проблем с е34 525и
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с е34 525и
здравеите на всички нов съм в форума и карам бмв 525и 192 коня с газов инжекцион. Колата си работеше перфекно на газ и бензин но преди два дена почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара на газ като обърна на бензин и при ряско даване на гааз от ниските първо замисля и после се изрява гледах свещите добра изкра дават не бяха мръсни , но ги изчистих и наместих полусите на 0.5 мм нз дали така трябва да са свещите са ми ngk с 4 полуса сичките полуси бяха с различни растояния наместих ги на 0.5 когато колата е студена ми се стува че малко по одбре се изрява но немога да разбера иклучвам дебитомера пак така нз кабелите не ми светят и не пръскат ток или да пукат ако някои може да ми помогнем ще съм мн благодарен 

Последна промяна 4uki на 02 Фев 2012, 19:16, променена общо 1 път
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Re: проблем с е34 525и
4uki написа:здравеите на всички нов съм в форума и карам бмв 525и 192 коня с газов инжекцион. Колата си работеше перфекно на газ и бензин но преди два дена почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара на газ като обърна на бензин и при ряско даване на гааз от ниските първо замисля и после се изрява гледах свещите добра изкра дават не бяха мръсни , но ги изчистих и наместих полусите на 0.5 мм нз дали така трябва да са свещите са ми ngk с 4 полуса сичките полуси бяха с различни растояния наместих ги на 0.5 когато колата е студена ми се стува че малко по одбре се изрява но немога да разбера иклучвам дебитомера пак така нз кабелите не ми светят и не пръскат ток или да пукат ако някои може да ми помогнем ще съм мн благодарен
R6 - Was sonst?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
И аз не можах да разбера какъв ти е въпроса от маймуницата на която си го написал.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
slavianko написа:И аз не можах да разбера какъв ти е въпроса от маймуницата на която си го написал.
Превеждам. Колата работи на 45 цилиндъра на газ.

На бензин работи на 60 цилиндъра. Колегата кара танкер.

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
свещите със сигурност не треа да са с половин милиметър луфт 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
и 4 катодните свещи не се регулират. И 2 и 3 катодните свещи също не се регулират.
Катодите се износват различно.
Опита да ги регулира ги е повредил съвсем... според мен.
Но всичко това не би трябвало да има общо с:
мисля, че проблема е другаде, пък свещите после той сам си ги е окепазил.
Поздрави,
Д
Катодите се износват различно.
Опита да ги регулира ги е повредил съвсем... според мен.
Но всичко това не би трябвало да има общо с:
4uki написа: ... почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара ...

Поздрави,
Д

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Аз ще ти помогна .
Знам точното решение на тшоч проблем .Той е често срещан .
глеЙ ся оти не вземеУш па не засилиУш таз кочина надолУ по деретО да ти е мирна глава
Мисля,съм ти бил полезен с отговора си ))))
Знам точното решение на тшоч проблем .Той е често срещан .
глеЙ ся оти не вземеУш па не засилиУш таз кочина надолУ по деретО да ти е мирна глава

Мисля,съм ти бил полезен с отговора си ))))
vvvvv
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Смени си свещите. Пробваи да си разкачиш буксата на дебитомера, виж дали има разлика и ако е полужителна намери от някой дебитомер от същия мотор за проба. Същата проба можеш да а направиш с бубините. Ако не се опраи иди на диагностика.
ПС: Страхотни колеги, страхотен раздел... за това Купува/Продава и стига толко форум.
ПС: Страхотни колеги, страхотен раздел... за това Купува/Продава и стига толко форум.
неска почистих дебитомера и сложих нови свещи не се оправи сложих спортен филтар и колата се оправи отпуши се но на газ пак неработи както трябва ще е занеса на газаджия пък за пича дето да вика да е хвърлям в дерто мога да му кажа да се хвърли тои там 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
4uki написа:неска почистих дебитомера и сложих нови свещи не се оправи сложих спортен филтар и колата се оправи отпуши се но на газ пак неработи както трябва ще е занеса на газаджия пък за пича дето да вика да е хвърлям в дерто мога да му кажа да се хвърли тои там
Колега ти си номер едно.

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Е добре пак една тема от която освен,че трябва да си засилим колите в деретата друго няма да се разбере...Извинявам се за спама,ама така ли не ви омръзна да осирате темите на хората,които като не разбират-питат за да научат???най -много се дразна от хора които като немогат да помогнат само да пречат.Мисля,че ако във някоя ваша тема ви напише"Абе най-добре викни 3-ма циганина да ти разрежат колата и да се рахатясаш!!!'' май няма да ви е много приятно,че после що нямало една тема като за пред хората всичко било спам и няма решение е как да има според вас???Тука уроци по правопис и правоговор ли ще даваме или ще помогнем на колегата да си оправи колата и да и се радва на възможностите!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
За недораразбралите ,за хората с нежни души ,и накърнени маичини чувства ) пояснявам .
Това е ФОРУМ и се намираме в БГ , което значи ,че трябва да се пише що годе разбираемо .
Не се намираме в селската кръчма ,където некои селянин може с жестове да обясни и нарисува мисленна картинка за какво става въпрос и къде му е проблема .
Мисля бях пределно ясен .И всеки път ще спамя в подобни теми .
Това е ФОРУМ и се намираме в БГ , което значи ,че трябва да се пише що годе разбираемо .
Не се намираме в селската кръчма ,където некои селянин може с жестове да обясни и нарисува мисленна картинка за какво става въпрос и къде му е проблема .
Мисля бях пределно ясен .И всеки път ще спамя в подобни теми .
vvvvv
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
golov_bg написа:Е добре пак една тема от която освен,че трябва да си засилим колите в деретата друго няма да се разбере...Извинявам се за спама,ама така ли не ви омръзна да осирате темите на хората,които като не разбират-питат за да научат???най -много се дразна от хора които като немогат да помогнат само да пречат.Мисля,че ако във някоя ваша тема ви напише"Абе най-добре викни 3-ма циганина да ти разрежат колата и да се рахатясаш!!!'' май няма да ви е много приятно,че после що нямало една тема като за пред хората всичко било спам и няма решение е как да има според вас???Тука уроци по правопис и правоговор ли ще даваме или ще помогнем на колегата да си оправи колата и да и се радва на възможностите!
Колега много си прав нищо не се разбира още от първото мнение.

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
И след толкова изказвания мога да кажа само две думи:БЕШЕ ФОРУМ!Просто не всички хора са на едно ниво,за това сме хора и грешим и се поучаваме от грешките си...От мен толкова,явно присмеха над хората е по-важен от уважението!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2