голяма катастрофа на магистралата със сива е36ца 4ерен капак
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
голяма катастрофа на магистралата със сива е36ца 4ерен капак
един мои приятел катаджия ми показа едни снимки от голяма катастрофа на магистралата с една сливенска виса е36-ца с 4ерен капак от дясно бе6е разпрана а от ляво помляна.. някои знае ли не6то има ли жертви?До колкото знам се е блъснал в тир и е карал с кам 200 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Приказвах с колеги които са пътували с него.Момчето било от Гълъбово доколкото разбрах и се е отцепило от групата ама далече не е стигнало за съжаление.Аз минах през местото и доста де потресох особенно като видях стикера..ама важното е че нема жертви.Майната и на тенекията.Не карайте като гламави-молба 

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
да бе днес много се говореше на събора за случката!!!
Дано нищо им няма на момчетата
Никой не е застрахован
Дано нищо им няма на момчетата

Никой не е застрахован

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Наитина дано няма жертви и висчки да са ок!!! От няколко месеца карам мотор но едно нещо научих от истинските моторджии.......... Ако изпредварваш колона -макс 20-30 над тяхната скорост, има истина в това!!!
- Racing_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е70 3.0si
Само едно сиво Е36 в Гълъбово е с черен капак. Мартине, нямаш късмет
Както писаха и по-горе майната им на тенекиите. Важното е пострадалите да се оправят 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не се е случвало да се кача на магистрала и някой малоумник да не цъфне пред мене в лявата лента с 80-90
за това да се кара с 200 у нас е безумно ..

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Кофти за случката, ама ви видях вчера от събора - умряла петица и умряло Е36 се гонят с 200 по магистралата. Просто е ясно, че във форума половината са изрядни пред клавиатурата. Само една софийска черна Е36 със стикер и едно Е30 караха като хората.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
май за това става въпрос... http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=70341 ..само да се оправят колегите...иначе тея 200 километра по нашите магистрали си е живо самоубииство...нито пътищата са ни пътища нито вече има шофъори...некви пикливцо взели книжка и се правят на газари... не става така ...съжалявам че разтеглих темата но просто исках да констатирам..

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
а на никои ли не му направи впечатление, че 90% от хората на събора пиеха бирИ включително и шофьорите?
не трябваше да се продава алкохол...
и всички овце на които 200 пъти им се повтори да минат зад огражденията, а те продължаваха към пистата... прости хора...
и всички овце на които 200 пъти им се повтори да минат зад огражденията, а те продължаваха към пистата... прости хора...
4 8 15 16 23 42
- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
селска работа , аз като се прибриах от събора си карах нормално , и толкова бмв-та ме минаха с бясна скорост , с риск за птп-когато отсреща имаше коли и нямаше каде да се приберат ... че просто нямам думи
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
|`oTuH написа:а на никои ли не му направи впечатление, че 90% от хората на събора пиеха бирИ включително и шофьорите?
определено ни направи впечателение и беше в промишлени количества..което беше по лошото ...из целия паркинг се мятаха празни бутилки грозна картинка наистина..айде разбирам по бира ама...по каса:)) а за "овцете" така е няма ред и всеки си прави каквото иска...българска ти му работа

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
никъде не пише, че БМВ-то е карало с 200 км/ч!
От разказа става ясно, че микробуса изведнъж е минал в лявото платно и е засякъл БМВ-то! Тоест виновника е той! И да приемем, че БМВ-то се е движило с 130 км/ч (разрешено) не мисля че пораженията ще бъдат по-малки!
Незнам защо нападате колегата, при условие, че микробуса го е засякъл, а на мене ми е интересно какво е изпреварвал микробуса след като ТИРа е бил в аварийното платно?!?! Тоест микробуса сигурно е карал там, което пък е абсолютно забранено!
Извод:
селяните с микробуса трябва да се съдят за опит за убийство! Да им се вземат книжките за 10 год и да плащат обещетения както на пострадалите, така и за поправката на магистралата!!!
От разказа става ясно, че микробуса изведнъж е минал в лявото платно и е засякъл БМВ-то! Тоест виновника е той! И да приемем, че БМВ-то се е движило с 130 км/ч (разрешено) не мисля че пораженията ще бъдат по-малки!
Незнам защо нападате колегата, при условие, че микробуса го е засякъл, а на мене ми е интересно какво е изпреварвал микробуса след като ТИРа е бил в аварийното платно?!?! Тоест микробуса сигурно е карал там, което пък е абсолютно забранено!
Извод:
селяните с микробуса трябва да се съдят за опит за убийство! Да им се вземат книжките за 10 год и да плащат обещетения както на пострадалите, така и за поправката на магистралата!!!
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3