За жените шофьори.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За жените шофьори.

Мнение от rever » 30 Авг 2008, 19:54

SprayMaster написа:Доста често задръстванията са причинени от неправилно паркирали коли. Ако преобладаващта част от шофьорите не накацваха по тротоарите, нещата нямаше да са такива.

Виш на тротоара е възможно задръстванията да са заради паркираните коли, но на пътя е важна само бройката на колите които се движат. :) Пък и аз говорих за булеварди, извънграда и т.н., не за кварталните улички. И бъди сигурен че ако преобладаваха жените шофиори ти от София до морето за 24 часа не можеш стигна. :lol:

А ето я истината:
http://vbox7.com/play:df0cd299 Не знам дали е скрита камера, но ще се научи, има талант наистина. :D

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 31 Авг 2008, 9:43

Както казва един виден форумец ... "жена шофиор и негър скиор НЯМА" :mhihi:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 31 Авг 2008, 9:50

Айдеее пак се почна :mhihi:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 31 Авг 2008, 9:51

Има колега има, и евреин миньор видех, ма неможах да го снимам, щото колегата му арменец ми сви апарата.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Авг 2008, 9:52

а бе тая тема като мензис....!!!на секи 28 дена изскача....!!! нема ли кой да я забремени!?!? се едно да спориме имат ли пишки жените или немат!! некои на лъвов мост разпраат ,че имат. то същото като и некои жени могат да карат!! ...па некои не могат. ...па и мъже има такива...!

Потребител
Аватар

!!!

Мнение от TouchAndGo » 31 Авг 2008, 10:29

Aз като жена мога да кажа, че винаги бих пуснала някой пред мен, независимо с каква кола, стига човекът възпитано да ме е погледнал първо и да се е уверил, че е ОК. Най-много ме дразнят нахалните типове, които почти организират ПТП, защото решават, че от съседната колона ще се престроят нагло точно пред мен. А най-любими са ми разни клоуни в голфове, които си въобразяват, че могат да се състезават с мен. Такива обичам да ги оставя да се мъчат на газта и да си мечтаят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: !!!

Мнение от Archangel » 31 Авг 2008, 10:51

TouchAndGo написа:Aз като жена мога да кажа, че винаги бих пуснала някой пред мен, независимо с каква кола, стига човекът възпитано да ме е погледнал първо и да се е уверил, че е ОК. Най-много ме дразнят нахалните типове, които почти организират ПТП, защото решават, че от съседната колона ще се престроят нагло точно пред мен. А най-любими са ми разни клоуни в голфове, които си въобразяват, че могат да се състезават с мен. Такива обичам да ги оставя да се мъчат на газта и да си мечтаят.

Ааа, това е като с кучетата. Да сме били осъществявали визуален контакт с нападащо те улично куче, така сме го били контролирали :mhihi: :mhihi: Аз колежке как да те погледна като прекрасното задкормилно устройство в SLK се намира на нивото на задния ми калник. Освен да сляза да ти чукна на стъклото,м? Опиши ми "възпитано" гледане 8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 31 Авг 2008, 14:18

Archangel написа:
TouchAndGo написа:Aз като жена мога да кажа, че винаги бих пуснала някой пред мен, независимо с каква кола, стига човекът възпитано да ме е погледнал първо и да се е уверил, че е ОК. Най-много ме дразнят нахалните типове, които почти организират ПТП, защото решават, че от съседната колона ще се престроят нагло точно пред мен. А най-любими са ми разни клоуни в голфове, които си въобразяват, че могат да се състезават с мен. Такива обичам да ги оставя да се мъчат на газта и да си мечтаят.

Ааа, това е като с кучетата. Да сме били осъществявали визуален контакт с нападащо те улично куче, така сме го били контролирали :mhihi: :mhihi: Аз колежке как да те погледна като прекрасното задкормилно устройство в SLK се намира на нивото на задния ми калник. Освен да сляза да ти чукна на стъклото,м? Опиши ми "възпитано" гледане 8)

Възпитано гледане ли колега... аз мога да ти го обясня... Спираш с някое очукано БМВ до някоя колежка с новата 3-ка или 5-ца и гледаш гледаш докато не ти потекат до такава степен лигите, че да се задавиш в собствен сос... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Авг 2008, 16:13

SprayMaster написа:Посто като намали си пролича как за нея беше по важно да мина, от колкото да направи колона. Това ме впечатли най много.

Не е истина, тези теми няма да свършат....
Колега, аз пък съм сигурна, че като те е видяла е спряла, без ГРАМ да се съобрази ще направи ли колона или не, ама не защото е супер толерантна, а просто защото така е решила....и не я интересува обстановката около нея.... едва ли е погледнала дали има колона след нея и дали е опасно да спре точно в този момент...
Пред мен са спирали в последния момент незнайно защо.... после разбирам, че е получила смс като я подмина....сложили са някоя нова дрешка на някоя витрина и тя трябва да я види.....вчера едно Поло така спря в задръстването на Орлов мост пред мен, на кола и половина след този пред нея...незнам защо.....трябваше и аз много рязко да спра, и добре че и този след мене имаше реакции....
В 95% от случаите, когато се изнервя на пътя или се наложи да си спася колата....ами жена е отпред....какво да кажа....Никога не мога да се изкажа в защита.... :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 31 Авг 2008, 16:16

Мишел написа:..........

А едно време имаше женска солидарност.... ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Потребител
Аватар

Мнение от TouchAndGo » 31 Авг 2008, 16:16

Toва за уличните кучета ме разсмя.
Иначе ти много добре разбра какво казах, но явно реши да ми пишеш, защото ти се говори с някой.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Авг 2008, 16:20

Archangel написа:
Мишел написа:..........

А едно време имаше женска солидарност.... ;)

Е кажи ми честно не ти ли скъсват нервите на улицата?!
Аз полудявам.....
Яд ме е като пускате такива теми и гледам да не се обаждам, щото ме е яд че сте прави! Не стават жените за шофьори, почти масово. Пак да кажем -изключения има, както ще кажат колегите "Всички, освен жена ми , сестра ми... и т.н.", което също ми е много смешно но както и да е.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 31 Авг 2008, 16:21

TouchAndGo написа:

Иначе ти много добре разбра какво казах, но явно реши да ми пишеш, защото ти се говори с някой.

По принцип посещавам психотерапия и там обичаме да си говорим много.
Да, разбрах те, само дето начина ти на изразяване ме навежда на мисълта за неприложимите утопии - няма как в задръстване някой да те гледа възпитано. С някой и друг жест за части от секундата - може би да те помоли, но ти гарантираш ли, че ще го видиш човека? Като се престрои пред теб - едни авариини са достатъчни за благодарност.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Авг 2008, 16:24

Archangel написа:
TouchAndGo написа:

По принцип посещавам психотерапия и там обичаме да си говорим много.
Да, разбрах те, само дето начина ти на изразяване ме навежда на мисълта за неприложимите утопии - няма как в задръстване някой да те гледа възпитано. С някой и друг жест за части от секундата - може би да те помоли, но ти гарантираш ли, че ще го видиш човека? Като се престрои пред теб - едни авариини са достатъчни за благодарност.

Искам да го видя това... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Как от БМВ се гледа възпитано СЛК :mhihi: :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 31 Авг 2008, 18:53

Искам да го видя това... Как от БМВ се гледа възпитано СЛК
:mhihi: :ahah:

При две момичета съм се возил..
Държат волана с 2 ръце и не го пускат, като си карат на 2ра без значение от скоростта и оборотите.
Пак поради факта, че волана не бива да се изпуска и се държи твърдо с 2 ръце, като се наложи да завъртят повече волана ръцете им се усукват (надявам се си представяте ситуацията) и спират да въртят защото просто няма как. Това създава абсолютна невъзможност за правене на обратен завой, редовно катерене по бордюрите и прочие.
Едната беше супер спокойна даже прекалено спокойна.. без значение какво се случва на пътя .. това знаци това пътна обстановка това трафик - не и дреме
Другата супер панирана абе ллудница.
Аз лично на изключением, като жена добър шофьор не съм попадал. Със сигурност има и такива, просто такъв ми е бил късмета.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата