Доколкото знам Alex_Matrix колегата с червената раздута Е30-ка,
който спечели дрифта на събора ще е там, предполагам и цялата
плевенска група.
Все пак това е първото дрифт състезание, провеждано в България.
Доколкото знам Alex_Matrix колегата с червената раздута Е30-ка, който спечели дрифта на събора ще е там, предполагам и цялата плевенска група. Все пак това е първото дрифт състезание, провеждано в България.
• Заявки се подават на адрес: driftfederation.bg@gmail.com Заявката съдържа: 1. Трите имена на участника 2. Автомобил - марка и модел 3. Състезателен номер - според запазените за сезона
• Няма краен срок за подаване на заявки, ще бъде допуснат всеки дошъл и преминал технически преглед.
• Таксата за участие е 50 лв. за двата дена и се заплаща на място от всеки участник.
• Вход за зрители: 5 лв. (билетът важи за двата дена)
Кара: Е39 и Голф 3 с газ-икономик Регистриран на: 25.04.2006 Мнения: 5012 Местоположение: ХАСКОВО
Пистата ни е доста шукаритетна.Според мен дрифт обиколката на града и нощното шоу нема да са за испускане.доживяхме и тук да видим нещо по различно от картинг или ретро парад
_________________ тел. ВИВАТЕЛ-0878654850 ГЛОБУЛ- 0898369576 МТЕЛ- 0889638811 SKYPE samanta1016
Не знам как ще е трасето в града, дано да има хубави кръстовища и кръгови. В Сърбия преди 4 дена беше уникално из града, на 2 кръстовища имаше донъти а през другото време бърнаути с 5 км/ч. Хиляди хора наблюдаваха колите и снимаха кой с квото има. Дано и в Хасково стане така.
Кара: Е39 и Голф 3 с газ-икономик Регистриран на: 25.04.2006 Мнения: 5012 Местоположение: ХАСКОВО
racing_fan написа:
Не знам как ще е трасето в града, дано да има хубави кръстовища и кръгови. В Сърбия преди 4 дена беше уникално из града, на 2 кръстовища имаше донъти а през другото време бърнаути с 5 км/ч. Хиляди хора наблюдаваха колите и снимаха кой с квото има. Дано и в Хасково стане така.
Асфалта в центъра е като този на клипа-кръгови имаме 2 в централната част иначе не са много широки ама стават за дрифт Кръстовища има доста.Та ще видим кво ще стане
_________________ тел. ВИВАТЕЛ-0878654850 ГЛОБУЛ- 0898369576 МТЕЛ- 0889638811 SKYPE samanta1016
Кара: Two black pearls and Pajero Pickup Регистриран на: 16.04.2009 Мнения: 984 Местоположение: Сливен
bmwfena написа:
racing_fan написа:
Асфалта в центъра е като този на клипа-кръгови имаме 2 в централната част иначе не са много широки ама стават за дрифт Кръстовища има доста.Та ще видим кво ще стане
Кара: спира и сяда на скара бира Регистриран на: 7.11.2008 Мнения: 203 Местоположение: София
Добър вечер, колеги.
Дали да не спретнем един списък с колегите, който плануват да посетят това мероприятие? Също така бих се радвам да тръгнем като група и се върнем като такава, за което ще е готино да си нарочим час и място за тръгване.
Ако па не ше се надушиме там 100%. Породата си е порода .
puxcho написа:
bmwfena написа:
racing_fan написа:
Някои бърнаути големи дупки правят
Нема страшно-фирмата дето постоянно преасфалтира града е на сина на кмета
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл