За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Spit-Fire написа:а тея дето няма да гласуват само да не пускат теми догодина що бензина стана 3 лева а хляба 2
НАЙ-ПРАВИЛНОТО МНЕНИЕ В ЦЯЛАТА ТЕМА

едит: само да допълня.
И тези дето смятат за бсп да гласуват и за тях се отнася същото

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
проблема е че не е все тая, както каза сони, трябва да избереме по-малкото зло, а в момента без значение харесва ли ни или не това е бате бойкоEvelin Cotsev написа:които и да ни вземе все тая , само да не е атака или дпс

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
VesoPesa написа:проблема е че не е все тая, както каза сони, трябва да избереме по-малкото зло, а в момента без значение харесва ли ни или не това е бате бойко![]()
Тва лицето Бойко Тиквата с ефективни задочни присъди за кражби на коли в чехия и полша мисля беше... То ли е?
ОкъсАли сте я... Щом тва е по - малкото ни зло....
Аз па мисля, че по - малкото зло е да обявим война на САЩ. Ше сринат 2-3 града ма накрая ше на превземат и нема да се налага вече да правим избори между по - малки злини. Направо ше станеме хамериканци и ше си имаме губернатор, назначен от Бардак Осама... Опа... Тва ли беше името...?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
защо продължавате да се карате,играчите ще ни цакат,парата ще ни бяга,мизерията няма ни остави,ама за тунинг на 36-а ще се намери сухо
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Искам да имам избор да не гласувам защото няма подходящ кандидат, но нямам такъв избор... Това може да се случи само ако има закон - изборите да се обявят за НЕВАЛИДНИ ако не са гласували повече от 50% от избирателите.
Сега ако си направим експеримента да не гласуваме поради подобна причина рискуваме премиер да стане Доган. За това амбицирайте се малко и дайте по един глас не за партията, която мислите, че ще оправи България, а за партията, която ще спечели за сметка на ДПС...
Друго, което искам да призова е да не гласувате за БСП. Там са само путки и гъзолизци. Не забравяйте, че този мандат е на ДПС и на социалистите не им стискаше да отидат на нови избори ами близнаха дупарата на резака...
Сега ако си направим експеримента да не гласуваме поради подобна причина рискуваме премиер да стане Доган. За това амбицирайте се малко и дайте по един глас не за партията, която мислите, че ще оправи България, а за партията, която ще спечели за сметка на ДПС...
Друго, което искам да призова е да не гласувате за БСП. Там са само путки и гъзолизци. Не забравяйте, че този мандат е на ДПС и на социалистите не им стискаше да отидат на нови избори ами близнаха дупарата на резака...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
D3BEP написа:ЗА НИКОЙ!!!! ДА ГО ДУ*АТ ВСИЧКИ МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!
Не съм толкоз прост, че да им играя играта.
но явно си достатъчно за да не разбираш че само ако играем ще ги победим! За всички които няма да гласуват изказвам искрени възхищения

не знам защо няма отговор "не съм решил още"
аз лично гласувах за атака, но има време да им видим листите пък тогава ще реша окончателно
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:
но явно си достатъчно за да не разбираш че само ако играем ще ги победим! За всички които няма да гласуват изказвам искрени възхищенияняма такива мазохисти
![]()
Батеее....
Дълго още никът ти ще е "нуждая се от пари" и ще живееш на марс.
Успех бате на изборите. Там ше опрайш ралтата.
Иди в другата тема да лашнеш и джамията....
D3BEP написа:ЗА НИКОЙ!!!! ДА ГО ДУ*АТ ВСИЧКИ МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!
Ама резаците как се кефят на такова мислене... Кви кибапчета, кви 10 лв, те ти го зверо на пук на мутрите нема да гласува и си мисли че ше накриви шапката на некой. И кат се изсипат бусовете от близкия изток глейте кво става, едно българско име няма да има в парламента. А мутрите така го духат, че хотелчетата по курортите вече са повече от местното население. И ако не се осъзнаете на време, поне не насаждайте мнението си в трезвомислещи хора!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:ineedmoney написа:
но явно си достатъчно за да не разбираш че само ако играем ще ги победим! За всички които няма да гласуват изказвам искрени възхищенияняма такива мазохисти
![]()
Батеее....
Дълго още никът ти ще е "нуждая се от пари" и ще живееш на марс.
Успех бате на изборите. Там ше опрайш ралтата.
Иди в другата тема да лашнеш и джамията....
написах и там може да прочетеш даже съм ти отговорил!
а ти като няма за кво умно нещо да кажеш от 9-те кладенеца на профилите ли търсиш за кво да се хванеш!
заради такива лайна (ама без извинение) като теб нещата не вървят щото не сте малко
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
alX3m написа:D3BEP написа:ЗА НИКОЙ!!!! ДА ГО ДУ*АТ ВСИЧКИ МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!
Ама резаците как се кефят на такова мислене... Кви кибапчета, кви 10 лв, те ти го зверо на пук на мутрите нема да гласува и си мисли че ше накриви шапката на некой. И кат се изсипат бусовете от близкия изток глейте кво става, едно българско име няма да има в парламента. А мутрите така го духат, че хотелчетата по курортите вече са повече от местното население. И ако не се осъзнаете на време, поне не насаждайте мнението си в трезвомислещи хора!

евала за поста ама,
в крайа сметка мисля че нама смъсъл щот на куха лейка колкото и вода да наливаш, се ще изтича....така и при здверо