На какъв автомобил карахте курсовете?
Модератор: Общи модератори
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
На какъв автомобил карахте курсовете?
Идеята е да споделите на какъв автомобил карахте курсовете и на какъв си взехте изпита, както и от кой път го взехте демек късаха ли ви или от първия път.
Започвам аз
Карах ги на ВАЗ 2105 по известна като лада петица, на 40 хил км за 5-ти път сменян съединителя
на полигона загряваше горката та я чакахме да изстине или и отваряхме капака
Изпита го взех от 3-тия път
Започвам аз
Карах ги на ВАЗ 2105 по известна като лада петица, на 40 хил км за 5-ти път сменян съединителя

Изпита го взех от 3-тия път
May the BMW force be with you!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Лада 1500 S
Палеше се с бутон на таблото и катаджийте се
заяждаха,щото не можеха да разберат дали можеш да палиш или не
Взех книжката от раз

заяждаха,щото не можеха да разберат дали можеш да палиш или не

Взех книжката от раз

Аз ги карах на мерцедес 190D колкото и да не ми се искаше,но инструктора нямаше BMW може би и по добре защото сигурно щеше да ми се ръчка за разлика от МБ-то
Изпита го взех от първия път което не ме учуди толко колкото че нямах нито една грешка нито на листовки нито на курмуване 

Последна промяна //M_Power на 01 Апр 2005, 22:04, променена общо 2 пъти
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък карах на Ауди 80 1.8 дизел
Взех си книжката от втория път,заради листовките
Едва ли има по-голям уникат от мене щото първия път имах 60 грешки - естествено служебни - а всичките въпросченца си ги бях написал вярно,само дето инструктора и ДАИ не ми казаха като слагам Х-са да не излизам от квадратчетата.След тази грешка си се явих на другия ден и след месец айдееееее газ на Жигулката....
Взех си книжката от втория път,заради листовките
Едва ли има по-голям уникат от мене щото първия път имах 60 грешки - естествено служебни - а всичките въпросченца си ги бях написал вярно,само дето инструктора и ДАИ не ми казаха като слагам Х-са да не излизам от квадратчетата.След тази грешка си се явих на другия ден и след месец айдееееее газ на Жигулката....
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
1983 година, ГАЗ 53, в завой се влиза на 2-ра. Ако не държиш скоростния лост с едната ръка като подадеш газ изключва (с другата трябва да въртиш волан, който е и без помен от серво). Взех си изпита от първия път благодарение на дядо ми, който ме постави зад волана на семейния Москвич 408 когато бях на 12 и половина. (инструкторът не ме научи почти на нищо освен на кръстовище максимално бързо да се изнасям и за това сега все съм първи на светофара и колата гори 20л/100).

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Аз карах Опел Кадет 1.3s на газ...изпита го взех от първия опит 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Карах курсовете на Е34 520и, доста пъти му въртях гумите и го суках... честно - инструктура ми позволяваше. Изпита го взех без грешка от първия път.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Курсовете започнах на Лада с предница като на 5-ца,но комби незнам 6-ца ли се води или 4-ка -тя беше с газова уредба.След 3-тия урок за известно време карах 5-ца на бензин
,тя беше на СБА и никой не я жалеше
.След това инструкторът ми стана ДАИ-аджия и аз довърших курса при друг инструктор на Жигула отново с газова.На изпита за моя радост беше бензиновата ЛАДА на СБА и ми беше по драго ,че трудно се задъхва
.Изпита го взех от 1-ви път.
Преди да почна курсовете обаче имах малко практика на Ford Transit

Преди да почна курсовете обаче имах малко практика на Ford Transit

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
Лада 2101, (мой набор)
тя беше на 19, когато аз бях на 19
имаше луфт на педала за газта (като се натисне докрай и се чува едно трак-трак) диференциала и беше зле и трудно се натискаше съединителя, така беше регулиран, явно заради нас - начинаещите,
но вървеше. "Стара чанта - но лачена" 

Да караш Peugeot е страст!