ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!

Мнение от Turbo_Ted » 24 Авг 2007, 10:09

здравейте :) преди малко един номер ме стрелкаше настоятелно с цел да му се обадя :evil: след като го набрах ми се представи, че е от бургас, че е от БМВ клуба и се пише Mishel Vaian във нашия форум... дотук добре... и почна да ми говори за неква далавера с машини за натурални сокове от фирма "Cappy" като искаше да ида до Стара загора за да ги взема. говореше ми за неква печалба в размер на 70-80 лева за мен на парче. ставало въпрос за бутала за сокоистискващи машини.... и ми даде някав номер да се обадя за цена от 500 лева на парче и т.н. .... обаче по стечение на обстоятелствата не можех да говоря, щото имах проблеми със служебната кола и трябваше да ремонтирам колата насред път :evil: и казах че ще му се обадя след 15 минути....
ДОТУК ДОБРЕ но аз лично се познавам с човека, който се пише Mishel Vaian и номера му е различен от този, който ми се обади и реших да му се обадя за справка - дали това е истина ... ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ХОРА ОТ ФОРУМА :evil: ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ДА ИМАТЕ ЕДНО НАУМ, ЗАЩОТО ИЗМАМНИКА ЗНАЕШЕ ЧЕ КАРАМ БМВ :!: ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯ И НОМЕРА НА ТОЗИ ПРОСТАК - АКО СЕ ОБАДИ НА НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ИЗМАМА :!: 0897 44 64 14
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 24 Авг 2007, 10:17

Точно вчера гледах за такова нещо по телевизията, предупреждават хората да не се хващат
също така се обаждали, че си спечелил нещо и да се обадиш на еди кой си номер
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 24 Авг 2007, 10:23

Еееее Мишелчо пак го набутаха.
Тия с измамите взеха да стават много нагли!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Авг 2007, 10:31

Ми свършиха се "далаверите" с лагери ремъци ,мъркучи за високо налягане и са се почва със скоизстисквачки :shock:
Колега само не знам защо изобщо си го набрал :?:
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Авг 2007, 10:55

То и аз така преди 1 месец уж съм ходил да искам пари съседите на дядо ми, въпреки че съм на 15000км :mhihi:

Некъв келеш се представил за внука на дядо ми (от Австралия при това) и почнал да иска пари от съседката му.

Тя може да е склероза, ама мен ме помни :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Авг 2007, 11:14

дееба и боклуците дееба
преди 2 седмици се бяха обадили на баба ми некви лайна да ходила до търново с 3хиляди лева да взима некъв колет от вуйчо ми от чужбина :twisted:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 24 Авг 2007, 11:40

секви келеши ве4е се навъдиха.преди 3 години с баща ми даржахме заложна къща.един ден ме остави за окло 1 4ас сам и малко след като излезе един 4овек дойде и ми каза 4е баща е закъсал с колата и го е пратил да земе 200 лева от мен.аз тръгнах да му се обаждам да вида дали наистина е така и оня келеш вика я 4акай той ми звани излезе отвън ушким да говори и пове4е не го видях.
тея требе се изтрепат!
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Авг 2007, 11:56

рак, левкемия, птичи грип!!! :evil:

:maad: Проклети да са!
Изображение
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 24 Авг 2007, 12:04

Nucl3arDru1D написа:рак, левкемия, птичи грип!!! :evil:

:maad: Проклети да са!

:mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 24 Авг 2007, 12:05

На мен пък доскоро ми образуваха нерви с SMS-и от страницата на М-тел от неизвесно чия регистрация :twisted: Явно има много болни мозъци наоколо! Ето и на колегата днес са се пробвали лумпените :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Авг 2007, 12:35

това е най изтърканото клише вече .. ако се обадиш ти вдига човек който казва че ще изкупи частите/машините/квото и да е на еди ква си цена ( обикновено двойна) и понеже българина е алчен прост и далавераджия отива с париците( 2-3 хиляди лева събирани 10 години) и изгаря

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!

Мнение от bmwfena » 24 Авг 2007, 13:06

Turbo_Ted написа:здравейте :) преди малко един номер ме стрелкаше настоятелно с цел да му се обадя :evil: след като го набрах ми се представи, че е от бургас, че е от БМВ клуба и се пише Mishel Vaian във нашия форум... дотук добре... и почна да ми говори за неква далавера с машини за натурални сокове от фирма "Cappy" като искаше да ида до Стара загора за да ги взема. говореше ми за неква печалба в размер на 70-80 лева за мен на парче. ставало въпрос за бутала за сокоистискващи машини.... и ми даде някав номер да се обадя за цена от 500 лева на парче и т.н. .... обаче по стечение на обстоятелствата не можех да говоря, щото имах проблеми със служебната кола и трябваше да ремонтирам колата насред път :evil: и казах че ще му се обадя след 15 минути....
ДОТУК ДОБРЕ но аз лично се познавам с човека, който се пише Mishel Vaian и номера му е различен от този, който ми се обади и реших да му се обадя за справка - дали това е истина ... ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ХОРА ОТ ФОРУМА :evil: ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ДА ИМАТЕ ЕДНО НАУМ, ЗАЩОТО ИЗМАМНИКА ЗНАЕШЕ ЧЕ КАРАМ БМВ :!: ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯ И НОМЕРА НА ТОЗИ ПРОСТАК - АКО СЕ ОБАДИ НА НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ИЗМАМА :!: 0897 44 64 14
Мишел го познавам лично и той няма нищо общо с таа работа ама нищо общо-сигурен съм------и тоа тел не е негов :!:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Авг 2007, 13:17

Това е номер минимум от 15 години. И ще го има, докато има хора дето се връзват - алчни хора, дето искат пари, без да вършат работа, т.нар. "далавера". А тук има много такива. А специално БМВ-форума е идеален като психологически профил.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 24 Авг 2007, 13:22

Уговаряш се с боклука, правиш му една засадка и :dummy: :bang: :cop:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Авг 2007, 13:50

то има такъв случай ама куките са някви пълни малоумници пристигат с 3 коли пуснати буркани и т.н. аве много филми гледат и те ,и човека ги вижда и избягва

Следваща

Назад към Извън Темата