Кара: е36 320 М50 без ванус Регистриран на: 28.01.2009 Мнения: 204 Местоположение: София
Лично аз останах много доволен от "леката" сутрешна "сбирка" с вратите напред Като цяло мога да опиша с 2 думи нещата и за вас колеги - колите бяха само БМВ-та с изключение на Нисана на Дунев, още един леко пипнат Нисан и един напълно незабележим участник с японско возило отново от фамилията на Нисан. Ентусиасти много включително една доста добре подготвена м3ка (е36) и разбира се няколко от бмв-тата на форума и доста неугледно изглеждащите и мноооого вървящи е30-ски на истинските фенове на марката, които показаха че не само са си направили "в гаража" силно БМВ, но и знаят как да го карат П.С. Еррор ако не се лъжа твоята пътничка по едно време снимаше, няма да е лошо да качиш някоя и друга снимка ако можеш, както се казва от ПРЪВ поглед както са нещата
Кара: 6 х Ф83.980 + 135mm = м??b?? Регистриран на: 6.08.2006 Мнения: 1591 Местоположение: София
err0r написа:
У-у, голяма лудница! Благодаря за изкарването...
А на тебе па не ти светеше единия стоп Иначе добре се справи като гледах отстрани.
Мене ме израдва тая е34ката с турбо ли беше с какво ,м-ката беше лудница ...и там тия японските
Кара: е36 320 М50 без ванус Регистриран на: 28.01.2009 Мнения: 204 Местоположение: София
Към колегата отгоре Като ти гледам хубавата Е39-тка май ти беше човека който ме беше запушил на паркинга Я си признай че да знам на кой е тая хубава кола
ех деба като гледам снимките и обичайните заподозряни които са карали на пистата ме хваща още повече яд че разбрах прекалено късно и испуснах поредното уникално БМВ шооо
Кара: куцо М52 Регистриран на: 3.03.2006 Мнения: 852 Местоположение: СОФИЯ
Boyadjiev написа:
Към колегата отгоре Като ти гледам хубавата Е39-тка май ти беше човека който ме беше запушил на паркинга Я си признай че да знам на кой е тая хубава кола
колега извиняваи, ама нямах търпение да стигна до пистата, беше по-силно от здравия разум, още веднъж извиняваи
_________________ когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
NAPSTERS написа:
Boyadjiev написа:
колега извиняваи, ама нямах търпение да стигна до пистата, беше по-силно от здравия разум, още веднъж извиняваи
А няма проблеми , просто колата ти от пръв поглед я запомних, евала, пази си я от хулигани и глупаци че е страшно лачена машина ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл