Кара: не кара пил-ама пий карал Регистриран на: 25.12.2002 Мнения: 1074 Местоположение: пловДИВ
ludia написа:
Лично аз по Лигав водещ които да се прави на 15г. хлапе не съм виждал
Що ве Сонито даже мноо добре се справи при тея климатични условия......е малко се бавиха докато изчистат камъните,но това е,защото нямаха метли и цимент за петното антифриз
_________________ Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Кара: селскостопанска машина Регистриран на: 6.02.2007 Мнения: 3175 Местоположение: В Ада
///milko way написа:
пууу такъв вятър не беше ме брулил от години -иначе смея дя твърдя,че бая народ-предимно с БМВта са се научили да карат........определено имаше кво да се види за 5лв вход Шапка свалям за смелоста на двете момичета с Варненската черна е36ца
тя ни е колежка от форума много съм доволен,утре ще пусна бая снимки в темата,има и бая компромати от ве4ерта
_________________ БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
червено черната е30 е моята
целия уикенд се мъчих да направя дрифта така както ми се иска, в малка или голяма степен не успях докато не ми дадоха комплект чисто нови гуми и там беше разковничето
с галошите които слагам отзад не мога да карам с тази скорост с която по принцип ми се искаше след 2рата обиколка като им паднеше протектора все едно карах на лед и се завъртах, но с новите гуми накрая всичко си дойде на мястото, даже вдигнах още скоростта и ъгъла при дрифта
Последна промяна alex_matrix на 09 Мар 2009, 1:21, променена общо 1 път
Кара: селскостопанска машина Регистриран на: 6.02.2007 Мнения: 3175 Местоположение: В Ада
знаеме те бе,много си разгащен тука пс.имам ти много снимки на колата ти
_________________ БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
целия уикенд се мъчих да направя дрифта така както ми се иска, в малка или голяма степен не успях докато не ми дадоха комплект чисто нови гуми и там беше разковничето
Кара: те в "гръбначния кош" Регистриран на: 4.08.2008 Мнения: 605 Местоположение: София
BaHka написа:
Цитат:
беше великолепно ... кой е човека с черно-червената Е30 с логото на пънишър на предния капак ? да го черпа евала му евала!!!! и другото момче с една турбинирана черна е30-ка ДА! ДА! ДА!
!
Това мисля че е Е30-ката на Алекс?
Пуснато на: 08 Мар 2009, 20:12 Заглавие:
P1tbuL написа: беше великолепно ... кой е човека с черно-червената Е30 с логото на пънишър на предния капак ? да го черпа евала му евала!!!! и другото момче с една турбинирана черна е30-ка
На Алекс е.[/quote]
евала!!!!.... аз бях само неделята и според мен той се представи най- добре... най- атрактивно влизаше в завойте.... браво!!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл