Маи вече сме циганска държава ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Маи вече сме циганска държава ...

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Сеп 2008, 20:24

Военният съд в Сливен взе решение полицаят от с. Бояджик Митко Чавдаров да бъде уволнен дисциплинарно и да му се наложи административна глоба в размер на 1000лв.

Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова.

Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг.

Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта.
Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон.

Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището.
След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред.

Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите.

В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров.
В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес.

Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен.

„Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание.
Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си.

Тя може да бъде обжалвана в 14-дневен срок.

Това не е нормално , цигани да късат нащо знаме и да уволнят полицая , че ги гонил ... :wtf:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 29 Сеп 2008, 20:36

Има време ,има.Скоро се малцинство искащо автомия :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Сеп 2008, 20:36

До кога ще го търпим това нещо бе хора... ще ги оставим да ни тъпчат ли. . Много организации се сформираха да пазят ромите ама никой няма който да пази българите.. Едно време имаше ВИС, ТИМ, СИК ама пазеха реда със сила.. а сега какво имаме ? Подкупни управници мислещи само как да напълнят дебелите си гуши и да се качат в лъскавите мерцедеси.. Обаче накрая ще писне всичко и тогава не знам..
Не съм Против циганите, а против това което те правят.. Лично съм виждал имах шеф циганин.. като стане първи.. маха ланците, пръстените, облича мръсните дрехи и отива да си взема помощите...
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 29 Сеп 2008, 20:41

Циганин да си в тая държава. За всичко им се угажда. То не беше плащане на ток, на парно, на вода, купуване на дърва и въглища, социални помощи и т.н. Много съм ги намразил. Не просто циганите, между тях има и читави. Познавам доста такива печени момчета, които си бачкат и си изплащат заемите и си гледат семействата.

МРАЗЯ ДОЛНИТЕ, МРЪСНИ МАНГАСАРИ НА КОИТО ИМ ПЛАЩАТ С МОИТЕ ПАРИ :evil: :evil: :evil:

А, пък за тия които се гаврят с националния флаг, на който аз съм се клел, е мама ви долна миризлива - каторга. А, на адвокатите дето са ги подучили - дъщерите им от цигани да забременеят. Тия трябва да са доста паднали морално, за да защитават такива типове.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 29 Сеп 2008, 21:01

rado_rf написа:...А, на адвокатите дето са ги подучили...

"Български Хелзинкски Комитет" се казва организацията, която най-често се намесва в подобни случаи и си лапкат парички от всякакви програми и програмки...на тях трябва да "благодарим"...

А между другото, сега сещате ли се защо полицаите не смеят да пипат здраво...а, още нещо - наскоро в районната прокуратура бяха прекратени няколко дела именно срещу цигани за нанесени средни телесни повреди на полицаи по време на изпълнение на служебните им задължения...знаете ли защо - поради явно незначителна обществена опасност на деянието...знаете ли точно кога тези момчета от тук нататък ще си дадат зор да свършат нещо, когато става въпрос за мангали...

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 29 Сеп 2008, 21:02

Докато не въведат военно положение и не почнат разстрели по стадионите, няма да се оправим... :banghead: :censored:
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Сеп 2008, 21:45

вместо да заключат циганите тея боклуци изгонили полицаите ... затова мръсните гадове ще си правят квото им е кеф , защото знаят , че нищо неможе да им се случи. Скоро нали пак пребиха 2ма полицаи в столипиново защото отишли да правят забележка на мангалите да намалят музиката от сватбата. Абе направо се държат все едно ние сме в тяхната държава ...
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 29 Сеп 2008, 21:50

Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:

1. На каква възраст са били нарушителите ?
2. Какви са задълженията и правомощията на полицая ?

Защото и моя син да го извърши, ще съм готов да си понесе/понеса ЗАКОНОСЪОБРАЗЕНИТЕ последствия. Полицая не е правораздаващ орган и май е превишил правомощията си. Особенно пък ако става дума за малолетни...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Сеп 2008, 21:51

Chapai написа:Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:

Защото и моя син да го извърши, ще съм готов да си понесе/понеса ЗАКОНОСЪОБРАЗЕНИТЕ последствия. Полицая не е правораздаващ орган и май е превишил правомощията си. Особенно пък ако става дума за малолетни...

да превишила ги е :mhihi: изгонил ги е от там :mhihi:
It`s party time !

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 29 Сеп 2008, 21:53

Evelin Cotsev написа:
Chapai написа:Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:

да превишила ги е :mhihi: изгонил ги е от там :mhihi:

Това е простотията... ако ги беше пребил сигурно смъртно наказание щеше да има...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Сеп 2008, 21:55

как ве те циганите са природно богатство от къде на къде тоя полицаи ще ги гони ... те искат да си късат знамена да бутат училишта и така нататък ние ще ги закачаме.
It`s party time !

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 29 Сеп 2008, 22:05

Абсурдистан!!!

Като граничния полицай,кадето хвана турските рибари и те се опитали да му отнемат служебното оръжие и при борбата турския нарушител е прострелян и ние съдим полицая?!? Тва не е ли малоумие???
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 29 Сеп 2008, 22:08

малоумия в българия много... проблема е какво да правим? Ядренна бомба и само хлебарки да има :mhihi:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 29 Сеп 2008, 22:15

ГАВРА!
Това, че полицая може да е препсувал и евентуални раздал шамари на мангалите изобщо не трябва да се прави на въпрос.
Разстрел, разстрел му е майката...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 29 Сеп 2008, 22:48

то така стана че даходим на солариом и да почернеем и ще ни мислят за ц.... :mhihi: ,таман онези със :cop: няма дани праят проблеми :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата