проблем с 525 ТДС 97г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
проблем с 525 ТДС 97г.
Предварително се извинявам за темата която пускам знам че е пускана и друг път но ми се иска да ми помогнете и на мен. Проблема е следния при запален двигател на място целата предница се тресе и то доста и нещо изпод двигателя тропа, щрака и така е постоядно и при студен и при топъл двигател и много сампритеснен какво ли е. Моля за помощ колеги доста съм изплашен какво ли може да е. Благодаря ви предварително за указаната помощ.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Като гасиш колата с отпуснат съединител на неутрална, отдолу изтраква ли на метал? Ако да - може да е маховик. Може да е от ГНП както и от 1000други работи. Отивай на диагностика.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колега тракането е от маховика, пробвай като я угасиш дали трака и след това пак пробвай да я угасиш, но при натиснат съеденител, ако не трака значи е маховик;) Тресенето е от плочката на ГНП или електронното управление както му викат(капака на нафтовата помпа) Побвай да добавиш двутактово масло в нафтата 8-10гр на литър и виж дали ще има промяна;) Аз самия ползвам масло на Щил и съм доволен, ползват го и други колеги от форума и при тях има ефект. Дано да съм ти бил полезен. Маховика с нов или 2-ра употреба както прецениш сам. Успех
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
**Novobraneca написа:Колега тракането е от маховика, пробвай като я угасиш дали трака и след това пак пробвай да я угасиш, но при натиснат съеденител, ако не трака значи е маховик;) Тресенето е от плочката на ГНП или електронното управление както му викат(капака на нафтовата помпа) Побвай да добавиш двутактово масло в нафтата 8-10гр на литър и виж дали ще има промяна;) Аз самия ползвам масло на Щил и съм доволен, ползват го и други колеги от форума и при тях има ефект. Дано да съм ти бил полезен. Маховика с нов или 2-ра употреба както прецениш сам. Успех
Маховика ако е много зле може да тресе от него. Плочката не е задължителна

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
re
Воденичаров написа:Маховика ако е много зле може да тресе от него. Плочката не е задължителна
**Novobraneca написа:Колега тракането е от маховика, пробвай като я угасиш дали трака и след това пак пробвай да я угасиш, но при натиснат съеденител, ако не трака значи е маховик
Мисля ,че имаш проблем с маховика.
Дали се чува прещтракване при смяна на скорости?
Като я загасиш има ли едно металическо изчаткване,чукане ,пукане?
-нов 900лв
-втора ръка 400лв
Не се шашкай всичко се оправя,във форума има и по-тежки случаи, малко време и пари ще и вкараш на колата и пак ще тръгне като нова.
Успех.
ПС
Виж тези клипчета мецдувременно:
http://www.youtube.com/watch?v=210q_Wr3YhM
http://www.youtube.com/watch?v=bFnLMQNK ... re=related
Звука от последното видео познат ли ти е?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Време е за ТДС подфорум
Ние поне си помагаме, пък ти си обръщал волана на е39-ката и нито една снимка не си показал. Че и тунинг си правил...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
виж си тампоните на двг-то
те са вакумни
а на тоя с аглийската е39ка мога да му кажа да пълни бутилката с газ и да бега на острова finger (кога се регистрира кога почна да ги разбираш и ти почерня задника)

а на тоя с аглийската е39ка мога да му кажа да пълни бутилката с газ и да бега на острова finger (кога се регистрира кога почна да ги разбираш и ти почерня задника)
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
asasin18 написа:виж си тампоните на двг-тоте са вакумни
Нещо против английските Е39-ки ли имаш,че не разбрах ?
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
Благодаря ви колеги за помоща и саветите. Ще обърна внимание на маховика. ПОсаветваите ме каде да извърша ремонта и каде да направа диагностика на колата аз съм от Панагюрище Благодаря предварително.
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
DOKETO написа:ПОсаветваите ме каде да извърша ремонта и каде да направа диагностика на колата аз съм от Панагюрище Благодаря предварително.
При всеки автомонтьор може да го направиш разпитай кой работи хубаво в района и отиди при него, който може да смени съединител на москвич, ще може и на Е39.Значително по-лесно е от колите с предно където целия двигател почти се вади във въздуха, колега от Габрово вземал по 120лв за труд за такава процедура.Направи си сметката и като ходиш на сервиза с най-скъсаните си дрехи отиди и свали златото от врата, ,че повечето майстори като те видят ,че караш БМВ си мислят ,че парите ги береш по маслините.
Успех.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2