капак на диференциала, вдигаш на крик колата, слагаш един картон, мушкаш се и ще го видиш, кабела мисля е жълт, като го позабършеш няма начин да го сбъркаш
провери го в какво състояние е, както ти каза колегата по-горе, ако няма проблем, има вариант датчика да ти е здал багажа, това как може да го установиш без да го сменяш, аз не мога да ти кажа
според мен обаче причината може да е в таблото, потърси наистина с търсачката, има теми по този въпрос

провери го в какво състояние е, както ти каза колегата по-горе, ако няма проблем, има вариант датчика да ти е здал багажа, това как може да го установиш без да го сменяш, аз не мога да ти кажа

според мен обаче причината може да е в таблото, потърси наистина с търсачката, има теми по този въпрос

4 мнения
• Страница 1 от 1