ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!
здравейте
преди малко един номер ме стрелкаше настоятелно с цел да му се обадя
след като го набрах ми се представи, че е от бургас, че е от БМВ клуба и се пише Mishel Vaian във нашия форум... дотук добре... и почна да ми говори за неква далавера с машини за натурални сокове от фирма "Cappy" като искаше да ида до Стара загора за да ги взема. говореше ми за неква печалба в размер на 70-80 лева за мен на парче. ставало въпрос за бутала за сокоистискващи машини.... и ми даде някав номер да се обадя за цена от 500 лева на парче и т.н. .... обаче по стечение на обстоятелствата не можех да говоря, щото имах проблеми със служебната кола и трябваше да ремонтирам колата насред път
и казах че ще му се обадя след 15 минути....
ДОТУК ДОБРЕ но аз лично се познавам с човека, който се пише Mishel Vaian и номера му е различен от този, който ми се обади и реших да му се обадя за справка - дали това е истина ... ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ХОРА ОТ ФОРУМА
ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ДА ИМАТЕ ЕДНО НАУМ, ЗАЩОТО ИЗМАМНИКА ЗНАЕШЕ ЧЕ КАРАМ БМВ
ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯ И НОМЕРА НА ТОЗИ ПРОСТАК - АКО СЕ ОБАДИ НА НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ИЗМАМА
0897 44 64 14

ДОТУК ДОБРЕ но аз лично се познавам с човека, който се пише Mishel Vaian и номера му е различен от този, който ми се обади и реших да му се обадя за справка - дали това е истина ... ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ХОРА ОТ ФОРУМА

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Точно вчера гледах за такова нещо по телевизията, предупреждават хората да не се хващат
също така се обаждали, че си спечелил нещо и да се обадиш на еди кой си номер
също така се обаждали, че си спечелил нещо и да се обадиш на еди кой си номер
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми свършиха се "далаверите" с лагери ремъци ,мъркучи за високо налягане и са се почва със скоизстисквачки
Колега само не знам защо изобщо си го набрал

Колега само не знам защо изобщо си го набрал

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
То и аз така преди 1 месец уж съм ходил да искам пари съседите на дядо ми, въпреки че съм на 15000км
Некъв келеш се представил за внука на дядо ми (от Австралия при това) и почнал да иска пари от съседката му.
Тя може да е склероза, ама мен ме помни

Некъв келеш се представил за внука на дядо ми (от Австралия при това) и почнал да иска пари от съседката му.
Тя може да е склероза, ама мен ме помни

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
дееба и боклуците дееба
преди 2 седмици се бяха обадили на баба ми некви лайна да ходила до търново с 3хиляди лева да взима некъв колет от вуйчо ми от чужбина
преди 2 седмици се бяха обадили на баба ми некви лайна да ходила до търново с 3хиляди лева да взима некъв колет от вуйчо ми от чужбина

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
секви келеши ве4е се навъдиха.преди 3 години с баща ми даржахме заложна къща.един ден ме остави за окло 1 4ас сам и малко след като излезе един 4овек дойде и ми каза 4е баща е закъсал с колата и го е пратил да земе 200 лева от мен.аз тръгнах да му се обаждам да вида дали наистина е така и оня келеш вика я 4акай той ми звани излезе отвън ушким да говори и пове4е не го видях.
тея требе се изтрепат!
тея требе се изтрепат!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
Nucl3arDru1D написа:рак, левкемия, птичи грип!!!![]()
Проклети да са!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
това е най изтърканото клише вече .. ако се обадиш ти вдига човек който казва че ще изкупи частите/машините/квото и да е на еди ква си цена ( обикновено двойна) и понеже българина е алчен прост и далавераджия отива с париците( 2-3 хиляди лева събирани 10 години) и изгаря
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!
Мишел го познавам лично и той няма нищо общо с таа работа ама нищо общо-сигурен съм------и тоа тел не е неговTurbo_Ted написа:здравейтепреди малко един номер ме стрелкаше настоятелно с цел да му се обадя
след като го набрах ми се представи, че е от бургас, че е от БМВ клуба и се пише Mishel Vaian във нашия форум... дотук добре... и почна да ми говори за неква далавера с машини за натурални сокове от фирма "Cappy" като искаше да ида до Стара загора за да ги взема. говореше ми за неква печалба в размер на 70-80 лева за мен на парче. ставало въпрос за бутала за сокоистискващи машини.... и ми даде някав номер да се обадя за цена от 500 лева на парче и т.н. .... обаче по стечение на обстоятелствата не можех да говоря, щото имах проблеми със служебната кола и трябваше да ремонтирам колата насред път
и казах че ще му се обадя след 15 минути....
ДОТУК ДОБРЕ но аз лично се познавам с човека, който се пише Mishel Vaian и номера му е различен от този, който ми се обади и реших да му се обадя за справка - дали това е истина ... ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ХОРА ОТ ФОРУМАИСКАМ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ДА ИМАТЕ ЕДНО НАУМ, ЗАЩОТО ИЗМАМНИКА ЗНАЕШЕ ЧЕ КАРАМ БМВ
ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯ И НОМЕРА НА ТОЗИ ПРОСТАК - АКО СЕ ОБАДИ НА НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ИЗМАМА
0897 44 64 14

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
то има такъв случай ама куките са някви пълни малоумници пристигат с 3 коли пуснати буркани и т.н. аве много филми гледат и те ,и човека ги вижда и избягва
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4