Подлакътник

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E36 m44 individual

Подлакътник

Мнение от dakata0178 » 26 Мар 2009, 19:04

Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА :winky:

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 26 Мар 2009, 19:20

Може и да са различни-аз поне нямам и не знам със сигурност,който има да каже :roll:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от dakata0178 » 26 Мар 2009, 19:30

Не съм сигорен ама съм чувал че има разлика м/у 2та и за това питам. Така ли е и има ли то почва у нас :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
Мечтае да кара: само BMW

Мнение от Ivan_BMW » 26 Мар 2009, 19:32

Колега имат разлика търси си от компакт. :)

Потребител
Аватар

Мнение от dakata0178 » 26 Мар 2009, 19:40

ivan_316i написа:Колега имат разлика търси си от компакт. :)

Мерси колега. Значи ще търся доста рядка находка. :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
Мечтае да кара: //M Power :)

Мнение от nelim » 26 Мар 2009, 19:47

vladi_a_i написа:Може и да са различни-аз поне нямам и не знам със сигурност,който има да каже :roll:
:OT: Добре за к'ъф пишеш тогава? Само да си праиш лала?

Иначе са различни, макар че може и да побългариш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Подлакътник

Мнение от kdl » 26 Мар 2009, 19:55

dakata0178 написа:Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА :winky:

Дака, дееба, колко пъти да ти обяснявам, че имат разлики. Търсиш от каквато и да е кола, от двете части да е подлакътника.
Изображение
Tрябва ти ном.14 и ном.6 да са отделни (щото има още един вид, където двете части са съединени). Там оправия няма.
После си взимаш номер 6, само че за Компакт и продаваш старото барче.
Аз не съм видял за 1 год. да се продава подлакътник от Компакт във форума. Не ги вкарват на части тези коли. Ако изпадне такъв, берекет.

Потребител
Аватар

Мнение от dakata0178 » 27 Мар 2009, 19:09

liloff написа:
dakata0178 написа:Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА :winky:

Дака, дееба, колко пъти да ти обяснявам, че имат разлики. Търсиш от каквато и да е кола, от двете части да е подлакътника.
Изображение
Tрябва ти ном.14 и ном.6 да са отделни (щото има още един вид, където двете части са съединени). Там оправия няма.
Аз не съм видял за 1 год. да се продава подлакътник от Компакт във форума. Не ги вкарват на части тези коли. Ако изпадне такъв, берекет.

Е да бе Коце ама един колега от форума(няма да казвам кой) ми каза че ставало нямало такова нещо. И за това попитах.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Мар 2009, 21:55

dakata0178 написа:
liloff написа:

Изображение

Е да бе Коце ама един колега от форума(няма да казвам кой) ми каза че ставало нямало такова нещо. И за това попитах.

E що не го кажеш кой е да му се посмееме публично :P

Такива теми да не виждам повече, писано е хиляда пъти вече, кое става от компакт на седан и обратно, има търсачка горе.
Тия коли се обсъждат вече 7 години в тоя форум , дали не е казано всичко стократно вече? ;)
Изображение

Назад към E36