Водач на БМВ с републикански рекорд
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Водач на БМВ с републикански рекорд
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Който , не е ходил в Нова махала може и да се учуди . Според мен пиянските истории по селата са ежедневие ...
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Такива който изявяват желание за донорство повличат и други което е най лошото. А относно днес.бг да подчертаят "който е шофирал БМВ" без коментар ...
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
А тук форд ли да подчертаят или ескорт?!
http://dnes.dir.bg/2008/08/04/news3260609.html
http://dnes.dir.bg/2008/08/04/news3260609.html
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ние сме рекордьори ве
34-годишен гражданин на Беларус постави рекорд по съдържание на алкохол в кръвта.
В болницата в град Буда-Кошелево той показал 11,17 промила. Както е известно, при 5,5 промила настъпва смърт. Според специалисти, за да се постигне такъв показател, е необходимо да се изпият наведнъж около пет бутилки водка. "Три пъти спиране на сърцето, спиране на дишането. Той бе включен към системата за изкуствено дишане. Две денонощия бе в безсъзнание", заяви Сергей Крижа, доктор-реаниматолог.
През 2005 г. за най-пиян жител на Европа бе определен 67-годишен българин от Пловдив. Изследванията показали, че в кръвта му се съдържали 9,14 промила алкохол.

В болницата в град Буда-Кошелево той показал 11,17 промила. Както е известно, при 5,5 промила настъпва смърт. Според специалисти, за да се постигне такъв показател, е необходимо да се изпият наведнъж около пет бутилки водка. "Три пъти спиране на сърцето, спиране на дишането. Той бе включен към системата за изкуствено дишане. Две денонощия бе в безсъзнание", заяви Сергей Крижа, доктор-реаниматолог.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Да мрат, дееба и алкохолиците нещастни, ше пият и ше карат, те тия треа на публично бесило пред президенството и цялото население да бъде извадено и заведено там да гледа, да се дава по всички, абсолютно всички телевизии и да се говори за това в пресата и новините дни наред. Единствения минус от това нещо може да е , да фалира винпрома, ама на мен лично не ми дреме
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
sonny написа:Да мрат, дееба и алкохолиците нещастни, ше пият и ше карат, те тия треа на публично бесило пред президенството и цялото население да бъде извадено и заведено там да гледа, да се дава по всички, абсолютно всички телевизии и да се говори за това в пресата и новините дни наред. Единствения минус от това нещо може да е , да фалира винпрома, ама на мен лично не ми дреме
мен честно казано от тези с 2-3 промила ме е страх повече, тъй като точно тогава са взели безсмъртие
тоя с 8те промила е взел-дал

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ефектите от погълнатия алкохол са следните:
- еуфория при концентрация на алкохола от 0.03 до 0.12 %
- възбуда при концентрация на алкохола от 0.09 до 0.25 %
- объркване при концентрация на алкохола от 0.18 до 0.30 %
- вцепенение при концентрация на алкохола от 0.25 до 0.4%
- кома при концентрация на алкохола от 0.35 до 0.50%
- смърт при концентрация на алкохола над 0.50%
Източник: http://logika.start.bg/article.php?aid=7056
Освен това ми се върти нещо от учебниците по съдебна медицина за това, че леталната доза се равнява на 4.6 промила.
Някой път пресцентровете на МВР работят по бързо от мисълта им... Тази стойност когато излезе на кръвна проба, тогава да го пускат като новина...щото след това никой няма да отрази новината "Дрегерът използван от служителите на ПУ Нова Махала, РПУ Велинград не отчита точно"
- еуфория при концентрация на алкохола от 0.03 до 0.12 %
- възбуда при концентрация на алкохола от 0.09 до 0.25 %
- объркване при концентрация на алкохола от 0.18 до 0.30 %
- вцепенение при концентрация на алкохола от 0.25 до 0.4%
- кома при концентрация на алкохола от 0.35 до 0.50%
- смърт при концентрация на алкохола над 0.50%
Източник: http://logika.start.bg/article.php?aid=7056
Освен това ми се върти нещо от учебниците по съдебна медицина за това, че леталната доза се равнява на 4.6 промила.
Някой път пресцентровете на МВР работят по бързо от мисълта им... Тази стойност когато излезе на кръвна проба, тогава да го пускат като новина...щото след това никой няма да отрази новината "Дрегерът използван от служителите на ПУ Нова Махала, РПУ Велинград не отчита точно"
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
sonny написа:Да мрат, дееба и алкохолиците нещастни, ше пият и ше карат, те тия треа на публично бесило пред президенството и цялото население да бъде извадено и заведено там да гледа, да се дава по всички, абсолютно всички телевизии и да се говори за това в пресата и новините дни наред. Единствения минус от това нещо може да е , да фалира винпрома, ама на мен лично не ми дреме
бате това е истината! да нема 6-5

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Значи ако правилно съм прочел тоя бил почти припаднал ама тия му направили проба с дрегер
Няма такъв смях нямаааа .Ние дрегер не сме виждали никога и не знаем как и за колко време се взима проба
Или те са му скачали на корема да издиша въздух в продължение на 5 секунди в дрегера

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3