Какво мислите за този 325i? (подходящ за дрифт?)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво мислите за този 325i? (подходящ за дрифт?)
Здравейте, искам да ви попитам как как вървят цените в българия на тези купета. В mobile.de ги срещам на много ниска цена и се съмнявам дали няма нещо гнило в цялата работа.
Автомобилите които оглеждам са следните:
BMW 325i — EUR 2.200 Verhandlungsbasis
BMW 325i — EUR 2.400
BMW 325i Coupe (Klima/SD/Euro 2/2. Hand) — EUR 2.495
Нямам много по-висок бюджет, а искам да пригодя колата за дрифт като сменя окачването и сложа шпер. Какво мислите, подходящи ли са тези автомобили? До сега съм карал кола с предно предаване и мисля да го заменя с тази, все още не съм запознат с задното и незнам какъв въртящ момент и така нататък ми е нужен. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря за вниманието!
Автомобилите които оглеждам са следните:
BMW 325i — EUR 2.200 Verhandlungsbasis
BMW 325i — EUR 2.400
BMW 325i Coupe (Klima/SD/Euro 2/2. Hand) — EUR 2.495
Нямам много по-висок бюджет, а искам да пригодя колата за дрифт като сменя окачването и сложа шпер. Какво мислите, подходящи ли са тези автомобили? До сега съм карал кола с предно предаване и мисля да го заменя с тази, все още не съм запознат с задното и незнам какъв въртящ момент и така нататък ми е нужен. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря за вниманието!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
мисля, че дрифт кола с малко пари не се прави, въпреки това, ако си готов да се лишаваш от храна за по 1 седмица (докато колата яде парите ти) това е твоят автомобил.
И да - такава им е цената
не забравяй - 4900лв акциз
И да - такава им е цената
не забравяй - 4900лв акциз

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
ми колега супер са,най много ми харса втората снимка на черното ,93 г.ако имаш цифри за акциза зимаи без да мау амислиш.аз ако не беше акциза ащях да си взема 325.гори почти същото като мойта 320 ка ,аано варви доста повече.тва истината.ажелая ти успех в избора и съм сигурен че няма да съжаляаваш
Един добър дрифт автомобил не трябва ли да бъде лишен от турбинка? Все пак турбинката създава много лаг и освен това има и ряско покачване на мощтността при настъпване на оборотите на включването и и тогава нямаш толкова прецизен контрол. Не е ли така? - теоретично така си го представям, не съм чел и опитвал и незнам.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Регистрираш си е там ... и си е караш с тяхните номера , но мисля че веднъж на месец ли какво беше трябва да се излиза от Бг за да ти удрят печат ...
така мисля не съм сигурен ... дано да не е като Американския начин секи месец да плащаш застраховки
абе варианти има не е да няма .. но според мен ако имаш малък бюджет се отправи към е30-ките много по добри са за дрифт за парите незнам но би трябвало да са малко по евтини ...

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
трябва да взима6 голяма заплата 4е и специално за дрифт да я взима6 таз колица ина4е няма ло6о идеална е
успех с подръжката

- vicho
- старши ентусиаст
-
slatanic написа:Купи си е30 по деянат на дрифтове!Аз поне на там съм се насочил!
Ама се приготви и за Християнски начин на живот.![]()
Пости пости и пак пости и чат пат по коледа некоя Турбинка!![]()
А другите нека колат прасето,ние ще колим шпера и ще слагаме по-голямо прасе!
е30 деяни на дрифтове, ама европейския шампион по дрифт кара е това

пък то някак не ми прилича на е30

- vicho
- старши ентусиаст
-
slatanic написа:Дам ама тука еврошампиони невиждам аз.Пък и тука става на въпрос за пари.По лесно и по-евтино е е30.Но всели си преценява.
За по-евтино несъм сигурен де!
и като не става въпрос за "еврошампиони" и трябва да се избере по-лошата платформа ли?

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2