Предупреждение - гуми Wanli, Да се избягват на всяка цена!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Предупреждение - гуми Wanli, Да се избягват на всяка цена!!

Мнение от ALEXONE » 30 Мар 2006, 13:36

Колеги, понеже знам, че у нас все се търси нещо "по-тънко", искам да ви предупредя за китайските гуми Wanli. Не знам дали вече ги има на пазара, но ще дойдат със сигурност, понеже са много евтини и изглеждат съвсем, като истински.
Значи, тия гуми за пълна катастрофа. По-добре си сложете галоши 3-та употреба, отколкото тези ментета.
В последните тестове на летни гуми на немския Аутобилд, единственият коментар за тези гуми беше - "не искаме дори да ги споменаваме повече". Ще спомена само спирачният път, който с тези гуми е с десетина метра по-дълъг отколкото този на едни добри гуми. Правете си сметката.

http://www.wanlitire.cn/
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 04 Апр 2006, 18:33

ще си взема 2 за отзад :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 04 Апр 2006, 22:19

Ебати тия гуми са перфектни :mhihi: За какво си трия зимните Good Year-ки - ще си взема 2 за отзад - идеални са за бурнаут:) С по-малко сцепление - по добри понички :lol:

едит: Иначе благодаря за предупрежданието, хубаво е да споделяме такива неща! Но все пак ако са много евтини за бърнаут ще са супер:)
Последна промяна amd на 05 Апр 2006, 2:00, променена общо 1 път
BMW only!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Апр 2006, 22:36

Даже ако не се лъжа на един от тестовете на Аутобилд разликата в спирачния път спрямо хубавите гуми беше 100%, демек двойно по голям!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALEXONE » 05 Апр 2006, 17:25

Dimo написа:Даже ако не се лъжа на един от тестовете на Аутобилд разликата в спирачния път спрямо хубавите гуми беше 100%, демек двойно по голям!!!

Точно така е спирачния път с тези гуми е почти двойно по голям!!!
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

Назад към Извън Темата