външна дръжка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
външна дръжка
отвътре се отваря но отвън не, на жило ли е дръжката, от кво може да е проблема, и трябва ли да разглобявам кората за да я оправа или само патрона?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: външна дръжка
Чупи се една лостова система..това е проблема на тия брави.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Най-често се чупи лостовия механизъм на бравата в оградения сектор (ползвах снимката на колега от една друга тема по-надолу)

Без сваляне на кората ,няма как да разбереш дали това е проблема. Ако се окажа прав,купуваш нова брава и или сменяш само счупената част или слагаш новата брава като си прехвърляш патрона от твойта,за да ти е функционален ключа.
Няма жила във вратата ,всичко е на тел

Без сваляне на кората ,няма как да разбереш дали това е проблема. Ако се окажа прав,купуваш нова брава и или сменяш само счупената част или слагаш новата брава като си прехвърляш патрона от твойта,за да ти е функционален ключа.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
plradev написа:Най-често се чупи лостовия механизъм на бравата в оградения сектор (ползвах снимката на колега от една друга тема по-надолу)
И аз имам същия проблем на моето купе от известно време

Дръжките вървят 20-30лв., майсторите за смяна на цялата дръжка вземат 30-50лв. Самият патрон се прехвърля лесно от дръжка на дръжка, по кофти е смяната на самата дръжка на купе, понеже се маха и джама.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Dpy написа:Дръжките вървят 20-30лв., майсторите за смяна на цялата дръжка вземат 30-50лв. Самият патрон се прехвърля лесно от дръжка на дръжка, по кофти е смяната на самата дръжка на купе, понеже се маха и джама.
ахамм щте видя тогава тука в Пловдив какво мога да намеря, че така много криво докато кажа Чакайй недей дърпа и айдеее напаъват вече

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
Усещам че ще остане за лятото ако трябва да се сваля кората, така старателно съм я залепил... Ако някой го е правил или му предстои подмяната нека сподели някоя снимка в хода на работа ще бъде полезно.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Dpy написа:Дръжките вървят 20-30лв., майсторите за смяна на цялата дръжка вземат 30-50лв. Самият патрон се прехвърля лесно от дръжка на дръжка, по кофти е смяната на самата дръжка на купе, понеже се маха и джама.
Не се маха джама ,но е доста тегаво и трябва много да се внимава,за да не се надере стъклото .
////Alpine написа: Ако някой го е правил или му предстои подмяната нека сподели някоя снимка в хода на работа ще бъде полезно.
Търсачката

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
и аз имам подобен проблем, само че всичко ми е здраво. при мен така се получи, че не се отваря нито отвън нито отвътре, свалих кората всичко си е закачено и се движи, но вратата не помръдва. ключалката също функционира нормално. миналата седмица един познат забрави че се качи от мойта страна и дъпна и вратата се отвори като нова и след като я затвори пак не искаше да се отваря и така досега. дайте идея кво да я правя тая врата, че накрая ще ми писне и ще й направя един лостов механизъм като на Ф40....
10 мнения
• Страница 1 от 1