Маи вече сме циганска държава ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Маи вече сме циганска държава ...
Военният съд в Сливен взе решение полицаят от с. Бояджик Митко Чавдаров да бъде уволнен дисциплинарно и да му се наложи административна глоба в размер на 1000лв.
Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова.
Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг.
Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта.
Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон.
Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището.
След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред.
Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите.
В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров.
В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес.
Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен.
„Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание.
Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си.
Тя може да бъде обжалвана в 14-дневен срок.
Това не е нормално , цигани да късат нащо знаме и да уволнят полицая , че ги гонил ...
Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова.
Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг.
Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта.
Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон.
Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището.
След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред.
Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите.
В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров.
В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес.
Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен.
„Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание.
Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си.
Тя може да бъде обжалвана в 14-дневен срок.
Това не е нормално , цигани да късат нащо знаме и да уволнят полицая , че ги гонил ...

It`s party time !
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
До кога ще го търпим това нещо бе хора... ще ги оставим да ни тъпчат ли. . Много организации се сформираха да пазят ромите ама никой няма който да пази българите.. Едно време имаше ВИС, ТИМ, СИК ама пазеха реда със сила.. а сега какво имаме ? Подкупни управници мислещи само как да напълнят дебелите си гуши и да се качат в лъскавите мерцедеси.. Обаче накрая ще писне всичко и тогава не знам..
Не съм Против циганите, а против това което те правят.. Лично съм виждал имах шеф циганин.. като стане първи.. маха ланците, пръстените, облича мръсните дрехи и отива да си взема помощите...
Не съм Против циганите, а против това което те правят.. Лично съм виждал имах шеф циганин.. като стане първи.. маха ланците, пръстените, облича мръсните дрехи и отива да си взема помощите...
Циганин да си в тая държава. За всичко им се угажда. То не беше плащане на ток, на парно, на вода, купуване на дърва и въглища, социални помощи и т.н. Много съм ги намразил. Не просто циганите, между тях има и читави. Познавам доста такива печени момчета, които си бачкат и си изплащат заемите и си гледат семействата.
МРАЗЯ ДОЛНИТЕ, МРЪСНИ МАНГАСАРИ НА КОИТО ИМ ПЛАЩАТ С МОИТЕ ПАРИ
А, пък за тия които се гаврят с националния флаг, на който аз съм се клел, е мама ви долна миризлива - каторга. А, на адвокатите дето са ги подучили - дъщерите им от цигани да забременеят. Тия трябва да са доста паднали морално, за да защитават такива типове.
МРАЗЯ ДОЛНИТЕ, МРЪСНИ МАНГАСАРИ НА КОИТО ИМ ПЛАЩАТ С МОИТЕ ПАРИ

А, пък за тия които се гаврят с националния флаг, на който аз съм се клел, е мама ви долна миризлива - каторга. А, на адвокатите дето са ги подучили - дъщерите им от цигани да забременеят. Тия трябва да са доста паднали морално, за да защитават такива типове.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
rado_rf написа:...А, на адвокатите дето са ги подучили...
"Български Хелзинкски Комитет" се казва организацията, която най-често се намесва в подобни случаи и си лапкат парички от всякакви програми и програмки...на тях трябва да "благодарим"...
А между другото, сега сещате ли се защо полицаите не смеят да пипат здраво...а, още нещо - наскоро в районната прокуратура бяха прекратени няколко дела именно срещу цигани за нанесени средни телесни повреди на полицаи по време на изпълнение на служебните им задължения...знаете ли защо - поради явно незначителна обществена опасност на деянието...знаете ли точно кога тези момчета от тук нататък ще си дадат зор да свършат нещо, когато става въпрос за мангали...
- Mephistofel
- Потребител
-
Докато не въведат военно положение и не почнат разстрели по стадионите, няма да се оправим...

"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
вместо да заключат циганите тея боклуци изгонили полицаите ... затова мръсните гадове ще си правят квото им е кеф , защото знаят , че нищо неможе да им се случи. Скоро нали пак пребиха 2ма полицаи в столипиново защото отишли да правят забележка на мангалите да намалят музиката от сватбата. Абе направо се държат все едно ние сме в тяхната държава ...
It`s party time !
Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:
1. На каква възраст са били нарушителите ?
2. Какви са задълженията и правомощията на полицая ?
Защото и моя син да го извърши, ще съм готов да си понесе/понеса ЗАКОНОСЪОБРАЗЕНИТЕ последствия. Полицая не е правораздаващ орган и май е превишил правомощията си. Особенно пък ако става дума за малолетни...
Защото и моя син да го извърши, ще съм готов да си понесе/понеса ЗАКОНОСЪОБРАЗЕНИТЕ последствия. Полицая не е правораздаващ орган и май е превишил правомощията си. Особенно пък ако става дума за малолетни...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Chapai написа:Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:
да превишила ги е

It`s party time !
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Evelin Cotsev написа:Chapai написа:Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:
да превишила ги еизгонил ги е от там
Това е простотията... ако ги беше пребил сигурно смъртно наказание щеше да има...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
как ве те циганите са природно богатство от къде на къде тоя полицаи ще ги гони ... те искат да си късат знамена да бутат училишта и така нататък ние ще ги закачаме.
It`s party time !
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абсурдистан!!!
Като граничния полицай,кадето хвана турските рибари и те се опитали да му отнемат служебното оръжие и при борбата турския нарушител е прострелян и ние съдим полицая?!? Тва не е ли малоумие???
Като граничния полицай,кадето хвана турските рибари и те се опитали да му отнемат служебното оръжие и при борбата турския нарушител е прострелян и ние съдим полицая?!? Тва не е ли малоумие???
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
ГАВРА!
Това, че полицая може да е препсувал и евентуални раздал шамари на мангалите изобщо не трябва да се прави на въпрос.
Разстрел, разстрел му е майката...
Това, че полицая може да е препсувал и евентуални раздал шамари на мангалите изобщо не трябва да се прави на въпрос.
Разстрел, разстрел му е майката...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
то така стана че даходим на солариом и да почернеем и ще ни мислят за ц....
,таман онези със
няма дани праят проблеми 

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4