По Коледа стават чудеса?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

По Коледа стават чудеса?

Мнение от CarrollShelby » 15 Дек 2008, 23:25

Казват че по Коледа става ли чудеса...Какво чудо искате да ви се случи?Какво живота не ви дава,та си го искате от Дядо Коледа? :D
Аз искам щастие.От много отдавна не ми се е случвало да бъда истински щастлив! :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Дек 2008, 23:34

На мен наистина ми е нужно едно голямо чудо, но бих се лишил от него ако всички покрай мен са щастливи :)

Все пак Коледа е, може би и чудо, и щастие...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2008, 23:38

Хубава темичка :D Казваш че не си щастлив,а може би просто не се чустваш такъв,казват че за щастието и здравето се сещаме когато ги загубим :roll:
Що се отнася до мен,аз искам покрай празниците да ми помогнат малко обстоятелствата ,да си планувам сл. година.А от сл година искам здраве и попътен вятър да си продължа плануването и дай боже развитието :) Засега нещата в тая насока са в регрес :confused: В личен план не искам нищо повече засега :) Ами това е май,за здраве и живот на най-близките не говоря,то се подразбира ,че е желание Номер 1 ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 15 Дек 2008, 23:39

Ами доста неща искам от живота, истина е, че на Коледа стаавт чудеса, пожелавам на всеки тогава да му се случи това, което желае :D
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 16 Дек 2008, 0:15

Коледа е най-прекрасният празник! :) По Коледа стават чудеса, всички стават по-добри... :)
Винаги на този хубав празник си правя равносметка на изминаващата година, винаги гледам да зарадвам моите любими хора. И винаги си пожелавам нещо :) Досега нещата са се сбъдвали :)
Преди всичко за мен е важно близките и приятелите ми да са здрави и да са до мен щастливи :)
Пожелавам го и на вас и хората около вас! :)
Иначе дано от догодина и аз да карам колата с трите буквички :)))

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 16 Дек 2008, 0:23

Искам от дядо Коледа/Мраз щастие и лИбов :) Искам и още няколко успешни стъпки към завършването ми. Искам всички около мен да са здрави. Искам всички вие да сте здрави. Искам колегата savski да се сдобие с вълшебните букви. Искам весели празници и мнооооооого сняг :) Искам...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 16 Дек 2008, 0:29

Мъничко любов... нищо повече.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Дек 2008, 0:37

аз искам само 1 нещо и е на път да стане , на 30 % съм някаде , ако стане както съм го запланувал ще съм много щастлив :)
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 16 Дек 2008, 0:38

Какво ще си пожелая ли,каквото си пожелава всеки нормален 4овек,ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КАСМЕТ и успех във вси4ки на4инания,за мен и близките ми.а каквото има в пове4е е добре дошло ;) Все пак Коледа е стават 4удеса :lalala: И на всеки каквото си пожелае да му се сбадне :)
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 16 Дек 2008, 0:49

Аз искам все неща, които не се купуват с пари..., така че вЕрно си трябват чудеса!!! :)
А Z4 не щА от дядо ви Мраз/Коледа, ще си го купя сама като спечеля някой ден от тотото!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Дек 2008, 0:53

Скъпи Дядо Коледа, единственото което искам за подарък и тази година както всички до сега е списъкът ти с лошите момичета :twisted:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Дек 2008, 1:19

Какво искам... само ЗДРАВЕ, за мен, за хората, които обичам, за всички хора... Всичко останало вероятно имам...
а, дааа, едно Е93 ми се губи :mhihi:
- Дядо Коледа, не съм слушкала много тая година, ама все пак... поне едно Е92 не може лииии :uups: :roll:
- Кака, още ти е рано, виж на кво ти прилича Пантерката :confused: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 16 Дек 2008, 1:28

Искам здраве, късмет, щастие..! Най-важното за мен е здравето, защото човек, ако не е здрав, другото няма смисъл..!

П.С И една М-чица, ако може :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 16 Дек 2008, 1:51

X-citer написа:Скъпи Дядо Коледа, единственото което искам за подарък и тази година както всички до сега е списъкът ти с лошите момичета :twisted:

+ едно е90. Скромен съм, не искам М3.. :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Дек 2008, 2:05

за разлика от всички досега консуматорски искания - ще си пожелая успешен бизнес :) както каза един мой приятел след срещата му с 750iL.... няма да си търся по-икономична кола - ще си намеря по-доходен бизнес 8) пожелавам го на всеки човек.... нека има здраве, щастие и спокойствие... всичко друго се купува с пари
п.с. наистина по коледа стават чудеса- миналата година скъп за мен човек оцеля... и сега живее втори живот. да ми е жив и здрав :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Следваща

Назад към Извън Темата