Заключен багажник - проблемът е решен!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Заключен багажник - проблемът е решен!
Колеги, изчетох всички подони теми, но моя проблем е по- различен. Та значи централното оключва багажника, след което натискам бутона, но не може да се отвори. Всичко си действа нормално само дето не може да се отвори. Ще съм благодарен ако някой има идея как да го отворя. Колата е е36 - седан. Благодаря предварително!
Последна промяна GANIN на 25 Май 2009, 9:51, променена общо 1 път
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
малко тъпо звучи но пробвал ли си по силничко да драпнеш да не от влагата по уплатненията да са залепнали знаете зимно време как понякога стават тай вратите .

Re: Заключен багажник - помощ!
koлега значи с клюа ако са отключва и заключва завараташ ключалката във вертикално положение и пробвай трябва да работи сичко нормалноGANIN написа:Колеги, изчетох всички подони теми, но моя проблем е по- различен. Та значи централното оключва багажника, след което натискам бутона, но не може да се отвори. Всичко си действа нормално само дето не може да се отвори. Ще съм благодарен ако някой има идея как да го отворя. Колата е е36 - седан. Благодаря предварително!
Re: Заключен багажник - помощ!
vanko_5 написа:... koлега значи с клюа ако са отключва и заключва завараташ ключалката във вертикално положение и пробвай трябва да работи сичко нормално...

А ако завъртиш ключа до край на дясно и го извадиш в хоризонтално положение, багажника се изключва от централното и то действа СААМО на вратите
toni3d1 написа:на мен ми е ставало така . багажника уж отклиучен и неможе да се отвори . дърпам го супер силно нагоре колата се навдига и пак неще . и накрая се оказа , че е нещо от уплътненията защото като го отворих се чу звук като на отлепване .
И все пак колега, ти как го отвори твоя?
Колата е 11.97год и гледах зад седалката има само дна ламарина за ски багажник която евентуално мога да изкъртя, други отвори няма - доста кофти се получава. Почват да ми минават мисли да изрежа ламарината зад седалката и така да вляза в багажника.
Някои знае ли дали ако вляза в багажника има достъп до ключалката да мога да я развия и да го отворя?
колега , честно да ти кажа и аз нз как го отворих . аз мислих , че се е развалила машинката и затова , че неще да се отвори . 1во взех да напъвам да го отварям и неставаше нищо . после започнах да дърпам нагоре и да го държа така няколко сек и го усетих как се отлепи и се отвори . Ако се съмняваш в ключалката , направи следното . Чуи при заключване дали щрака нещо в капака , ако неиздава никакъв звук може да се наложи да режеш преграждението на багажника . от там трябва да свалиш кората на капака и от там ръчно да го отклиючиш като дръпнеш кукучката която е вътре . Да ти кажа възможно е и да имаш прекъснат кабел на багажника . те са в 1 сном в лявата част на колата ( шофиорската страна) пробваи да провреш нещо като тел да поразмърдаш този сном с кабели и може да даде някакъв сигнал и да отклиючи багажника . макар че сега като се замислям изключвам този вариант защото дори централното да не работи с ключ ще се отключва . Може кукучката която е от ключалката до машинката да се е откачила или да се е счупило нещо и тогава ще трябва да влизаш в багжника и да махаш кори и ръчно да отключиш .GANIN написа:toni3d1 написа:на мен ми е ставало така . багажника уж отклиучен и неможе да се отвори . дърпам го супер силно нагоре колата се навдига и пак неще . и накрая се оказа , че е нещо от уплътненията защото като го отворих се чу звук като на отлепване .
И все пак колега, ти как го отвори твоя?
Колата е 11.97год и гледах зад седалката има само дна ламарина за ски багажник която евентуално мога да изкъртя, други отвори няма - доста кофти се получава. Почват да ми минават мисли да изрежа ламарината зад седалката и така да вляза в багажника.
Някои знае ли дали ако вляза в багажника има достъп до ключалката да мога да я развия и да го отворя?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
GANIN написа:Почват да ми минават мисли да изрежа ламарината зад седалката и така да вляза в багажника.
Не режи ламарина

Със един шут махни тази на ски сака - тя е с точкувани заварки на 5 места. Хващаш някое хлапе или някой с дълги ръце да бърка и да развие самата панта,на колонката,не на багажника..преди 2 години ми се е налагало да го правя,като ми оправяха колата я бяха затворили без да вържат багажника към централното и така я отворих

ако не е вързано централното неможе ли с ключ да се отключи ?///MapTo написа:GANIN написа:Почват да ми минават мисли да изрежа ламарината зад седалката и така да вляза в багажника.
Не режи ламарина![]()
Със един шут махни тази на ски сака - тя е с точкувани заварки на 5 места. Хващаш някое хлапе или някой с дълги ръце да бърка и да развие самата панта,на колонката,не на багажника..преди 2 години ми се е налагало да го правя,като ми оправяха колата я бяха затворили без да вържат багажника към централното и така я отворих
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2