Поздравления!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Поздравления!!!

Мнение от galant » 02 Апр 2009, 10:12

Колеги искам да споделя с Вас някой впечатления от другите форуми.Освен БМВ също уважавам много и Хонда като марка и поради тази причина бях регистриран и във форума на Хонда,казвам бях защото вече съм вън от него и то заради какво.Понеже темите в форума им не са така интересни не взимам отношение а само ги преглеждам от което следва че нямам постове.Реших да пусна обява за Акорда който продавам и за едни джанти но се оказа че трябва да имам 50 поста и тогава мога да пускам в раздел "продава".Реших че е безсмислено да пълня темите с глупави постове и пуснах тема в "извън темата" със заглавие"Молба за помощ" а именно,помолих за съдействие някой по-активен да ми пусне обявата понеже не мога.Помолих най учтиво и възпитано като голям човек и се извиних че пускам тема в раздела но смятам че в"извън темата" е по-добре отколкото в други раздели.Казах си ако не искат да ми помогнат ще махнат темата и тогава ще се налижи да им пускам 50бр "емотикони".Какво се получава след 1час когато модераторчето съзерцава "грубото нарушение на правилата"-издава присъда и тя е 14 без право да пускам пост в която и да е тема(не че имах и желание),просто ШОК.Пиша ЛС на строгият но справедлив модератор (яздещ вероятно ужасно бърз и яростен Civik с пламъци и други опознавателни знаци на най-бързите МПС-та препускащи по калдъръмите на околните села)и му обяснявам най-учтиво че не е редно така,не съм направил някакво грубо нарушение на правилата и т.н.-подчертавам НАЙ-ВЪЗПИТАНО,след което последва ЛС-2 седмици си в почивка докато си научиш правилата на форума и после ще пишеш.Отново удар от страна смелият самурай.Тогава вече си казах на простотията с простотия и му драснах няколко реда,просто не се сдържах.Просто нямам думи!!!Искам да поздравя модераторите на форума на БМВ и да Ви кажа че форума ни е просто невероятен и повечето съфорумници са хора с възпитание и интелект!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 02 Апр 2009, 10:21

Много сербез тия японци бе. Сега щом си го обидил шефа им да не земе да си направи харакири. Или чакай довечера нинджи да те посетят....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Поздравления!!!

Мнение от Е.Димитров » 02 Апр 2009, 10:34

galant написа:Колеги искам да споделя с Вас някой впечатления от другите форуми.Освен БМВ също уважавам много и Хонда като марка и поради тази причина бях регистриран и във форума на Хонда,казвам бях защото вече съм вън от него и то заради какво.Понеже темите в форума им не са така интересни не взимам отношение а само ги преглеждам от което следва че нямам постове.Реших да пусна обява за Акорда който продавам и за едни джанти но се оказа че трябва да имам 50 поста и тогава мога да пускам в раздел "продава".Реших че е безсмислено да пълня темите с глупави постове и пуснах тема в "извън темата" със заглавие"Молба за помощ" а именно,помолих за съдействие някой по-активен да ми пусне обявата понеже не мога.Помолих най учтиво и възпитано като голям човек и се извиних че пускам тема в раздела но смятам че в"извън темата" е по-добре отколкото в други раздели.Казах си ако не искат да ми помогнат ще махнат темата и тогава ще се налижи да им пускам 50бр "емотикони".Какво се получава след 1час когато модераторчето съзерцава "грубото нарушение на правилата"-издава присъда и тя е 14 без право да пускам пост в която и да е тема(не че имах и желание),просто ШОК.Пиша ЛС на строгият но справедлив модератор (яздещ вероятно ужасно бърз и яростен Civik с пламъци и други опознавателни знаци на най-бързите МПС-та препускащи по калдъръмите на околните села)и му обяснявам най-учтиво че не е редно така,не съм направил някакво грубо нарушение на правилата и т.н.-подчертавам НАЙ-ВЪЗПИТАНО,след което последва ЛС-2 седмици си в почивка докато си научиш правилата на форума и после ще пишеш.Отново удар от страна смелият самурай.Тогава вече си казах на простотията с простотия и му драснах няколко реда,просто не се сдържах.Просто нямам думи!!!Искам да поздравя модераторите на форума на БМВ и да Ви кажа че форума ни е просто невероятен и повечето съфорумници са хора с възпитание и интелект!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!!

То навсякъде е така,не само в хонда,тойота...ами и в нашият сайт,просто често се избират модератори-деца,така че е нормално явления някой да се скрие зад интернет и да се прави на господар :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 02 Апр 2009, 11:03

Не искам мнението ми да остави грешно впечатление но..... Тук каквото и да съм питам винаги сам получавал отг... Във VW форума питах 3 пъти мисля разни работи за Г3 останах си само с питането в темата ! Може да е просто случайност ама споделям моите впечатления :))))

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 02 Апр 2009, 11:15

:)
Последна промяна tomentoza на 24 Фев 2013, 1:12, променена общо 2 пъти
ИзображениеИзображениеИзображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 02 Апр 2009, 11:18

Fr33Styl3r написа:Не искам мнението ми да остави грешно впечатление но..... Тук каквото и да съм питам винаги сам получавал отг... Във VW форума питах 3 пъти мисля разни работи за Г3 останах си само с питането в темата ! Може да е просто случайност ама споделям моите впечатления :))))

Лично аз нищо не разбрах от написаното :roll:

До автора:
Колега, не се чуди в доста форуми съм попадал на такива образи , всяко стадо си има черна овца :winky:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 02 Апр 2009, 11:40

Fr33Styl3r написа:Не искам мнението ми да остави грешно впечатление но..... Тук каквото и да съм питам винаги сам получавал отг... Във VW форума питах 3 пъти мисля разни работи за Г3 останах си само с питането в темата ! Може да е просто случайност ама споделям моите впечатления :))))

Колега, специално за VW форума могат да се кажат повече хубави неща, отколкото лоши според мен - няколкото пъти, в които съм питал нещо за моето голфче колегите са отговаряли бързо и изчерпателно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 02 Апр 2009, 11:57

Колеги,форума на БМВ е в пъти над повечето форуми,модераторите са доста търпеливи,предупреждават и т.н.,не ги познавам лично момчетата но ги поздравявам.Да изтриеш тема която е не на място-О.К.,да изтриеш мнение-О.К.,но за една молба да те гилотинират за 15дена си е жива простащина.След като му теглих една няколко пъти вече не мога и форума им да преглеждам.Това исках да споделя с вас понеже съм крайно разочарован от разни модове с самочувствие вероятно без грам покритие!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Апр 2009, 12:42

Мордехай написа:Много сербез тия японци бе. Сега щом си го обидил шефа им да не земе да си направи харакири. Или чакай довечера нинджи да те посетят....

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 02 Апр 2009, 13:47

Знаят ли че караш Е90 :twisted:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 02 Апр 2009, 14:12

LizarD написа:Знаят ли че караш Е90 :twisted:

А бе не знаят,ама знаят че карам Акорд,но според мен може и Москал да карам ама да съм фен на марката.Не може един мод да бъде така краен,смятам че първо трябва да ме предупреди че еди какво си не трябва да е така,но няма смисъл да го коментирам повече,просто исках да споделя какви "драконовски правила" имат "бързи и яростни" и че тук цари по демократичен строй.Пробвай да пуснеш обява за нещо различно от японски курник и може и призовка да получиш,щом аз за това съм лишен да пиша а след излиянията ми на ЛС на мода даже и форума не мога да им чета.Сега ако трябва да го разгледам трябва да ходя на гости на някой,от моя комп не става,явно по IP ме режат селяците :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 02 Апр 2009, 14:18

Proxy-та има. Не съм запознат много - огледай. А иначе... Комплекси...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 02 Апр 2009, 14:28

LizarD написа:Proxy-та има. Не съм запознат много - огледай. А иначе... Комплекси...

Не съм умрял за въшливият им форум,аз тука достатъчно се занимавам,а и коефицента на интелигентност на колегите тук е доста на ниво(поне с тези които съм общувал)!

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 02 Апр 2009, 14:30

galant написа:
LizarD написа:Proxy-та има. Не съм запознат много - огледай. А иначе... Комплекси...

Не съм умрял за въшливият им форум,аз тука достатъчно се занимавам,а и коефицента на интелигентност на колегите тук е доста на ниво(поне с тези които съм общувал)!
Не се впрягай пич.. Нормално е хора, които имат възможност да подържат BMW да имат повече мозъчни гънки.. :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 02 Апр 2009, 14:50

bivola написа:

Лично аз нищо не разбрах от написаното :roll:

До автора:
Колега, не се чуди в доста форуми съм попадал на такива образи , всяко стадо си има черна овца :winky:

Кое по точно не разбра :?

До колегата Macros както казах може да е случайност и 3-те пъти :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата