ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ 318 И

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ 318 И

Мнение от igra4a_bmw » 01 Ное 2009, 22:58

ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ НА 318 И Е36 ЗА ДА МОГА ДА ИЗКЛУЧВАМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА И ДА НЕ МЬКНА КААБЕЛ 1АК ОТ ЗАД ОТ ЗАДНАТА СЕДАЛК А ДО ПРЕДНИЯТ КАПАК ,ЗА6ТОТО КОЛАТА МИ Е НА ГАЗ И ИСКАМ ДА СИ НАПРАВА РЕЛЕНЦЕ ДА МИ ИЗКЛУ4ЖА БЕНЗ ПОМПА

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Re: ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ 318 И

Мнение от ned_gm28 » 02 Ное 2009, 0:13

Значи,бушонът за бенз.помпата е №18.Можеш просто да го извадиш и помпата ще спре.Моят съвет обаче,е да НЕ я спираш,въпреки,че си на газ :!: Добре е помпата да работи постоянно!По този начин се постига охлаждане на инжекторната рейка (съответно и регулатора на налягане) + че е добре за всички оплътнителни "О" пръстени :idea: Изобщо не е проблем за помпата,че работи постоянно!Само не позволявай да остава на сухо :!: Винаги гледай да има поне 10л. в резервоара ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Шарампоя » 02 Ное 2009, 0:18

Не е желателно!Нали ти се изключват дюзите,остави си помпата да ба4ка и да върти бензина да охлажда дюзите..естествено ама требва да има и 10-15 литра бензин в резервоара.То е въпрос на избор ве4е....Мдаааааааа колегата ме изпревари и е напълно прав
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 02 Ное 2009, 1:39

ned_gm28 написа:Значи,бушонът за бенз.помпата е №18.Можеш просто да го извадиш и помпата ще спре.Моят съвет обаче,е да НЕ я спираш,въпреки,че си на газ :!: Добре е помпата да работи постоянно!По този начин се постига охлаждане на инжекторната рейка (съответно и регулатора на налягане) + че е добре за всички оплътнителни "О" пръстени :idea: Изобщо не е проблем за помпата,че работи постоянно!Само не позволявай да остава на сухо :!: Винаги гледай да има поне 10л. в резервоара ;)

:yes: Само ще добавя че ако я спреш няма да изкара повече,ако това ти е идеята...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 02 Ное 2009, 8:22

igra4a_bmw написа:ВАПРОС -ОТ КАДЕ ДА ХВАНА ТОК ЗА РЕЛЕ НА 318 И Е36 ЗА ДА МОГА ДА ИЗКЛУЧВАМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА И ДА НЕ МЬКНА КААБЕЛ 1АК ОТ ЗАД ОТ ЗАДНАТА СЕДАЛК А ДО ПРЕДНИЯТ КАПАК ,ЗА6ТОТО КОЛАТА МИ Е НА ГАЗ И ИСКАМ ДА СИ НАПРАВА РЕЛЕНЦЕ ДА МИ ИЗКЛУ4ЖА БЕНЗ ПОМПА

колега ако не ти гори газ и бензин едновременно няма смисъл да я изключваш помпата.ако обаче колата ти гори и бензин когато караш на газ значи проблема е другаде но не и в бензиновата помпа :idea:

Назад към E36