а ако се насочваш към друго, може да се огледаш заAcer aspire one, това един тотално странен латоп за мен... ако е нормалния хард диск е бърз, ако е SSD едва върви. 100% ще трябва да правиш ново охлаждане(вентилатора просто върти непрекъснато и ме съмнява да изкара много), но пък процесора е бързичък. Екрана е ярък и контрастен и за твоите цели ще е добре, но за работа не става, докато го опрозорча и накича офис пакети и т.н. ме заболяха очите... тъчпада е отврат и един проблем при мен специално е малката клавиатура, просто съм малко по-едър и не мога да си сместя ръцете и натискам и по няколко клавиша едновременно, но ако си среден на ръст няма какво да те пристенява
Готино е това, което си замислил, но е пипкава работа и трябва дсе подходи сериозно, че инзче вземе да изгори машинката, а предполагам няма нужда да ти казвам, че спед тоя "мод" гаранцията ти отпада 1000000% сигурно
А между другото след подобна дайност започваш едни дъъъълги молитви да не те надушат джамбазите, че айде парите както и да са има каско(макар, че не се знае как ще го оценят ако изобщо иксат да го застраховат) ама времето и усилията няма кой да ти ги върне.
Ако си баш мераклия(и имаш и познания в програмирането), може да си го направиш да се пали от компютърчето(не само от там но просто и от там да може), тарикатско ще е да си ровиш странички в интернет пред някое местенце с wi-fi и в един момент като решиш вече да потегляш да отвориш command prompt или конзолата ако си на линукс и да напишеш "start" или "start engine"