Кой тип на каране най Ви изпълва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Кой тип на каране най Ви изпълва...

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 11:28

Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.
J.D.I.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 22 Фев 2009, 11:43

Не можах да разбера искаше да попиташ нещо или просто споделяш колко добър пилот си?По надолу има форум майсторско шофиране...опитай там...

Не на безрасъдното шофиране и прекаления риск!

кандидат ентусиаст
Аватар

Пояснение

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 11:43

Това дето го написах е все едно за Анонимните алко..шофьори.
J.D.I.

кандидат ентусиаст
Аватар

Отг.

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 11:49

ПРосто споделям не се хваля нито пък лъжа. Питам Ви с вас как е? За майсторско Шофиране не може да се говори при мен а за риск на границата на вазможноститети. За сега място в този форум за зъжаление нямам.
J.D.I.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Фев 2009, 12:08

тази тема може би е за извън темата...

аз си мисля, че всички сме правили глупости... нормално е. все пак идеята на тази марка е да имаш силна връзка с машината и тя да прави каквото искаш, не каквото тя реши. забелязал съм, че е много тънка границата между глупости и безрасъдни неща. някой път съм бил от едната някой път съм бил от другата, но винаги съм гледал това да не влияе на останалите участници в движението. сигурен съм, че всички сме усещали тръпката на гонките по улиците когато се срещнат двама с повече бензин в кръвта по светофарите... обаче има някой неща, които не мога да толерирам - например не спиране на знак стоп, минаване на червено, изпреварване през авариината лента на магистралата. може да звучи ви звучи смешно, но ... интересно е как с времето ти се случват разни неща и преосмисляш всичко и вече имаш друг поглед над нещата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re.

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 12:17

Как да не е по темата говорим за Е30 можеби една от най доставящата удоволствие при шофиране не само Бавария но и кола въобще.
J.D.I.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 22 Фев 2009, 12:27

имам предвид, че преместих темата от "Е30" в "Извън темата"... Е30 е за технически въпроси свързани с модела...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...

Мнение от Vlados » 22 Фев 2009, 12:29

J.D.I. написа:Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.

Бих добавил - Бог да ни пази на пътя от тебе. Аман от шофьори - камикадзета. Само се моли като се спреш ненадейно, да си сам и да е в дърво, за да не пострадат други.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Фев 2009, 12:33

аз ...принципно не обичам да ме изпълват....!виж некоя колежка питай....!

а тоя наачин на каране по пътя има опасност да те доведе до изпълване на една много тясна дупка-дълбока два метра.дано не завлечеш и други....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Фев 2009, 12:35

от всичко аз разбирам че колегата я вкарва с вратите на късмет... :shock: , което ми говори че и на късмет трябва да я изкара, пък ако го няма този късмет какво правим ние останалите ? :roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 22 Фев 2009, 12:37

Е как го нахранихте, колегата, той си сподели, че не иска, ама отвътре му идва. Нито е казал, че е винаги, нито нищо. Я кой от вас не е нарушавал правилата, пръв му сложи да хапне. Ма тука май няма такива. Няма какво да се лъжем, всеки е правил глупости, по много и всеки ден.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Фев 2009, 12:41

аз не правя по много и не всеки ден-даже не през ден! а и да засуча задницата -нема да е сред коли! ако е случайно-ок,ма да сучеш задници из града със 100 и да караш на зиг-заг броня в броня е тъпо,не фенско...!!! който му се суче -има писти или празни пътища -ненаселени....!!!
ако некой така кара покрай мене като колегата-ше се караме!!! :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 22 Фев 2009, 12:44

както ги пробваш тия коли,можеш и да си купиш някоя от тях
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 22 Фев 2009, 12:45

мда. това с късмета и аз никога не съм го разбирал... ако караш по-ентуасизирано да го наречем... трябва да мислиш доста напред и да предвиждаш ситуациите. ако не го/неможеш да го правиш вече си това си е простотия... удоволствието за мен е като контролираш колата, а не като излезеш извън контрол.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 22 Фев 2009, 12:52

аз доста 4есто карам доста опасно по улиците с което не се гордея,просто ми прави удоволствие да паразалям колата,гледам да е с вазможно най-малък риск,но понякога стават грешки и се разминавам на косъм,до сега да 4укна на дарво когато сам парзалял коата между други коли не сам има произшествие.
Доста хора ще ме упрекнат може би,доста хора го и правят ма да видим кои ше си признаят
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата