Моят нов (завършен) интериор ! Е39 520
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Моят нов (завършен) интериор ! Е39 520
****** ЗА ПО хубаво качество клип в/у снимките ******
началото - с зелен/син? махагон и сумати хАроматизатори
разясняване с кое/как, подготовка и т.н.
вече боядисах всичко но ми остана пустата лаисна на радиото (е нема такава играчка с тая пуста лаисна но след 1 месец доиде и неиното време
)
свалих яя БЕЗ да чупя нищо по лаисната/радиото/колата и после я сложих пак без нищо да "побългарявам" и ми сакрати живота с 1 месец хаха
аре у банята на ремонт
аре радиото свалето за оглед + готовата лаисна
и вече снимки от днеска ама от тва слънце нещо гсм-а се изложи .. ама все пак да придобиете малко представа
на мене ми харесва супер адски много.. гсм-а не може да придобия къв раи е вече въртре в колата.. за тези дето мислят че нещо се бели/люпи са в гоооолема заблуууда вече 1-2 месеца никва грешка
приемам критики и предложения за осъвършенстване на интериора към т.н. феислифт

началото - с зелен/син? махагон и сумати хАроматизатори

разясняване с кое/как, подготовка и т.н.

вече боядисах всичко но ми остана пустата лаисна на радиото (е нема такава играчка с тая пуста лаисна но след 1 месец доиде и неиното време

свалих яя БЕЗ да чупя нищо по лаисната/радиото/колата и после я сложих пак без нищо да "побългарявам" и ми сакрати живота с 1 месец хаха
аре у банята на ремонт

аре радиото свалето за оглед + готовата лаисна

и вече снимки от днеска ама от тва слънце нещо гсм-а се изложи .. ама все пак да придобиете малко представа

на мене ми харесва супер адски много.. гсм-а не може да придобия къв раи е вече въртре в колата.. за тези дето мислят че нещо се бели/люпи са в гоооолема заблуууда вече 1-2 месеца никва грешка

приемам критики и предложения за осъвършенстване на интериора към т.н. феислифт

Последна промяна El Diablo на 17 Мар 2008, 17:35, променена общо 2 пъти
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,моля те ,ще ти дам 70 лв да си купиш оригинални стелки ,само и само да махнеш тези ,ужасни саа,те вече и по червените лади не ги слагат

Нищо лично ,Просто бизнес !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
е нали се разбрахме да не обръщаме внимание на пернишките стелки, ако не забелязвате на новите снимки ги махам като правя снимките 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
След като свалиш лайсните, търкаш ли ги с нещо или направо ги пръскаш със спрей.. и след това нещо лак това онова или само спрея?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
сваляш всички лаисни от колата, бум в банята с гъба и веро да ги измиеш добре, подсушаваш ги, после с водна шкурка (много финна) ги търкаш само под вода ! (аз в един леген..) и търкането на всички лаисни отнема .. ~~ 6-7 часа приблизително.. важно е да се свали лака /тая гладката повърхност/ , после ги миеш само с вода, после с обезмаслител /корселин/ и трес шпреия от Бриколаж с Алуминиев ефект
2-3 дни работа за човек като мене /сам работих/

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
CD съм имал в колата сиг и нещо усилвателче ала бала видех го тоя кабел като свалих радиото .. същия го има и в багажника и още некав друг, ама по обичам да слушам Шестака как Реве
иначе оп 87.6 оп 96.7 97.6 кеф ти радио кеф ти песни
всичко СИ работи много добре нямам проблеми с изгорели пиксели/звук и т.н. /да чукнем да дърво
/ по колата и за това не пипам нито ново радио CD, нито рингове на таблото да не преебем нещо..!
колата стана прекрасна отвътре и тва е за сега, само чакам да доидат ароматизаторииите от германия че тия моите вече посвършиха /с дух на папаяяяяяяя кефффф/

иначе оп 87.6 оп 96.7 97.6 кеф ти радио кеф ти песни

всичко СИ работи много добре нямам проблеми с изгорели пиксели/звук и т.н. /да чукнем да дърво

колата стана прекрасна отвътре и тва е за сега, само чакам да доидат ароматизаторииите от германия че тия моите вече посвършиха /с дух на папаяяяяяяя кефффф/

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
кажи кога имаш цел ден , аз рингове за сега няма да слагам ама ше ти помогна нема ядове, взимаш още 1 човек да търка и за 2 часа сме готови /само с търкането/
казвам ти каде идваш и те водим на 2 места от дето съм купил материялите /да са същите като моите/ а те са :
-шпреи с алуминиев ефект /Бриколаж/
-шкурка (/водна/
-обезмаслител /корселин/
и там кърпи весници памуци и т.н.
имам нужните инструменти така че ако си навит свиркаи
казвам ти каде идваш и те водим на 2 места от дето съм купил материялите /да са същите като моите/ а те са :
-шпреи с алуминиев ефект /Бриколаж/
-шкурка (/водна/
-обезмаслител /корселин/
и там кърпи весници памуци и т.н.
имам нужните инструменти така че ако си навит свиркаи
Екстра навит съм, ама ще видим кой ден ще стане точно
щото ся май ще влиза скоро в бокса като излезне може да свършим работа
а за ринговете немаш ядове само си ги купи ако не знаеш от къде ще те водя и така
А да те питам ти ся ако ходиш на екото в четвъртак искам да видя как е станало преди и аз да си направя

А да те питам ти ся ако ходиш на екото в четвъртак искам да видя как е станало преди и аз да си направя

Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3