8-ми (финален) кръг „Тайм Атак & Дрифт Шоу”
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
8-ми (финален) кръг „Тайм Атак & Дрифт Шоу”
Финалния кръг на състезанието по дрифт се проведе на писта "Дракон" 31 октомври/1 ноември.
Евала на момчетата за организацията! Въпреки нечовешкия студ и 2-та дни атмосферата беше страхотна! Също така имаше и доста изненади и награди! Освен състезанията по тайм атак и дрифт в програмата бяха включени и тунинг шоу, еротична автомивка
и най-важното Нощен дрифт!
Лично аз за пръв път през живота си присъствам на нещо подобно-беше просто невероятно! Всички светлини в тъмното... Адските машини строени, хората обикалят около тях, музиката на 6 и зловещия рев на големите мотори... няма подобно изживяне!
Също така за пръв път видях на едно място толкова момичета-пилоти! Браво! Едно огромно браво и на Тодор Дунев, който показа адски неща на пистата!
Ето няколко кадъра, колкото да придобият представа какво са изпуснали тези от Вас, които направиха грешката да не присъстват

Евала на момчетата за организацията! Въпреки нечовешкия студ и 2-та дни атмосферата беше страхотна! Също така имаше и доста изненади и награди! Освен състезанията по тайм атак и дрифт в програмата бяха включени и тунинг шоу, еротична автомивка

Също така за пръв път видях на едно място толкова момичета-пилоти! Браво! Едно огромно браво и на Тодор Дунев, който показа адски неща на пистата!
Ето няколко кадъра, колкото да придобият представа какво са изпуснали тези от Вас, които направиха грешката да не присъстват

Последна промяна Ненко Вранков на 01 Ное 2009, 22:25, променена общо 4 пъти
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Re: 8-ми (финален) кръг „Тайм Атак & Дрифт Шоу”
аве и ку4ките си ги бива,ама баварките много радват,особено онова 2фарестото
-------------------------
жив и здрав колега
-------------------------
жив и здрав колега
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
много ме е яд, че идват да гледат съфорумци и не се обаждат да се видим, на такива мероприятия, особенно за тези с е34-ките, иначе беше добре въпреки студа

Много хубави снимки
Давайте още
... жалко, че не ходих ....

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
E34Power написа:много ме е яд, че идват да гледат съфорумци и не се обаждат да се видим, на такива мероприятия, особенно за тези с е34-ките, иначе беше добре въпреки студа![]()
Първата снимка най-горе е специално за тебе

и по въпроса.... къде да се обаждат колега... да пиша ЛС на всички че ще ходя ли? Едно от момчетата дето се състезаваше с 34-ка тъкмо като излизаше на пистата ме гледаше, спря и вика "ти състезаваш ли се, че те знам от някъде"

то е34-ките не са много на пистите, сега бяхме аз, благой с м5 и ники лудия с една 525-ца, но бих се радвал да видя някой приятел, с който имаме шансове да се срещнем 1-2 пъти в годината, миналата седмица, като ми казаха организаторите от монтана на збирката на е34 че са идвали в плевен с другите от русе и не сме се видяли на пистата, малко им се скарах, та другия път да се спират в бокса за едно питие

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Разбирам те напълно! Аз също искам да се запозная с повече фенове на големите кортаби, но ми е неудобно да вървя и да питам "може ли да се запознаем..." 
Следващия път ще знам на кой е колата и ще се обадя, обещавам

Следващия път ще знам на кой е колата и ще се обадя, обещавам

Все пак нека не се забравя за какво е раздел Е34/Е32!
dj_ennsy_1, няма нужда сега да се оправдаваш, вместо това занапред мисли по-обстоятелствено.
dj_ennsy_1, няма нужда сега да се оправдаваш, вместо това занапред мисли по-обстоятелствено.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Какво да се оправдавам... трий я.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не , тази тема е за "събори и мероприятия" ,не е за тук ,прав е Явор