Младото поколение
Модератор: Общи модератори
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Младото поколение
Колеги за пореден път се убедих, че от младото поколение нищо не стаее !!! Давам за пример дечурлига от моя блок. Направиха ми предния капап на Фиата на гъс ...... Представяте ли си , лежът си на предния капак се едно си е техен !!! Като ги видех първия път кво прават им казах най-цивилизовано да престанат да ми дерът колата , ужжж добре, видях ги втори път да го прават - скарах им се и вече им казах, че случи ли се и трети ще има вече разправиии!! И гледам тая вече пай се накачили и вече спрях с цивилизования метод , излезнах и им викам , ама бех побеснел " Квоооо правите бе да ви е.а пич.ата майчина аз на вас, какво ви казах а ????" Тея беха три комшийски хлапета две момчета и едно момиче. И едното гаменче почна да ми обяснява нещо " Ама ние нищо не правиме". Аз му викам " Как нищо не правиш бе да го тура на майка ти у пут.ата гледай какви слади остававихте бе , ама едва се сдържам да не му отперем една песница, че да му избегат сите зъби, а и крещим та ме чу сигурно чак майка му... Абе дупетиите на по 9-10 години и са ебати арогантните. И други комшии имаха проблеми с тия деца, че са им надрали колите!! Ебахти племето дивеят, трошат, съсипват сичко !! Едното идиотче вика " Аз че кажем на баща ми какво си казал " , викам " Кажи ако искаш и на майка си пичката да те е.ем у газо !!! И тия си пойдоя и им викам, че повтори ли се ПАК , че им откинем главите та не баща им , а президенто нема да ги спаси !! Едвам се сдържах и са да не има шамари !! Има и друго , аз често си ходим по село и апартамента ми остава без надзор с дни и имам опасания да не ми направат техните мизрии с жилощето ... Направо съм откачил , треа вече да си станеме като у Дивия запад , секи да си има по един патлак, улезне ли ти некой у дворо БУМ и тва е .... Еба им майкята у племето що са. Тва не са ора , кви родители имат тия деца НЕ знам , НИЕ НЕ БЕХМЕ ТАКИВА !! Както каза един колега от форума мисля 90 % от населението след 89 година са к**ва и педераси ( че и нещо повече ). Аз като гледам и у даскало малките страх ме хваща - никакво възпитание, никакво уважение помежду им , трошат наред, бият се , прават мизерии - и това ли ще оправи България ?? От тия чеп за зеле нема да стане !! Ама от тука натам вече с никой компромиси нема да права , неме е.е на колко е и какъв пол е - ебавам им мамето наред тръгне ли нещо да прави нещо на МОЕТО !! Моето си е мое независимо какво е то... Въх защо са не е времето на Тодор Живков ?? Или аз да съм имал власта на Тодор Живков ?? Еба го, сички като тия диванета у Белене докато не се научат какъв е живота и да не се бара чуждото !! Че ги опиням там като струни на цигулка от работа , та че забрават кои са !! Такива хора требва да минат през ада , за да оценът живота и хората !! Ама така, че ги разтръгам по цел ден от работа и мизерия, че ще станат хора и , че забрават сички глезотиии !! Мразим и хора, къде не си възпитаха децата !!! Абе изкецана държава , толко съм се озлобил вече, че скоро че си земем един пистолет и кой пойде да се ебава едно патронче и тва , ебал съм им майкята , ТВА Е НАЧИНА !!! Извинявам се за псувнитв и цинизмите, ама така се бех вбесил, че ми идеше да прегризем манивелата
И Хорааааа , моля ви ВЪЗПИТАВАЙТЕ СИ децата
И Хорааааа , моля ви ВЪЗПИТАВАЙТЕ СИ децата
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Azrail
- UFO Pilot
-
Това някъде го бях чел, че дори дядо ти да попиташ какво мисли за поколението на баща ти, той ще отговори "И чеп за зеле няма да стане"... Даже и една притча имаше подобна, за цар Соломон и поколението след него... Просто всяко поколение си е специфично и че има една постоянна морална деградация е ясно. Не ми казвай, че едно време си бил като херувимче нали, нищо не си трошил и нищо необмислено не си правил... Иначе моето мнение за новото поколение е същото, но пък трябва да имаме и разбиране - толкоз си могат
П.П. Беше голямо удоволствие да чета този специфичен пернишки диалект

П.П. Беше голямо удоволствие да чета този специфичен пернишки диалект

MORE BEER!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Аре бе колеги , какво искате да кежете, че и аз съм бил като тех ли ?? Поне аз не съм бил !!! Умишлено лошо никога не съм направил на никого на техните години !! На техните години ( около 10 ) строяхме къща и съм влачил кофи с бетон, пясъци и така нататъка , а не съм драл чуждите коли !!!!! В тва не можете да ме убедите , от лудория до лудория има разлика !! На 10 години съм си изпинял жилите с работа и съм си мислил как да постигане нещо за мене си и семейството и така са ме възпитавали!!!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
Бе и аз съм бил колкото мога внимателен, ама едно сме ние, друго е болшинството... Просто със всяко следващо поколение арогантността нараства, тва е положението... И не е само тука така... Елате да видите в Германия кво става с младите турчета, дето са вече сигурно повече от чистокръвните немски деца
Така че - радвайте се на това, което си имаме, щото не-дай-си-Боже скоро може да заприличаме на тях!

MORE BEER!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Azrail написа:П.П. Беше голямо удоволствие да чета този специфичен пернишки диалект

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ами то по наше време нямаше много коли за драскане. Ние крадяхме череши и джанки
Да, ама сега в София черешите и джанките ги отрязаха и на тяхно място има блокове с паркирани коли. И те децата нямат голям избор
Аз живея от почти 40 години в центъра и 80-те години си беше като на село. Спокойствие, зеленина, пакости. Сега е направо гнусно. Всичко се осра, градът се задушава от пренаселеност. Аз лично не съм виждал деца да си играят около нас. Или са в интернет клубовете или в дискотеките. Че кой ще играе сега на фунийки или стражари и апаши? И къде? Има само коли навсякъде. По улиците, по тротоарите. И те ги драскат. Не че ги оправдавам, пък и не знам как е в Перник.