Светлини на спирачката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Светлини на спирачката
Здравейте колеги!
Днес ми се появи супер странен проблем. Чистих си колата и гледам под жабката нещо виси => отивам и какво да видя един говорител демек тонколона. Бърникам си настроиките на радиото ама тя не свири и не свири и понеже висеше на един краи реших да и отрежа кабела и да я махна. До тук екстра и след това големия филм. колата си стои на контакт само за радиото и гледам отзад ми светят спирачките. Помислих че може нещо с прахосмукачката да съм закачил някой датчик ама не можах да намеря такъж под педала. Значи като извадя ключа и загасват, но в момента в който дам на контакт веднага пак светват. Някои да има идея на каво може да се дулжи това странно природно явление. И също така да попитам този говорител предполагам е допълнително но ако някой също има да сподели за какво е.
Благодаря предварително
Поздрави Денис
Днес ми се появи супер странен проблем. Чистих си колата и гледам под жабката нещо виси => отивам и какво да видя един говорител демек тонколона. Бърникам си настроиките на радиото ама тя не свири и не свири и понеже висеше на един краи реших да и отрежа кабела и да я махна. До тук екстра и след това големия филм. колата си стои на контакт само за радиото и гледам отзад ми светят спирачките. Помислих че може нещо с прахосмукачката да съм закачил някой датчик ама не можах да намеря такъж под педала. Значи като извадя ключа и загасват, но в момента в който дам на контакт веднага пак светват. Някои да има идея на каво може да се дулжи това странно природно явление. И също така да попитам този говорител предполагам е допълнително но ако някой също има да сподели за какво е.
Благодаря предварително
Поздрави Денис
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Предполагам,че машинката ти на педала за спирачките е сдала багажа и това ,че си съвпада с рязането на този кабел да е просто съвпадение 

- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
Значи говорителя беше от дясно под жабката. С една дума слаган е допълнително от някой си, но вече го няма така или иначе. А относно спирачките днес ги мерихме и май наистина е машинката. След малко ще ходя до една морга да видим имат ли и ако да ще пробвам новата и ще се разбере дали е от нея. После ще пиша.
Мерси за отговорите
Мерси за отговорите
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
Значи колеги ходих на моргата и ми обявиха цена от 40 лева което ми се стори адски много за втора ръка. Некой дали е сменял да сподели цената!
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
denis_dimirev написа:Значи колеги ходих на моргата и ми обявиха цена от 40 лева което ми се стори адски много за втора ръка. Некой дали е сменял да сподели цената!
Ми тя нова е много малко по-скъпа.Купувай нова и си решавай проблема.

- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
joropc написа:denis_dimirev написа:Значи колеги ходих на моргата и ми обявиха цена от 40 лева което ми се стори адски много за втора ръка. Некой дали е сменял да сподели цената!
Ми тя нова е много малко по-скъпа.Купувай нова и си решавай проблема.
Това и направих днес. Бях в Камор и си поръчах нова стоп машинка и като ми обявиха невероятната цена от 45 лева и за секунда не съм се замислял

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Тази колона може да е била от допълнителен телефон, слаган от предишния собственик и при продажбата си го е взел
.

Re: Светлини на спирачката
Имам същият проблем да препоръчате някакъв сервис или ако мога да го сменя сам !!
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
Re: Светлини на спирачката
Здрасти колега и добре дошъл,
ако е стоп машинката, купувай си нова. Смяната е елементарна
Разкачаш корите под волана и ще я видиш зад педала на спирачката. При мен със смяна обаче не се получи..... и се наложи малко да я побългаря машинката. Вече почти две години си бачка без каквито и да е проблеми
ако е стоп машинката, купувай си нова. Смяната е елементарна

Разкачаш корите под волана и ще я видиш зад педала на спирачката. При мен със смяна обаче не се получи..... и се наложи малко да я побългаря машинката. Вече почти две години си бачка без каквито и да е проблеми

11 мнения
• Страница 1 от 1