:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Мародератор
Аватар
Мнения: 12338
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Апр 2007, 16:57

Виж сега.... след като същия човек ми се извиняваше 10 пъти на ЛС за ситуацията.... дай да не си ти тоя, дето е преценил точно нещата.... :)
Щото поведението му е некоректно.... и на теб като ти кажа 2 пъти (поне) да дадеш инфо за връзка и ти в края на краищата да ми отговориш с "обади ми се в еди колко си часа...." без да те знам ни кой си, ни какво си, нито да ти знам номера - и теб ше те взема за некоректен... особено след като след три дни обясняване и чакане и не знам си кво той ми заявява - "ами то аз ги продадох вече....." Т'ва е.

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 16.04.2007

Мнение от M///Power » 16 Апр 2007, 19:40

абе пич на теб май всичко ти е криво в тоя сиат незнам за кав се имаш да не си некъв шеф че ще се съобразяват другите с теб а пък ще ми даржиш сметка аз кво да продавам! и не аз не съм ти дал бъбреци ами брат ми и тои ти се е извинил че така се е получило и ти е предложил специално на теб да няма разправоий да ти намери за известно време ама ти си се напраил на селянин.

Мародератор
Аватар
Мнения: 12338
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Апр 2007, 19:55

Пич.... ако аз ти бях направил подобна "заигравка" и ти щеше да ми скачаш... така че не ми обяснявай за брат ти.... че поведението му е некоректно - така е.... колкото и да не ти се иска - така е.... щом не само аз го виждам като такова не ми е ясно за кво толкова се дървиш... не може аз 100 пъти да искам вариант за контакт, той да ми обяснява да му се обадя - ми на какво да му се обадя - пощенски гълъб ли да му пратя?!?!?!? Аз му искам вариант да се свържа с него, той след незнам кво време ми пише да му пратя ЛС... кат че ли съм му длъжен, пък той може да си бърка в носа и когато реши за необходимо евентуално може да ми обърне внимание... че и като му писах ЛС и пак.... нищо.... звънни ми..... добре.... ше ти звънна... ше ходя да видя в тел. указател на София, барем те има... ма глей кво нещо - нямаше го!

Аре не ми се правете и двамата на ощипани госпожици... и аз, за разлика от него (вас) на селянин не съм му се правел.... казах му прав текст, че постъпката му беше педерастка и от него повече нищо не искам... камо ли да купувам.... на т'ва ако викаш селяния значи има-ш(те) нужда от проверка на ценностната система... толкоз. Продавайте квото щете и на който щете, ма елементарна коректност явно и на двамата ви липсва!

P.S. Лично съм забелязвал в списъка на потребители как в този промеждутък от три дни неколкократно брат ти да влиза във форума (ТОВА ЛЕСНО се проверява в лог-овете на сървъра, ако някой му се занимава да ти го покаже, че да млъкнеш най-накрая), обаче никви реакции нито в самата тема, нито на ЛС.... еми така не става.

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 16.04.2007

glupsti

Мнение от M///Power » 18 Апр 2007, 11:03

абе за кво сте ми блокнали айпито , кво съм ви напраил хубаво виновни сме за тоя случай но за кво трябва да ме блоквате извиних се милиони пъти

шПерко
Аватар
Мнения: 7623
Регистриран на: 25.04.2003
Местоположение: Банкя/София/Перник
Пол: Мъж
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Апр 2007, 11:26

За кой случай сте виновни? Просто съмненията са, че се продават крадени части, които принципно лесно се свалят. Направи нещо, с което да ни убедиш в обратното и всичко ще е песен за всички.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 168
Регистриран на: 27.06.2006

Некоректен търговец на коли

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 10:27


Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 16.04.2007

Мнение от M///Power » 25 Апр 2007, 9:16

незнам кво да направя за да ви обедя че не са крадени просто имам е36 и постояно я обновявам, вместо да си складирам старите части ги продавам

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 131
Регистриран на: 23.04.2005
Местоположение: София
Кара: Toyota Avensis T27 D-4D

Мнение от cowboetz » 13 Май 2007, 1:05

ivantchoG написа:Скорости за М10 от DEDATA!.
.....

Във връзка с DEDATA, и аз имах проблем с покупка от него. Радиатор за м40. За 80 лв. ако не се лъжа лепен с "гаранция" че не тече. Само дето течеше, а после продавача се направи на ударен. НЕ купувайте нищо от DEDATA.
Последна промяна cowboetz на 27 Яну 2008, 12:40, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 2068
Регистриран на: 1.11.2004
Местоположение: София
Пол: Мъж

Мнение от SummonedToDIe » 26 Юни 2007, 20:15

Става дума за едни гуми, които УЖ съм запазил преди повече от седмица (13ките Ведерщайн) :roll:
Темата Тук

През ден си пишем с колегата лични съобщение, защото имах интерес към тея 13ки определено :arrow:
Ruskov написа:понеделник ги има6 тук,
нямат абсолютно забележки, тука не са карани, посо4ил съм ДОТ в рекламата.
да ги взимам ли?
по-здрави


Аз се съгласих и казах да ги донесе ;)
Ruskov написа:дай телефон да ти се обадя понеделник или вторник като дойда в София.
поздрави


Колегата получи номера на телефона ми ;) След като го запитах на ЛС отново, получих следния отговор...
Ruskov написа:да колега не съм те забравил,
понеже гумите са ми в Ловеч,като си отида сега събота ги взимам и ти се обаждам в началото на седмицата.
по-здрави


Явно целия мач продължава ...(ЛС от 25.06.2007)
Ruskov написа:здрасти,
утре следобяд съм в София и ще ти се обадя да се разберем.
Поздрави


И след чакането да ми звънне цял ден колегата... :shock:
Ruskov написа:колега
преди малко дойде един пич от Фолксвагена и ги отнесе. Съжалявам ако по някакъв начин ти обарквам работите.
по-здрави :)


Много интересен стил има този тип ;)
"Съжалявам ако по някакъв начин ти обарквам работите." :arrow: може да го каже човек, който се е извинил предварително...но да чакам аз една седмица за някакви миризливи гуми за 80кинта( :shock: ) и накрая да получа това...благодаря за отношението :!: :!: :!:

П.С. Само не разбрах на кой ги пращаш тея поздрави и по-здрави всеки път :winky: Май поздравите за мен, а по-здравите за теб ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 388
Регистриран на: 12.01.2007
Местоположение: София

Мнение от koyota » 04 Юли 2007, 15:10

Хайде и аз да се оплача!
Купих си комплект фарове с angel eyes и ксенони, М-ви лайсни и М-ва броня от един младеж от Плевен-Владо(във форума се пише като "nqkoisi") Бронята имаше липсващи 3 лайсни, но "nqkoisi" твърдеше, че има човек, от когото да вземе 2 от тях! При покупката все още липсваха лайсните и трябваше да ми ги прати в последствие след като ги получи! Минаха 1-2 дни не ми вдигаше телефона! След многократни обаждания най-накрая ми вдигна телефона и ме увери, че лайсните са вече у него и ще ги прати на следващия ден. Следващия ден обаче се превърна в следващата седмица! В момента е ограничил входящите си обаждания, не отговаря на лични съобщения и няма никакъв начин да се свържа с него.
От цялата работа съм със 120 лв назад!
Парите съм ги прежалил вече, но вие внимавайте ако имате взимане даване с въпросния "пич" :banghead:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Мнения: 4262
Регистриран на: 27.12.2004
Местоположение: Пловдив, Сливен
Пол: Мъж
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Юли 2007, 23:01

И на мен nqkoisi едно време щеше да ми праща една хромирана лайсна за багажника ама си остана с пращането само :confused: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 633
Регистриран на: 19.09.2006
Местоположение: Бургас
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 05 Юли 2007, 21:50

Интересна тема се завъди :evil: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=57458

Моля "опарените" от тоя чешит да я поддържат все на първа страница... :!: .

EDIT :
От въпросната тема :

martin318 написа:Angel_Georgiev

А ти защо ме излъга че борда който ми продаде е в перфектен??

Angel_Georgiev написа:Никога не съм ти казвал, че е перфектен, казах ти, че няма задния пласмасов панел, но иначе работи :evil:

Като не ти харесва го върни :idea:

b2 написа:И как точно работи борда? :mhihi: И колко точно от копчетата му функционират??

А интересно защо на лепенката му парт номера е: 62138357665

Всеки може да провери в гугъл или в реалоем по-добре какво излиза за този парт номер или аре за мързеливите - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=62&fg=05 . Иначе си ги има копчетата колкото големия наистина ... Имало е яко сбирщайн .. :mhihi:

П.С. Мога да кажа, че гледам форума от бая време и не помня за някой друг да е имало повече оплаквания за некоректност отколкото от Ачо!

favorit135ls написа:Angele, koga shte mi vyrnesh CD Playera BECKER????
Ne te li e sram be momche, I si preprodal borda deto az ti go prodadoh za 90 leva...nali ne rabotese i shteshe da mi go vurnesh. Chakam si playera tapak takyv. Pone telefona si vdigni. Boli me rabotata che si bil mnogo zaet. Ti si za BAN....
Sorry za kirilicata...

favorit135ls написа:Ачо е п***а бе още ли не сте го разбрали...прави се на велик, а сега се прави, че не чете темата...Ей, пич...един ден ще ти се насъбереме 10 човека най-малко и ще се почувстваш тъпо...Нещастник. Не съм за 120-те лева, които съм дал за шибания плейър, а за това, че ме лъжеш, че не работи и ми даваш някакви фалшиви номера уж на човек от сервиз за аудио. П******т нещастен...още малко ще ядосаш определени хора от форума и ще те наритеме бе...TooCool само да знае какви глупости си говорил за него и за ///Марто и още много хора от форума и ще ядеш не само бой бе, нещстник. Помисли си дали ще ми пратиш плейъра, който е работещ на 100%, защото света се върти и няма да усетиш как ще пострадаш за 120лв, за които се правиш на големец и викаш, че на са нищо за тебе...Аз преди пазарувах от тебе...сега продавам части за БМВ...всичко се върти и ти ще дойдеш на моето, но вече ще си го ял на всики, на които си мислиш, че си ни пре**ал, тъпак...Лъчо (Lucho) пазарува от мен и ми каза, че си знаел, че борда не работи, а си го продал...Продаде и фарове уж In-pro на едни момче, дето не знаеше, а ти беше наясно преди това, че са Sonar....помисли си добре...само това ще ти кажа...

favorit135ls написа:
Angel_Georgiev написа:Без да влизам в тона на простаци и малоумници искам да призова Favorit133277, ако има малко достойнство на мъж, може да се извини публично!

За кое? Че раздухах, за да ми върнеш плейъра ли? Или за това, че му е човъркан панела и сега е за нов дисплей? Не може плейър, дето от колата си съм го свалил и съм 100% сигурен, че работи да ми го върнеш след 100 години (дано си се кефил като си го ползвал) и накрая курец - на ти го, почовъркан, неработещ. Бате, самия факт, че не те тачат по форума ми става ясно що за гейче си.

Angel_Georgiev написа:Явно ти е доста къса паметта, защото ти самия каза да се даде на техник за поправка... или не помниш. Това нещо не съм ти го ползвал, защото дойде неработещо и такова си го получил. Аз за първи път виждам толкова очукан плеър с толкова издран панел. Можеш също така да кажеш на всички, след като си такава "честна Мария" колко време те чаках да събереш 90 лв., за да си вземеш парктроника. Повече от 2 месеца ми се обаждаха от Еконт в Петрич, за да си взема пратката и имаше извинения от типа "бате, довечера ще изкарам вдискотеката".... "сега трябва да си платя телефона, колата, за дъвки...." Айде да си знаеш мястото. И защо телефон 0878799099 е с ограничени входящи повиквания, а другия ти е спрян?


_____________________________________________________________
edited by lowdriver
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 388
Регистриран на: 12.01.2007
Местоположение: София

Мнение от koyota » 05 Юли 2007, 23:05

martin318 написа:Интересна тема се завъди :evil: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=57458

Моля "опарените" от тоя чешит да я поддържат все на първа страница... :!: .

Интересно, и двамата са от Плевен!

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 633
Регистриран на: 19.09.2006
Местоположение: Бургас
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 05 Юли 2007, 23:54

koyota написа:
martin318 написа:Интересна тема се завъди :evil: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=57458

Моля "опарените" от тоя чешит да я поддържат все на първа страница... :!: .

Интересно, и двамата са от Плевен!


Нещо нищо не вързах :confused: кои двамата???аз съм от Бургас...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1223
Регистриран на: 15.12.2005
Местоположение: Софийския див див югозапад
Пол: Мъж
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 06 Юли 2007, 8:14

martin318 написа:
koyota написа:
martin318 написа:Интересна тема се завъди :evil: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=57458

Моля "опарените" от тоя чешит да я поддържат все на първа страница... :!: .

Интересно, и двамата са от Плевен!


Нещо нищо не вързах :confused: кои двамата???аз съм от Бургас...


Angel Georgiev и nqkoisi ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook