проблем с е34 525и

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с е34 525и

Мнение от 4uki » 13 Яну 2011, 1:45

здравеите на всички нов съм в форума и карам бмв 525и 192 коня с газов инжекцион. Колата си работеше перфекно на газ и бензин но преди два дена почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара на газ като обърна на бензин и при ряско даване на гааз от ниските първо замисля и после се изрява гледах свещите добра изкра дават не бяха мръсни , но ги изчистих и наместих полусите на 0.5 мм нз дали така трябва да са свещите са ми ngk с 4 полуса сичките полуси бяха с различни растояния наместих ги на 0.5 когато колата е студена ми се стува че малко по одбре се изрява но немога да разбера иклучвам дебитомера пак така нз кабелите не ми светят и не пръскат ток или да пукат ако някои може да ми помогнем ще съм мн благодарен :bchug:
Последна промяна 4uki на 02 Фев 2012, 19:16, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Re: проблем с е34 525и

Мнение от rdvr_burgas » 13 Яну 2011, 10:12

4uki написа:здравеите на всички нов съм в форума и карам бмв 525и 192 коня с газов инжекцион. Колата си работеше перфекно на газ и бензин но преди два дена почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара на газ като обърна на бензин и при ряско даване на гааз от ниските първо замисля и после се изрява гледах свещите добра изкра дават не бяха мръсни , но ги изчистих и наместих полусите на 0.5 мм нз дали така трябва да са свещите са ми ngk с 4 полуса сичките полуси бяха с различни растояния наместих ги на 0.5 когато колата е студена ми се стува че малко по одбре се изрява но немога да разбера иклучвам дебитомера пак така нз кабелите не ми светят и не пръскат ток или да пукат ако някои може да ми помогнем ще съм мн благодарен :bchug:

Изображение
R6 - Was sonst?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 13 Яну 2011, 10:26

И аз не можах да разбера какъв ти е въпроса от маймуницата на която си го написал.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 13 Яну 2011, 10:59

slavianko написа:И аз не можах да разбера какъв ти е въпроса от маймуницата на която си го написал.

Превеждам. Колата работи на 45 цилиндъра на газ. :mhihi:
На бензин работи на 60 цилиндъра. Колегата кара танкер. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 13 Яну 2011, 11:01

свещите със сигурност не треа да са с половин милиметър луфт :)
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 13 Яну 2011, 14:00

и 4 катодните свещи не се регулират. И 2 и 3 катодните свещи също не се регулират.
Катодите се износват различно.
Опита да ги регулира ги е повредил съвсем... според мен.

Но всичко това не би трябвало да има общо с:

4uki написа: ... почнах да е стържа на място да върти гуми и двигатела ми почна като дам газ почва да рабо ти като на 45 цилидара ...

:dunno: мисля, че проблема е другаде, пък свещите после той сам си ги е окепазил. :dunno:

Поздрави,
Д
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 13 Яну 2011, 15:29

Аз ще ти помогна .
Знам точното решение на тшоч проблем .Той е често срещан .

глеЙ ся оти не вземеУш па не засилиУш таз кочина надолУ по деретО да ти е мирна глава :clap: :lalala:

Мисля,съм ти бил полезен с отговора си ))))
vvvvv

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 13 Яну 2011, 15:51

Еееее не така...
Що го храните човека?
После що плюят форума и т.н.
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 13 Яну 2011, 17:41

Смени си свещите. Пробваи да си разкачиш буксата на дебитомера, виж дали има разлика и ако е полужителна намери от някой дебитомер от същия мотор за проба. Същата проба можеш да а направиш с бубините. Ако не се опраи иди на диагностика.

ПС: Страхотни колеги, страхотен раздел... за това Купува/Продава и стига толко форум.

Потребител
Аватар

Мнение от 4uki » 13 Яну 2011, 18:41

неска почистих дебитомера и сложих нови свещи не се оправи сложих спортен филтар и колата се оправи отпуши се но на газ пак неработи както трябва ще е занеса на газаджия пък за пича дето да вика да е хвърлям в дерто мога да му кажа да се хвърли тои там ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от \MITETO\ DSB » 13 Яну 2011, 19:54

4uki написа:неска почистих дебитомера и сложих нови свещи не се оправи сложих спортен филтар и колата се оправи отпуши се но на газ пак неработи както трябва ще е занеса на газаджия пък за пича дето да вика да е хвърлям в дерто мога да му кажа да се хвърли тои там ;)

Колега ти си номер едно. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 13 Яну 2011, 22:16

Е добре пак една тема от която освен,че трябва да си засилим колите в деретата друго няма да се разбере...Извинявам се за спама,ама така ли не ви омръзна да осирате темите на хората,които като не разбират-питат за да научат???най -много се дразна от хора които като немогат да помогнат само да пречат.Мисля,че ако във някоя ваша тема ви напише"Абе най-добре викни 3-ма циганина да ти разрежат колата и да се рахатясаш!!!'' май няма да ви е много приятно,че после що нямало една тема като за пред хората всичко било спам и няма решение е как да има според вас???Тука уроци по правопис и правоговор ли ще даваме или ще помогнем на колегата да си оправи колата и да и се радва на възможностите!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 13 Яну 2011, 23:27

За недораразбралите ,за хората с нежни души ,и накърнени маичини чувства ) пояснявам .
Това е ФОРУМ и се намираме в БГ , което значи ,че трябва да се пише що годе разбираемо .
Не се намираме в селската кръчма ,където некои селянин може с жестове да обясни и нарисува мисленна картинка за какво става въпрос и къде му е проблема .
Мисля бях пределно ясен .И всеки път ще спамя в подобни теми .
vvvvv

ентусиаст
Аватар

Мнение от \MITETO\ DSB » 13 Яну 2011, 23:41

golov_bg написа:Е добре пак една тема от която освен,че трябва да си засилим колите в деретата друго няма да се разбере...Извинявам се за спама,ама така ли не ви омръзна да осирате темите на хората,които като не разбират-питат за да научат???най -много се дразна от хора които като немогат да помогнат само да пречат.Мисля,че ако във някоя ваша тема ви напише"Абе най-добре викни 3-ма циганина да ти разрежат колата и да се рахатясаш!!!'' май няма да ви е много приятно,че после що нямало една тема като за пред хората всичко било спам и няма решение е как да има според вас???Тука уроци по правопис и правоговор ли ще даваме или ще помогнем на колегата да си оправи колата и да и се радва на възможностите!

Колега много си прав нищо не се разбира още от първото мнение. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 13 Яну 2011, 23:47

И след толкова изказвания мога да кажа само две думи:БЕШЕ ФОРУМ!Просто не всички хора са на едно ниво,за това сме хора и грешим и се поучаваме от грешките си...От мен толкова,явно присмеха над хората е по-важен от уважението!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

Следваща

Назад към E34