Дигитални километри?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Дигитални километри?
Здр-те,от скоро все повече виждам Е36-тици на които дисплея който показва колко километра сме изминали/показва километрите в 4ас?!
Как става тоя номер?!Дали е пак нещо като с ТЕСТА който се натиска копчето за нулиране на километрите и вартене на 1ва позиция на колюча?
Как става тоя номер?!Дали е пак нещо като с ТЕСТА който се натиска копчето за нулиране на километрите и вартене на 1ва позиция на колюча?

Re: Дигитални километри?
inseCT написа:Здр-те,от скоро все повече виждам Е36-тици на които дисплея който показва колко километра сме изминали/показва километрите в 4ас?!
На твойта нема да стане баце.След 96 год.Потърси в форума ,това е разисквано подробно.

- inseCT
- младши ентусиаст
-
Колега можеш ли да ми намериш темата че с тарсачката грам не мога да се оправя...квото и да пиша нищо не ми искарва 

inseCT написа:Колега можеш ли да ми намериш темата че с тарсачката грам не мога да се оправя...квото и да пиша нищо не ми искарва
Станахте големи мързели.

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
А това от таблото ли е ? Или от версията на компютъра дали може да се ъпдейтне старата ?
I'm slowly drifting

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Здравейте,
По принцип е от таблото(незнам да ли някой може със софтуер да добави тези функции).
Аз се излакумих и си купих едно такова дето показва тези шукарийки(сваляш старото слагаш новото и ги имаш вече екстите) но трябва да внимавате и да не прибързвате. При мене се получи че оборотите се визуализират два пъти повече от колкото трябва да е(нищо че броя на цилиндрите съвпадат и на двете табла), километража показва с малко повече, индикацията на АБС свети постоянно и т.н. Разбрах че Явор от форума имал познат който ги препрограмира но така или иначе не ми остана време за тази дейност.
По принцип тези скрити функции неса нещо скрито ако може така да се изразя
визуализация на километраж в цифров вид
визуализация на оборотомер в цифров вид
за колко цилиндъра ти е таблото и т.н.
Поздрави
А това от таблото ли е ? Или от версията на компютъра дали може да се ъпдейтне старата ?
По принцип е от таблото(незнам да ли някой може със софтуер да добави тези функции).
Аз се излакумих и си купих едно такова дето показва тези шукарийки(сваляш старото слагаш новото и ги имаш вече екстите) но трябва да внимавате и да не прибързвате. При мене се получи че оборотите се визуализират два пъти повече от колкото трябва да е(нищо че броя на цилиндрите съвпадат и на двете табла), километража показва с малко повече, индикацията на АБС свети постоянно и т.н. Разбрах че Явор от форума имал познат който ги препрограмира но така или иначе не ми остана време за тази дейност.
сложи си голям борд и той ще ти показва всичко
По принцип тези скрити функции неса нещо скрито ако може така да се изразя
визуализация на километраж в цифров вид
визуализация на оборотомер в цифров вид
за колко цилиндъра ти е таблото и т.н.
Поздрави
10 мнения
• Страница 1 от 1