Младото поколение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Младото поколение

Мнение от BMW_325 TDS » 13 Апр 2008, 21:50

Колеги за пореден път се убедих, че от младото поколение нищо не стаее !!! Давам за пример дечурлига от моя блок. Направиха ми предния капап на Фиата на гъс ...... Представяте ли си , лежът си на предния капак се едно си е техен !!! Като ги видех първия път кво прават им казах най-цивилизовано да престанат да ми дерът колата , ужжж добре, видях ги втори път да го прават - скарах им се и вече им казах, че случи ли се и трети ще има вече разправиии!! И гледам тая вече пай се накачили и вече спрях с цивилизования метод , излезнах и им викам , ама бех побеснел " Квоооо правите бе да ви е.а пич.ата майчина аз на вас, какво ви казах а ????" Тея беха три комшийски хлапета две момчета и едно момиче. И едното гаменче почна да ми обяснява нещо " Ама ние нищо не правиме". Аз му викам " Как нищо не правиш бе да го тура на майка ти у пут.ата гледай какви слади остававихте бе , ама едва се сдържам да не му отперем една песница, че да му избегат сите зъби, а и крещим та ме чу сигурно чак майка му... Абе дупетиите на по 9-10 години и са ебати арогантните. И други комшии имаха проблеми с тия деца, че са им надрали колите!! Ебахти племето дивеят, трошат, съсипват сичко !! Едното идиотче вика " Аз че кажем на баща ми какво си казал " , викам " Кажи ако искаш и на майка си пичката да те е.ем у газо !!! И тия си пойдоя и им викам, че повтори ли се ПАК , че им откинем главите та не баща им , а президенто нема да ги спаси !! Едвам се сдържах и са да не има шамари !! Има и друго , аз често си ходим по село и апартамента ми остава без надзор с дни и имам опасания да не ми направат техните мизрии с жилощето ... Направо съм откачил , треа вече да си станеме като у Дивия запад , секи да си има по един патлак, улезне ли ти некой у дворо БУМ и тва е .... Еба им майкята у племето що са. Тва не са ора , кви родители имат тия деца НЕ знам , НИЕ НЕ БЕХМЕ ТАКИВА !! Както каза един колега от форума мисля 90 % от населението след 89 година са к**ва и педераси ( че и нещо повече ). Аз като гледам и у даскало малките страх ме хваща - никакво възпитание, никакво уважение помежду им , трошат наред, бият се , прават мизерии - и това ли ще оправи България ?? От тия чеп за зеле нема да стане !! Ама от тука натам вече с никой компромиси нема да права , неме е.е на колко е и какъв пол е - ебавам им мамето наред тръгне ли нещо да прави нещо на МОЕТО !! Моето си е мое независимо какво е то... Въх защо са не е времето на Тодор Живков ?? Или аз да съм имал власта на Тодор Живков ?? Еба го, сички като тия диванета у Белене докато не се научат какъв е живота и да не се бара чуждото !! Че ги опиням там като струни на цигулка от работа , та че забрават кои са !! Такива хора требва да минат през ада , за да оценът живота и хората !! Ама така, че ги разтръгам по цел ден от работа и мизерия, че ще станат хора и , че забрават сички глезотиии !! Мразим и хора, къде не си възпитаха децата !!! Абе изкецана държава , толко съм се озлобил вече, че скоро че си земем един пистолет и кой пойде да се ебава едно патронче и тва , ебал съм им майкята , ТВА Е НАЧИНА !!! Извинявам се за псувнитв и цинизмите, ама така се бех вбесил, че ми идеше да прегризем манивелата
И Хорааааа , моля ви ВЪЗПИТАВАЙТЕ СИ децата

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 13 Апр 2008, 21:55

Съгласен съм с теб.че родителите не си възпитават децата :confused:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2008, 21:56

е.и им майките!те имат нужда... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Апр 2008, 22:01

И за нас така говореха възрастните. Всяко поколение има и мърша.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 13 Апр 2008, 22:02

Е те са малки как искаш да те разберат,те и да искат немогат!Че родителите не ги възпитават е факт!
Ако всеки си вземе по един пистолет и гърми на ляво и дясно който го ядоса,до 2 дена хора няма да останат!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 13 Апр 2008, 22:05

По един шамар и са готови! :lol:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 13 Апр 2008, 22:06

Това някъде го бях чел, че дори дядо ти да попиташ какво мисли за поколението на баща ти, той ще отговори "И чеп за зеле няма да стане"... Даже и една притча имаше подобна, за цар Соломон и поколението след него... Просто всяко поколение си е специфично и че има една постоянна морална деградация е ясно. Не ми казвай, че едно време си бил като херувимче нали, нищо не си трошил и нищо необмислено не си правил... Иначе моето мнение за новото поколение е същото, но пък трябва да имаме и разбиране - толкоз си могат :)

П.П. Беше голямо удоволствие да чета този специфичен пернишки диалект :D
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 13 Апр 2008, 22:11

Така е малките са много невъзпитани и родителите изобщо не ги интересува става въпрос за по-голямата част разбирасе има някои които си гледат децата сега само пият и се дрогират други забавления нямат :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 13 Апр 2008, 22:12

Аре бе колеги , какво искате да кежете, че и аз съм бил като тех ли ?? Поне аз не съм бил !!! Умишлено лошо никога не съм направил на никого на техните години !! На техните години ( около 10 ) строяхме къща и съм влачил кофи с бетон, пясъци и така нататъка , а не съм драл чуждите коли !!!!! В тва не можете да ме убедите , от лудория до лудория има разлика !! На 10 години съм си изпинял жилите с работа и съм си мислил как да постигане нещо за мене си и семейството и така са ме възпитавали!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 13 Апр 2008, 22:13

Мале, направо се съсипах да с смея бате, с тебе искам да седна да се напия :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 13 Апр 2008, 22:15

Бе и аз съм бил колкото мога внимателен, ама едно сме ние, друго е болшинството... Просто със всяко следващо поколение арогантността нараства, тва е положението... И не е само тука така... Елате да видите в Германия кво става с младите турчета, дето са вече сигурно повече от чистокръвните немски деца :mhihi: Така че - радвайте се на това, което си имаме, щото не-дай-си-Боже скоро може да заприличаме на тях!
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 13 Апр 2008, 22:16

Бе не сме толкова зле и в Гърция забелязвам че на малките всяка втора дума им е "малака" :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 13 Апр 2008, 22:18

Azrail написа:................................................
П.П. Беше голямо удоволствие да чета този специфичен пернишки диалект :D

Само за яснота това е шопски и така се говори в цялото софийско поле и околията -от Станкето та до Самоков
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Апр 2008, 22:19

Azrail написа:П.П. Беше голямо удоволствие да чета този специфичен пернишки диалект :D
:lol: :lol: .то цяла песен имаше ,възхваляваща това наречие 8) Иначе по темата ,колега,спокс,дори и деца идиоти,те са деца,няма как на 10 годин да са наясно с живота,гледай малко по-благосклонно...Поне за да не си трошиш нервите...А че сигурно ония дето са им дали генетичния матрял не им дават нищо друго,то точно на тях ще им се върне най много.... ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Апр 2008, 22:28

Ами то по наше време нямаше много коли за драскане. Ние крадяхме череши и джанки :) Да, ама сега в София черешите и джанките ги отрязаха и на тяхно място има блокове с паркирани коли. И те децата нямат голям избор :) Аз живея от почти 40 години в центъра и 80-те години си беше като на село. Спокойствие, зеленина, пакости. Сега е направо гнусно. Всичко се осра, градът се задушава от пренаселеност. Аз лично не съм виждал деца да си играят около нас. Или са в интернет клубовете или в дискотеките. Че кой ще играе сега на фунийки или стражари и апаши? И къде? Има само коли навсякъде. По улиците, по тротоарите. И те ги драскат. Не че ги оправдавам, пък и не знам как е в Перник.

Следваща

Назад към Извън Темата