Е-34 М5
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- nasko_burgas
- Потребител
-
Е-34 М5
здравеите колеги отскоро имам М5 3.6 но имам проблеми с основните лагери на коляновия вал, шлаифах вала на 1ви ремонт и си купих ремонтни оригинални лагери но доидоха 7 бр.червени и 7бр.сини и никой не може да ми каже каде да сложа червените и каде сините,ако някой има идея как или от къде мога да разбера ,моля някои да ми помогне.
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
М5
Колега собствениците на М5 Е 34 в Б-я се броят на пръстите на едната ръка, в нашия форум знам за двама които имаха М5- SWE и Wolf пиши им на лс може да са ти полезни с нещо.Все пак мисля, че този тип автомобили не са за т.нар."гаражно обслужване". 

- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: Е-34 М5
nasko_burgas написа:здравеите колеги отскоро имам М5 3.6 но ....
я сподели коя М-ка си купил и от къде. ако е от Бургас, то има само една и тя е с турбо.
Re: Е-34 М5
nasko_burgas написа:здравеите колеги отскоро имам М5 3.6 но имам проблеми с основните лагери на коляновия вал, шлаифах вала на 1ви ремонт и си купих ремонтни оригинални лагери но доидоха 7 бр.червени и 7бр.сини и никой не може да ми каже каде да сложа червените и каде сините,ако някой има идея как или от къде мога да разбера ,моля някои да ми помогне.
едните се слагат на петите които са към блока.не можеш да ги объркаш приятел.едните имат 2-ен ключ и се слагат на блока,а другите са с едини4ен ключ.
сините се слагат на блока,а червените на петите на осн лагери (ако не беше обратното).четвърти лагер е аксиален не можеш да го объркаш
5 мнения
• Страница 1 от 1