климатроника полудя!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bili
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318i
климатроника полудя!!!!!!
Колеги, имам страшен проблем с моя климатроник!
При включване на двигателя след две секунди се включва компресора, без да съм задавал команда от дисплея на климатроника за стартиране на климатика
В този момент копчетата по климатика въобще не действат, дисплея ту светва, ту угасва, компресора продължава да работи без да спира, вентилатора прави каквото си иска докато изцяло спре и повече въобще не тръгне!Пълен хаос!.С една дума "ПОЛУДЯВА".Е, да, ама и аз нещо луднах като си мисля, че проблема е много сериозен!Нищо друго не ми остана да направя, освен да махна от мястото си бушон № 16, който е за компресора.Добре, компресора спря, ама дисплея да ми свети като коледна елхичка така на примигвания не спря!
Имам нужда от помощ
Колеги, ако на Вас Ви се е случвало такова чудо, моля да споделите и да ми кажете какъв е точно проблема на този климатроник, защото и аз полудявам

При включване на двигателя след две секунди се включва компресора, без да съм задавал команда от дисплея на климатроника за стартиране на климатика

Имам нужда от помощ

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега това е толкова обсъждан проблем ,че чак се чудя как не си го прочел
Има горе важна тема с често срещани проблеми при Е36 там има линк за дигиталния климатроник и неговото прословуто кондензаторче от 1лв.
Прочети и ще си решиш проблема

Има горе важна тема с често срещани проблеми при Е36 там има линк за дигиталния климатроник и неговото прословуто кондензаторче от 1лв.

Прочети и ще си решиш проблема

- bili
- Потребител
-
климатроник
да, така е!След като пуснах съобщението си по форума го разбрах!Сега остава само да отделя време да го поправя!Нов съм в тия работи.
Re: климатроник
bili написа:да, така е!След като пуснах съобщението си по форума го разбрах!Сега остава само да отделя време да го поправя!Нов съм в тия работи.
потърси си танталово .. издържа много по-добре на температурни промени
а в колата са точно такива ..

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- bili
- Потребител
-
климатроник
Ще можеш ли да ми обясниш точно как да смъкна управлението отгоре, т.е. като махна касетофона, защото нещо не се случва при мене!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: климатроник
bili написа:Ще можеш ли да ми обясниш точно как да смъкна управлението отгоре, т.е. като махна касетофона, защото нещо не се случва при мене!
бъркаш с пръсти .. през дупката на касетофона
има едни отвори .. и през тях .. дръпваш управлението
блока на климатроника е на едни щипки ...
и ми трябва съвсем малко .. да изкочи
Успех!
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- bili
- Потребител
-
климата
ЕЕЕйййй!Мамка им мръсници!Като смъкнах управлението видях, че охладителя на процесора го няма!А как е работило досега, не знам
Фатално ли ще бъде ако продължа да ползвам климатроника без охладителя-вентилаторчето
:help:

10 мнения
• Страница 1 от 1