Лошите колеги...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 1853
Регистриран на: 30.01.2008
Местоположение: София
Пол: Жена
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Авг 2008, 9:36

Bogat-Beden написа:Скромен съвет от мен към тези,които ще пътуват по пътя Варна -слънчев бряг или обратно,ако може го избягвайте или поне внимавайте...Кандидатите за статистика там са много :confused: :help: ...


То за това си има таен път :mhihi: Жива душа няма :lol:

Музикално деформиран
Аватар
Мнения: 2722
Регистриран на: 17.11.2005
Местоположение: Варна
Пол: Мъж
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 03 Авг 2008, 10:11

EBEEMVACIA написа:
Icco® написа:Абе всичко си е до селския манталитет на живеещите в големите градове селяни по душа , доста от тях са изтиснки войни не искащи да признаят че в град с огромен трафик не могат да се справят и правят ПТП-а едно след друго а други от селски ефелък пак стигат крайната точка прелакено бързо.
Четох на скоро статистика няк'ва на КАТ Варна че ПТП-тата в региона са причинени на 80% от хора които не са от Варна така навярно и е в София , а на нас ни остава само да се надяваме че няма да имаме среща от трети вид с такъв индивид ;)
гаранция е мангал тоя :evil: :evil: :idea: :arrow:

Я обясни как стигна до това гениално откритие че и аз не бях се сещал даже за него ?


Аватар
Мнения: 2738
Регистриран на: 13.06.2004
Пол: Мъж
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Авг 2008, 17:14

((:BuKcu:)) написа:
Bogat-Beden написа:Скромен съвет от мен към тези,които ще пътуват по пътя Варна -слънчев бряг или обратно,ако може го избягвайте или поне внимавайте...Кандидатите за статистика там са много :confused: :help: ...


То за това си има таен път :mhihi: Жива душа няма :lol:
Добър ли е? :roll: Споделяй,плс :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Пантерчо
Аватар
Мнения: 4699
Регистриран на: 16.03.2008
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: ..

Мнение от Bavarcho » 04 Авг 2008, 18:45

pazokolarov написа:
bavareca_86 написа:големи граждани се навъдиха напоследак,цели два милиона :mhihi: :mhihi:

Верно, че стана доста пренаселено тука, ама има разлика между местоживеене и манталитет. Въпреки че на живеещите по селата им викаме селяни, не трябва да ги бъркаме със СЕЛЯНДУРИТЕ! Селяндура може да се помещава и по рождение в центъра на някой град, но когато идиотизма му е заложен генетично - спасение няма :!:


:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Напълно подкрепям мнението за Селяните и Селяндурите
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 1932
Регистриран на: 3.03.2006
Местоположение: над града..
Пол: Жена
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 04 Авг 2008, 22:06

sappa написа:
vicho написа:
sappa написа:
vicho написа:...Гена Димитров...



ГеМе Димитров. Георги Михов Димитров (наричан Г. М. Димитров - Гемето)


боли ма уа как се казва булеварда

Важното е, че тоя "гражданин" (с купето), ако се беше чукнал в другия "гражданин" (таксиджията) щях и аз да хапна дръвцето.


не се заяждам, обърнах ти внимание как се казва булеварда за който говориш


Ма изобщо не се впечатлявай от сите софиянци. Срам, резил, позор; дошли да си веят задниците тука, ама си остават с все толкова акъл ;)

Ще ме прощавате, ама ми омръзна от ей такива "дупета" ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1409
Регистриран на: 8.03.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 05 Авг 2008, 12:10

Този месец 3 пъти ходих до морето и се връщах и се нагледах на простотия, но нямаше колеги с БМВ :yes: . Все пак да си излея душицата :mhihi: :

Октавия РС, синичка, СА 3337 или нещо от сорта. Като ме видя явно реши че трябва да доказва нещо. Преди Стара Загора изпреварваше доста рисково, а по-късно на магистралата изпреварваше с около 200 в аварийната лента.

По 1 време явно някаква колица не му направи път, след което я изпревари и наби спирачки пред него. Прекланям се пред шофьорските му умения :mhihi: Силно впечатлен останах.

2 С (ес :mhihi:) класи със софийска регистрация (СА 6290 мисля че беше едната), някъде преди Нова Загора мисля. Бяха отбили в банкета и искаха да се включат в движението. Единствен аз спрях да ги пусна. Малко по-нататък реших да ги изпреваря, минах 1та, настигам 2та, която ме засича (въпреки че ме видя) и тръгва да изпреварва, а 2та ме изпреварва от дясно, след като аз набих спирачки за да ме не удари първата :mhihi:

На катастрофи също се нагледах :roll:

Пантерчо
Аватар
Мнения: 4699
Регистриран на: 16.03.2008
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Авг 2008, 12:56

Да и аз не съм виждал колегис БМВ,ама други дал господ в повече.

таи и аз да си излея душата :mhihi:

Отивам си аз на море и по магистралатакарам и изпреварвам с 200,като настигам един Мерцедес ML-някъв AMG(с четири ауспоха),в лявата лента и си пери пича с точно 200км/ч.,след малко настигнахме неква колана и двамата изпреварваме с 220км/ч.(колоната дълга от некви чужденци) и изведнъж зад мене се залепи некав Голф 3 и ми свети с фаровете(деба и дришлото)изпреварваме и аз отбивам в ляво а мерца си продължава с 220км/ч. и от ляво ме изпреварва оня голф с некаде около 230км/ч.(отзаде пишеше jti,сигурно не беше пискал гаста от София данабере толко),гледам вътре некви две пишлемета на около 18-20години,настигат мерцедеса ама тоя не му се отбива в ляво да го изпреварат след около 300метра голфа реши да го изпревари от дясно обаче нещех ли неква ОПел Корса маненка си движи бавно :shock: ,Гледаи как се изпреварва в авариината с 200+км/ч.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Мнения: 3297
Регистриран на: 6.02.2007
Местоположение: Берлин
Пол: Мъж
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 05 Авг 2008, 15:31

((:BuKcu:)) написа:
Bogat-Beden написа:Скромен съвет от мен към тези,които ще пътуват по пътя Варна -слънчев бряг или обратно,ако може го избягвайте или поне внимавайте...Кандидатите за статистика там са много :confused: :help: ...


То за това си има таен път :mhihi: Жива душа няма :lol:
ма ве4е не е толко таен :mhihi: бая движение има тез дни :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение


Аватар
Мнения: 4861
Регистриран на: 13.12.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Авг 2008, 20:21

колегата със сиво купе С9633НР....!
приятелю! с тва каране излагаш форума със стикера на задния джам...! знам ,че е неприятно да се чака в задръстване,но всички сме на тоя хал. ако шофьора на камиона не беше толкова толерантен щеше да си търсиш калниците по шосето ...!
действието се развива на завоите зад зоологическата градина! всички чакат -колегата е най-тарикат и минава в насрешното напред.после се бута между другите коли и едва мина покрай него един червен камион МАН. не ми се видя да кара бременна жена или човек за болница,за да му е по-бърза работата от на всички останали...!! ако не бях една кола назад никога нямаше да влезе пред мен в колоната...!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Мнения: 1494
Регистриран на: 25.10.2006
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: е70

Мнение от someone » 26 Ное 2008, 19:12

Не мисля, че историята е чак толкова впечатляваща, та да пускам нова тема в "страхотни истории" или "извън темата", в същото време идеята на тази тема напълно отговаря на сюжета. Затова изравям тази тема от прахта.

Не зная как ще оцените историята - като тъпа или интерсна,
Но поне аз за пръв път виждам подобна случка на живо, пък макар и по филмите да е пълно с такива. А не е като да нямам стаж зад волана.

Часът е около 18. Булевард Никола Мушанов, в посока Красна Поляна. Откакто строят детелината на Околовръстното и Симеоновско, по Мушанов стават качествени задръствания, като колоната е от Възкресение, до Житница поне, а понякога и много по-нагоре. Пред мен се движи учебна кола. Вече съм горе долу на ОМВ-то, в лявата колона, когато в лявото огледало виждам фарове на кола, която изпреварва колоните и се движи в насрещното. Такава случка на това място е ежедневие. До тук нищо ново. Минава покрай мен въпросната кола, а аз виждам фаровете на колите идващи насреща. Въпреки, че днес бях с колата на жена ми, съм твърдо решен да не го пускам пред мен, въпреки, че бързащият е със сребристо е90. Просто ми е писнало от наглеци. Реших, че ще оставя тази чест на учебната кола. На нашия човек, обаче идващите насреща фарове не му пречат, щото той нали е от безсмъртните, намалява, даже не прави опит да се прибере в колоната и продължава напред...идващата насреща кола бие десен мигач, засича този, който е в дясно от него и се прибира в дясно и тук вече идва изненадата, защото зад първата кола имаше кола на КАТ. Наясно съм, че това си е някаква пълна случайност срещу този наглия да кара патрулка и то на КАТ. Е90тката решава, че това вече налага да се прибере в неговото си платно, но на полицаите явно им е прекипяло за нещо и въртят пълен ляв и го засичат. От колата изскача видимо нервен катаджия с жълта жилетка, спря колоните и накара човека с е90-то да се прибере плътно в дясно. След това и патрулката обърна зад него.

Това видях. А номерът на е90-тката беше ако не се лъжа СА4646СН.

Не знам какво са го правили, глобявали ли са го, пуснали ли са го, но на фона на цялото ми разочарование от КАТ това пред очите им да стане нарушение и КАТ-аджиите да вземат някакво отношение силно ме впечатли. Тънък лъч надежда...наясно съм че е напразно :)

ентусиаст
Аватар
Мнения: 971
Регистриран на: 17.03.2008
Местоположение: Тюркистан
Пол: Мъж
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 26 Ное 2008, 22:36

Еее нормално ве колега... като видят нарушение си вършат работата... искат кеш :mhihi: :mhihi: :twisted:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1062
Регистриран на: 28.06.2007
Местоположение: София (големото село)
Пол: Мъж
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 27 Ное 2008, 8:37

ТЕМАТА Е СУПЕР БЕЗМИСЛЕНА.
Иначе преди да сте толко моралисти помислете и Вие какви сте ги вършили!!!


Аватар
Мнения: 4861
Регистриран на: 13.12.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Ное 2008, 8:40

темата не е безсмислена...!нека се кажат тия ,които...! и аз съм правил грешки и ако некой ден ме изтъпанат тука и кажат кво съм направил ше се извиня и ше обясна защо...!
така че темата не е безсмислена-трябва и сами по този начин да се контролираме....

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 2776
Регистриран на: 26.06.2007
Местоположение: На вятърните мелници

Мнение от D3BEP » 27 Ное 2008, 9:00

Не, тя темата не е безмислена, даже да не кажа че е направо задължителна, ама видимо не се получава.

ентусиаст
Аватар
Мнения: 941
Регистриран на: 26.03.2005
Местоположение: единственото село в София - Красно село
Пол: Мъж
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Re: ..

Мнение от turboto » 27 Ное 2008, 9:35

bavareca_86 написа:идеята е там 4е софианци се нари4ат и тез от околните села,аз не сам също от софия и не се мисля за такъв,от бургас сам си,и преди време кат карах с бургаската регистрация и само имаше ей селянин каде караш и тем подобни,деееба и гражданите :twisted: ,сега едната ми кола пак не е сас софийски номера и пак същото от рода на састезател :mhihi: ,селяни що спиш и така нататък,евала на гражданите ;) живи и здрави


Ти от къде си сигурен че тия които ти викат са софиянци ?! :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook